Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 608.
-
Παράθεση από Neropsalidas: “Καλησπέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω και 'γώ το ίδιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι σύμφωνα με τα σχόλια. Αρχικά, έχω το μοντέλο HM NOTE 1LTEW, με έκδοση Android 4.4.2 και έκδοση MIUI-15.0.0. Ο κύριος λόγος που θέλω να περάσω την τελευταία ROM είναι για να έχω την επιλογή να μετακινώ εφαρμογές στην κάρτα SD (ελπίζω να γίνεται, διότι δεν το είδα αναγραφόμενο κάπου). Το πρόβλημα μου έχει ως εξής: Κατεβάζω την "xiaomi-miui-hellas-4.4.4_dior_Stable-V7.1.4.0", την…
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΌχι δεν θα κλειδώσει ξανά. (ακόμη αν αυτός ο δεύτερος λογαριασμός που έχεις δεν έχει προσωπικά δεδομένα τότε μπορείς αφού ξεκλειδώσεις το δικό σου τηλέφωνο να τον δανείσεις και σε μένα )
-
@lafkostas Άνοιξε τη "Διαχείριση συσκευών" κάνοντας κλικ στο κουμπί Έναρξη4f6cbd09-148c-4dd8-b1f2-48f232a2fd33_818.jpg, κάνοντας κλικ στον Πίνακα Ελέγχου, κάνοντας κλικ στο Σύστημα και ασφάλεια και στη συνέχεια, στην ενότητα Σύστημα, κάνοντας κλικ στην επιλογή Διαχείριση συσκευών. Αυτή τη διαχείριση συσκευών ανέβασέ μας εδώ όταν συνδέεις το τηλέφωνο για την διαδικασία.
-
Τι μπορείτε να κάνετε με την εφαρμογή "Κέντρο Ασφαλείας" ή "Security"
efkolo - - Tips & Tricks
ΜήνυμαΕνώ το στοκ Android δεν έχει εφαρμογές καθαρισμού, το MIUI τα καταφέρνει πολύ καλά με στον τομέα αυτό. Μπορεί να μην το γνωρίζετε αλλά η εφαρμογή "Κέντρο Ασφαλείας" μπορεί δώσει πολλές βοήθειες στο τηλέφωνό μας. 1. Εύκολη διαγραφή διπλότυπων ή παραπλήσιων φωτογραφιών. Όσοι φωτογραφίζουν αρκετά με το κινητό θα καταλαβαίνουν τον κίνδυνο να διαγραφούν φωτογραφίες που χρειαζόμαστε. Βγάζοντας την σωστή φωτογραφία πιθανά να δοκιμάσουμε περισσότερες, από διαφορετικές γωνίες, διαφορετικούς φωτισμούς, φλ…
-
ΜήνυμαΠήγαινε από εδώ στην Αγγλική έκδοση ή κατευθείαν εδώ
-
ΜήνυμαΝαι τυχερέ! Μήπως μπορείς να μας πεις τι έγραψες;
-
Παράθεση από giorgosmc: “Καλημερα, για πιο λόγο όταν με το που φόρτιση ι ή συσκευή στο 100% και τη βγάλω και δεν την αφηαω μέχρι το πρωί τα πρώτα 4-5% πέφτουν μέσα 3-4 λεπτά? Όταν το αφήνω μέχρι το πρωί νομίζω πως δε συμβαίνει τόσο γενικά έχω παρατηρήσει πως ή αυτονομία μέχρι το 90-80% είναι κάτω του μετρίου και πόλης πέσει αρκετά εκεί αρχίζει να κρατάει πιο πολύ, μου φαινετε λίγο κουλο, γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό? ” Καλημέρα, πιθανόν ο τρόπος που γράφεις να κάνει τα μηνύματά σου σχεδόν ακατ…
-
ΜήνυμαΚώστα ήδη το έχουν πετύχει αυτό συμφορουμίτες και άμεσα όχι μετά από παρέλευση μηνός
-
Μήνυμααν βρεθεί κανείς που δεν έχει προσωπικά δεδομένα στο λογαριασμό του, μην μπορέσουμε να ξεκλειδώσουμε κι εμείς που μας έχουν ακυρώσει την δυνατότητα ξεκλειδώματος.
-
ΜήνυμαΚαλή τύχη!
-
Παράθεση από dimixanovios: “το θέμα είναι να μην υπηρετούμε εμείς την τεχνολογία αλλά η τεχνολογία εμάς. εξακολουθώ να πιστεύω οτι ο διακόπτης του gps είναι πανηλίθια κρυμμένος σε άσχετο υπομενού τη στιγμή που στο αρχικό μενού των ρυθμίσεων υπάρχουν ρυθμίσεις όπως ταπετσαρίες και φόντο λες και αυτά είναι τα απαραίτητα και αυτά χρησιμοποιούμε συχνότερα. δε θέλω καν να μάθω αυτό το λογισμικό αν είναι έτσι φτιαγμένο. ενα παιδί δημοτικού να το φτιαχνε θα το έφτιαχνε πιο σωστά. ”
-
Παράθεση από kynegeiros: “Επειδή το θέμα με αφορά ως κάτοχο redmi note 3....έκατσα και διάβασα όλα τα σχόλια και κατέληξα στο εξής ερώτημα. .....απελπισία...... πλήρης..... Φοβάμαι πως θα μείνω με τα κινέζικα και θα σκάσω.... ” Μην σε πιάνει απογοήτευση, η κοινότητα στη Θεσσαλονίκη είναι μεγάλη. Πήγαινε στην επικείμενη συνάντηση, γνώρισε τους υπόλοιπους και είμαι σίγουρος πως κάποιος θα σε βοηθήσει.