61 Φεβ 4th 2016, 7:22pm Να ρωτήσω κάτι; Θέλει ξεκλείδωτο bootloader αυτή η έκδοση; Είναι πλήρως μεταφρασμένη στα ελληνικά;
62 Φεβ 4th 2016, 7:24pm Οχι δεν θελει ξεκλειδωμα, ειναι αρκετα καλη μεχρι στιγμης και ολα μεταφρασμενα στα ελληνικα!
63 Φεβ 4th 2016, 7:24pm Ο/H kostsokale έγραψε: Να ρωτήσω κάτι; Θέλει ξεκλείδωτο bootloader αυτή η έκδοση; Είναι πλήρως μεταφρασμένη στα ελληνικά; Δεν χρειαζεται ξεκλειδωτο bootloader, γι'αυτό και το flashtool
65 Φεβ 4th 2016, 8:59pm Ο/H kostsokale έγραψε: Μόλις την πέρασα. Το SuperSU τι είναι; SuperSU = Permissions Manager = Root Γίνε VIP!! Μπορείς!! Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή Ελληνικές Miui Roms - arΩma/XTRV
66 Φεβ 4th 2016, 9:09pm Ο/H Bodai έγραψε: Ο/H kostsokale έγραψε: Μόλις την πέρασα. Το SuperSU τι είναι; SuperSU = Permissions Manager = Root Το αφήνω όπως είναι; Αλλάζω ρυθμίσεις; Που μου χρησιμεύει; Sry για τις πολλές ερωτήσεις μάγκες αλλά τώρα μαθαίνω.
67 Φεβ 4th 2016, 9:22pm Ο/H kostsokale έγραψε: Το αφήνω όπως είναι; Αλλάζω ρυθμίσεις; Που μου χρησιμεύει; Sry για τις πολλές ερωτήσεις μάγκες αλλά τώρα μαθαίνω. Θα έλεγα ναι. Αστο έτσι, δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει στην xiaomi.eu 7.1.6 stable Γίνε VIP!! Μπορείς!! Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή Ελληνικές Miui Roms - arΩma/XTRV
68 Φεβ 4th 2016, 9:31pm Ο/H Bodai έγραψε: Ο/H kostsokale έγραψε: Το αφήνω όπως είναι; Αλλάζω ρυθμίσεις; Που μου χρησιμεύει; Sry για τις πολλές ερωτήσεις μάγκες αλλά τώρα μαθαίνω. Θα έλεγα ναι. Αστο έτσι, δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει στην xiaomi.eu 7.1.6 stable Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Μου φαίνεται ότι είναι πολύ κομπλέ. Πιστεύετε είναι καλύτερη αυτή ή η official;
69 Φεβ 4th 2016, 10:05pm Παιδιά μήπως έχετε παρατήρηση στην κάμερα όταν τραβάς video να έχει κάποια lag? Γιατί ενώ στην φωτογραφία είναι όλα καλά στο video μου κάνει λαγγαρισμα. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Και τι προτείνετε να κάνω "ΜΠΑΤΑΡΙΑ" πως παρατεινουμε την ζωη της και τι πρέπει να προσέχουμε
70 Φεβ 4th 2016, 10:09pm [Ενημέρωση 1-2-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη ! Εδώ στην λίστα υπάρχει το Note3 σε stable. Τι είναι αυτό;
72 Φεβ 5th 2016, 7:24pm καλησπερα παιδια , γιατι δεν μπορω να κατεβασω το αρχειο με την 7 1 6 0 ? Τι πρεπει να κανω και δεν μ αφηνει ?