Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 608.

• Παράθεση από tasosp: “2η φορα και παλι τα ιδια . Τι κανω λαθος ? Μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει ? ” θέλει να το ξαναπροσπαθήσεις. Πρέπει να έχεις συνδεμένο το καλώδιο από την πλευρά του τηλεφώνου και να κρατάς με το ένα χέρι το τηλέφωνο και με το άλλο το άλλο usb Πατάς και βάζεις το USB γρήγορα. θα τα καταφέρεις, είμαι σίγουρος

• ευχαριστώ πολύ

• κράτα πατημένο το power για λίγο και όλα θα πάνε καλά

• Redmi Note 3 bluetooth πρόβλημα

efkolo - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

τι να πω; ας βρούμε επιτέλους τι φταίει.

• Παράθεση από tasosp: “καλησπερα παιδια , γιατι δεν μπορω να κατεβασω το αρχειο με την 7 1 6 0 ? Τι πρεπει να κανω και δεν μ αφηνει ? ” τώρα το είδα εγώ το link και άνοιξε κανονικά το mega drive

• Δεν είναι διπλός κόπος, αν έχεις developer πας άμεσα αναβάθμιση χωρίς να χάσεις τίποτε από αυτά που έχεις κάνει. Θα αναβαθμίσεις πολύ εύκολα Χρήστο, μόλις βγει.

• Επειδή πολλές φορές τις τελευταίες μέρες είδα σχόλια στο φόρουμ για την δυσκολία κατανόησης της κινεζικής γλώσσας αποφάσισα να σας γράψω έναν οδηγό για να μπορείτε να ανταπεξέλθετε σχεδόν σε όλες τις γλώσσες του κόσμου! Κατ' αρχήν θα χρειαστούμε την εφαρμογή Μετάφραση Google forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/9958/ Αφού την εγκαταστήσουμε θα την ανοίξουμε και θα προσπαθήσουμε να την παραμετροποιήσουμε σύμφωνα με τις απαιτήσεις μας. Αυτό είναι το αρχικό παράθυρο της εφαρμογής μας. forums.…

• Άσχετο είναι το θέμα σου, μιλάει για cloud services. Παράθεση από kynegeiros: “Καλησπέρα. Έλαβα ένα μήνυμα στα κινέζικα και δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Δείτε τα screenshots. Μηπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Λέτε να είναι το μήνυμα που περιμένω μετά την αίτηση; Λέτε να με απέρριψε; ” Μπορείς εδώ να δεις οδηγίες για το πως θα μεταφράσεις τα κινέζικα ώστε να τα καταλάβεις.

efkolo - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Παράθεση από anestisgeo: “Με την 7.00.19.00 το Bluetooth δουλεύει τέλεια,με δυο διαφορετικές συσκευές + το smartwatch mi band ” Οι συσκευές που αναφέρεις δεν απαιτούν μόνιμη σύνδεση όπως τα ακουστικά και το hands-free

• Αν ξεκλειδώσεις τον bootloader μετά μπορείς να την βάλεις

• Παράθεση από oddin: “Λοιπόν κάτι ενδιαφέρον.. φίλος με RN3 δεν μπορούσε να ξεκλείδώσει.. Του έδωσα τον δικό μου Mi λογαριασμό (που έχω ήδη ξεκλειδώσει το δικό μου RN3) το πέρασε στο κινητό του και με το Unlock tool ξεκλείδωσε άμεσα το bootloader. ” να τον ζητήσω κι εγώ; κάνει; 5 λεπτά μόνο θα κάνω και μετά αλλάζεις κωδικό!

efkolo - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Πάντως επειδή έχω δύο συσκευές Note (2 και 3) σας λέω πως το πρόβλημα με τα bluetooth υπάρχει αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Είναι στιγμές που έχουν και τα δύο εκνευριστικές αποσυνδέσεις.

• Παράθεση από veinrich: “Μολις την περασα και εγω χωρις κανενα προβλημα, ελπιζω να πανε ολα καλα. Καλο θα ηταν να προστεθει η σημειωση για τους drivers vcom mtk γιατι σαν αρχαριος που ημουν θα την ειχα πατησει αν δεν ειχα κοιταξει μια γρηγορη ματια και το αγγλικο ποστ. Πολυ καλη δουλεια, μπραβο! ” Όταν έγινε η μετάφραση νομίζω πως δεν υπήρχε. Προστέθηκε μόλις τώρα. Ευχαριστώ για την υπόδειξη και τα καλά σου λόγια.

• Παράθεση από PeterPanious: “Αν δεν έχεις κάνει αίτηση δεν γίνεται ξεκλείδωμα. Ακολούθησε την διαδικασία από την αρχή όπως γράφεται στο πρώτο post και μετά θα τρέξεις το unlock tool. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Σε ποιόν αναφέρεσαι;

• Ότι λεει. Δηλαδή πιθανά κατά λάθος έκανες δεύτερο λογαριασμό. Από το τηλέφωνο αποσυνδέσου από τον λογαριασμό mi και συνδέσου με τα στοιχεία που μπαίνεις από υπολογιστή. Εγώ θα πρότεινα να μην έχεις sim κάρτα μέσα.

• Παράθεση από karlesg: “Δεν έχω παρακολουθήσει το θέμα αλλά επειδή με ρώτησε ένας φίλος γιατί ενδιαφέρεται... Απ' ότι καταλαβαίνω λίγο που διάβασα οι Κινέζοι στην ουσία δεν προχωράνε τη διαδικασία ξεκλειδώματος με κανονικούς ρυθμούς σωστά; Δηλαδή είναι πολύ δύσκολο και χρονοβόρο να ξεκλειδώσει κάποιος τον bootloader; Τι απαιτείται αυτή τη στιγμή από λογαριασμούς xiaomi κλπ και κατά προσέγγιση πόσος χρόνος μπορεί να χρειαστεί για να ολοκληρωθεί πλήρως η διαδικασία; ” δεν υπάρχει τίποτε ξεκάθαρο

• Η εικόνα δεν είναι δική σου. θα ήθελα να βάλεις τη δική σου με το σφάλμα. Στη συνέχεια θα ήθελα αν έχεις κρατήσει το αρχικό συμπιεσμένο αρχείο να διαγράψεις αυτά που δούλευες μέχρι τώρα και αφού απενεργοποιήσεις όποιο antivirus έχεις να ξεσυμπιέσεις το αρχικό αρχείο στο C:// και όχι στην επιφάνεια εργασίας. Στη συνέχεια να ξαναδοκιμάσεις και να βάλεις τις φωτογραφίες από το κάθε βήμα της διαδικασίας μέχρι το σφάλμα εδώ. (αν σου παρουσιαστεί σφάλμα)

• πάντως εγώ έχω πάρει φόρα και γράφω κάθε μέρα περί τα 50 "thank you" στο en.miui.com. Ψηφίζω και σε όλα τα poll, σε ένα μήνα θα τους έχω περάσει όλους!

• με την ενσωματωμένη εφαρμογή τι σου βγάζει;

• ΟΧΙ! Το σωστό αρχείο είναι μέσα στο φάκελο του ενσωματωμένου flash tool