Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 608.
-
Συγνώμη παλικάρια αλλά το θέμα είναι Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro Inernational Version (Kate) αυτή η συζήτηση για τις κάρτες μνήμης τι σχέση έχει με το κινητό; Ας ανοίξει ένα νέο θέμα, μην διαβάζουμε και για τις παραγγελίες και τον χρόνο που θα κάνουν να έρθουν και μετά τα speed tests κλπ κλπ Συγνώμη πάλι αν κάνω λάθος, ας διαγραφεί το δικό μου μήνυμα. (άσε που με τρελαίνει που θα εμπιστευτείτε τις φωτογραφίες σας από προσωπικές στιγμές σε μια φτηνή μαϊμού κάρτα. Και τη μέρα που θα στ…
-
είμαι υπομονετικός, αλλά θα μείνει στο ντουλάπι η συσκευή αν δεν γίνεται τουλάχιστον root.
-
Έχει πολύ διάβασμα η υπόθεση
-
Παράθεση από iakoboss7: “οχι, η developer δεν εχει root. ο μονος τροπος να ξεκλειδωσεις bootloader ειναι αυτος (δεν ειναι φυσικα ο official) [MIUI DEVICE TEAM] RN3 Pro/SE (MM ONLY) - Unlock your bootloader in seconds! - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum αν τον κανει κανενας ας μας πει λεπτομεριες. ” Δηλαδή δεν υπάρχει root? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20463/ όσο για το ξεκλείδωμα, ο μόνος χρήστης που έλεγε ότι τα κατάφερε 11 μέρες μετά λέει ότι έπεφτε σε Bootloop και δεν ξ…
-
μπορώ όμως να φλασάρω developer με κλειδωμένο bootloader ώστε να έχω root. Σωστά; Εδώ φαίνεται ότι ξεκλείδωσαν, θα δοκιμάσω αλλά αργότερα σήμερα
-
Γεια σας κι από μένα, σήμερα παρέλαβα το Redmi Note 3 International version αλλά από ότι διάβασα δεν έχω τίποτε να κάνω εκτός από ξεκλείδωμα του bootloader. θα φορτώσω από εδώ την τελευταια dev (6.9.29 MIUI 8). Αν υπάρχει κάτι περισσότερο θα ήμουν υπόχρεος αν με οδηγούσε κάποιος
-
μπράβο παιδιά, αν διορθώθηκε και το ξυπνητήρι στο αθόρυβο είστε τέλειοι (Hidden Content)
-
Όλα ΟΚ και από εμένα, ευχαριστώ σας όλους.
-
Δεν κρατήθηκα παρήγγειλα κι εγώ ένα 3/32 από Alliexpress
-
Θανάση (GR_Makedon) από φωτεινότητα και από οθόνη πως είναι σε σχέση με το note 2 ή το Note 3 Pro;
-
Κατεβάζω και ενημερώνω. Ευχαριστώ πολύ όλους
-
Όλα καλά και σε μένα. Ευχαριστώ πολύ όλους όσους δούλεψαν για αυτό.
-
Ενώ όταν ξεκίνησε το live stream υπήρχε κουμπί στη συσκευή μου σήμερα δεν το βρήκα και δεν μπόρεσα να καταλάβω αν φταίω εγώ ή αν άλλαξε πολιτική το faccebook στη συσκευή μου. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16245/ Xiaomi Redmi Note 3 / Prime hennessy Υπάρχουν άλλοι χρήστες με την ίδια συσκευή να μας πουν αν σε αυτούς υπάρχει;
-
είδα μια τηλεφωνάρα εδώ Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone αλλά που λεφτά; Δείτε και φωτό mi5b7.jpg
-
Φλασάρισα τελικά και ξεκλείδωσα. Είμαι unlocked! (Με το mi pc suite δεν γινόταν τίποτε, ήταν και βράδυ... Ευχαριστώ για τη βοήθεια.) Αν δουλεύεις ήσυχα το πρωί και με καθαρό μυαλό όλα τα καταφέρνεις. Ποια ελληνική rom να βάλω που να έχει root και να είναι με λιγότερα προβλήματα για να το στείλω στην ιδιοκτήτρια; Βλέπω τη stable που είναι νεότερη από την developer αλλά κλίνω προς developer από συνήθεια. Μια πρόταση θα με βοηθούσε ιδιαίτερα. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/14972/ forums…
-
Παράθεση από NasDriver: “Μερικά λαθάκια ίσως 1. Redmi 3 pro (5'') ή Redmi Note 3 Pro (5.5'') έχετε ? 2. Αν και ο αριθμός της ρομ δείχνει σωστός, τα ελληνικά μας δείχνουν ότι είναι unofficial 3. Πριν πάτε στην δραστική λύση της fastboot rom μπορείς να κάνεις αυτά που λέει εδώ Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) ” Redmi 3 pro (5'') είναι το σωστό και δεν κατάλαβα πως μπήκε το note εκεί στη μέση! Εγώ δεν το έβαλα πάντως Θα ακο…
-
Σήμερα ήρθε το τηλέφωνο της αδερφής μου (Redmi Note 3 Pro) forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/14961/ Η ρόμ που φοράει έχει Ελληνικά άρα είναι πειραγμένη Κινέζικη Update δεν με αφήνει να κάνω βγάζοντάς μου το μήνυμα "Couldn't verify update package" Το μετονόμασα σε update.zip το έβαλα στο φάκελλο downloaded_rom τίποτα. Προσπάθησα να πάω στο recovery και παίρνω μια εικόνα με το τηλέφωνο και το usb από κάτω από όπου δεν μπορώ να ξεφύγω παρά μόνο κρατώντας το power. Νομίζω πως η λύση μου είν…
-
Τριμερής Κλήση
ΜήνυμαΜετά την πρώτη ανησυχία μήπως χρεώνονται περισσότερα οι τριμερείς κλήσεις θα κάνω υπομονή. Χρόνια πολλά και όλα διορθώνονται.