Όσοι από εσάς έχετε περάσει την multi EU παρακαλώ δείτε την εικόνα και πείτε μου αν με αυτήν την multilingual rom θα απαλλαγώ από τις κινεζιές που βλέπω μετά το τρέξιμο της εφαρμογής cleaner..
ναι θα απαλλαγείς και ναι είναι άλλη η rom που όμως εγκαθίσταται σε ξεκλείδωτα τηλέφωνα μια και στις απαιτήσεις έχει
Custom Recovery Installed On Your Device.
@dimi1982 ευχαριστώ για την διευκρίνιση φίλε....
Θα δοκιμάσω να βάλω την stable multi EU που μετέφρασε ο φίλος συμφορουμίτης κι εύχομαι να μην το μπρικάρω.
Αν αντιμετωπίσω προβλήματα θα έρθω εδώ και θα ζητήσω βοήθεια από σας.
θέλει να μελετήσεις λίγο ένα θέμα των windows 10. unsigned drivers και μετά αφού εγκαταστήσεις τους Drivers της συσκευής σου, όλα είναι εύκολα.
Σε πρώτη φάση δεν τα κατάφερα....
Έκανα την διαδικασία όπως την περιγράφεις και στο τέλος......πάτησα volume down και σύνδεσα άμεσα το μανίσιο usb αλλά δεν εμφανίστηκε καμμιά κόκκινη μπάρα.
Κρατησα σχεδόν ένα λεπτό το πλήκτρο πατημένο αλλά μπάρα κόκκινη δεν εμφανιστηκε .....κι έτσι το άφησα και πάτησα στοπ στο sp flash tool.
Στο τηλέφωνό μου δεν έγινε καμμιά μεταβολή.....όμως έχω μα απορία.
Όταν σύνδεσα με usb το απενεργοποιημένο μου τηλέφωνο......γιατί τα windows 10 μου έβγαλαν μήνυμα αναγνωρίσεως του redmi note 3 και με ρώτησαν ..."Τι θέλεις να κάνεις με αυτήν την συσκευή"?....Λογικά δεν θα έπρεπε να το κάνει αυτό.
Επίσης όταν εγκατέστησα τους vkom drivers.....κατά την εγκατάσταση μου έβγαλε ....."Πρόκειται να εγκαταστήσετε τους Lenovo USB drivers"....(Lenovo είναι το laptop μου).
Τι σχέση έχει η Lenovo με τους drivers του κινητού;
Κάτι δεν πάει καλά.
Επίσης μελέτησα την σελίδα που μου είπες και έκανα οτι έλεγε μέσα αλλά όταν πατησα επανεκκίνηση......κόλλησε το λαπτοπ και το έκλεισα δυναμικά με πάτημα διαρκείας του πλήκτρου power.....
Απεγκατέστησα αυτόν τον Lenovo usb driver και κατόπιν πάω να τρέξω το ΜΤΚ driver ως διαχειριστής ......και μου βγάζει αυτή την οθόνη...όπου με ενημερώνει πως θα εγκαταστήσει και πάλι τον .....Lenovo usb driver.....
Δεν μπορώ να καταλάβω η LENOVO πού κολλάει σε όλα αυτά!!!!!