Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 608.

• Το θέμα βασίζεται στο αρχικό αγγλικό κείμενο και θα προσπαθήσει να βοηθήσει αυτούς που δυσκολεύονται στα αγγλικά. Δεν φέρω καμιά ευθύνη για ότι πάθει η συσκευή σας και ότι κάνετε το κάνετε με δική σας ευθύνη. Για να τα καταφέρουμε πρέπει να έχουμε εγκατεστημένους τους Drivers της συσκευής μας. Αυτό μπορεί να γίνει σχετικά εύκολα απλά αν κάνουμε εγκατάσταση το VCOM Driver MTK ή το MiPhone. Κατεβάζουμε το αρχικό αρχείο που βρίσκεται στην Διεύθυνση: Xiaomi.eu Stable 7.1.6.0 modded by LoXaR Το ξεσυμ…

• Κυκλοφόρησε η multi stable 7.1.6 xiaomi.eu και έχει Ελληνικά κανονικά! Μπαίνει με SP flash tool, είναι root και δεν παίρνει updates. GoogleKeyboard and Xperia Keyboard iOS 9.1 Smilies GooglePlay No Chinese Apps and Bloatware Προσπάθησα να την βάλω αλλά παίρνω μήνυμα σφάλματος: 1. Με το SP-Flash-Tool-v5.1532.00 που έχει ενσωματωμένο στο rar BROM ERROR : S_UNSUPPORTED_VER_OF_DA (1022) 9705-error2-png 2. Με το SP_Flash_Tool_v5.1516.00 μόλις πάω να φορτώσω το preloader_lcsh6795_lwt_l-sign.bin στο Do…

• Είναι λούκι να το σετάρω από την αρχή. Η πλάκα είναι που είχα στήσει κάμερα και έγραφα βίντεο με οδηγίες για να φτιάξω οδηγό! Τζίφος

• τι έκδοση είσαι; Εγώ MIUI Version MIUI 7 6.1.23|Beta διάβασα στο EU φόρουμ ότι δοκίμασες με developer και me stable. Είναι αλήθεια;

• Παράθεση από Tredor: “Παιδιά το συγκεκριμένο tempered glass κάνει για το redmi note 2 ? NILLKIN Amazing Nanometer H Anti-Explosion Tempered Glass Screen Protector for Xiaomi Hongmi Note Redmi Note Smartphone ” όχι αυτό είναι για το απλό το mi Note το παλιό

• Πάνω σε ποια την έβαλες; Τι είχες πριν στα τηλέφωνα;

• Ούτε το αστεροσκοπείο παίρνει στοιχεία κάθε 15 λεπτά. Δεν θα κερδίσεις τίποτε παρά μόνο κατανάλωση μπαταρίας.

• Προσπάθησα να την βάλω αλλά παίρνω μήνυμα σφάλματος: 1. Με το SP-Flash-Tool-v5.1532.00 που έχει ενσωματωμένο στο rar BROM ERROR : S_UNSUPPORTED_VER_OF_DA (1022) forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/9705/ 2. Με το SP_Flash_Tool_v5.1516.00 μόλις πάω να φορτώσω το preloader_lcsh6795_lwt_l-sign.bin στο Download Agent forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/9703/ MIUI Version MIUI 7 6.1.23|Beta Αντιγράφω από το επίσημο trublesooting (1022) S_UNSUPPORTED_VER_OF_DA You need to use a newer vers…

• πιθανώς είναι capcha που μπλοκάρει κάποιο addblock αν μπορείς ανέβασε φωτό από την διαδικασία

• Μετά την μη αποδοχή από την εταιρεία της αίτησής μου δεν έχω τρόπο να ξαναζητήσω unlock. Μονόδρομος να μεταβώ σε άλλη ROM, unofficial.

• Την απάντηση θα την πάρει από τους πελάτες της forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/9684/ en.miui.com/forum.php?mod=redi…t&ptid=217763&pid=4048675

• Και η δική μου αίτηση απορρίφθηκε. Το θέμα είναι ότι ήμουν λίγο περισσότερο active αλλά μάλλον κανείς δεν έδωσε σημασία. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/9682/ το θέμα είναι τώρα τι κάνουμε; Μου έρχεται να το βάλω αγγελία...

• όταν στείλεις πολλές φορές απαίτηση για το μήνυμα καταλήγεις να είσαι μπλοκαρισμένος για 24 ώρες. Σου προτείνω να έχεις ανοιχτές δύο σελίδες unlock να διαβάζεις από την μεταφρασμένη αλλά να συμπληρώσεις την κινέζικη γιατί παρατηρήθηκαν λάθη στον κωδικό της χώρας. (χάνει το + στο +30) Αφού συμπληρώσεις τα πάντα πατάς μια φορά μόνο και περιμένεις. Συνήθως το μήνυμα κάνει πολύ λίγο αλλά πρέπει να περιμένεις τουλάχιστον 5 λεπτά πριν ξαναζητήσεις κωδικό. Παίρνεις το sms με τον κωδικό που είναι μόνο α…

• Δύο φορές προσπάθησα να φλασάρω την hermes_GTV-5.11.26 από hermes_GTV-6.1.11 μόνο με διαγραφή Cache & Davlink και είχα απανωτά popup σφάλματα και δεν αναγνώριζε τις κάρτες SIM. RESTORE για να κοιμηθούμε και βλέπουμε αύριο.

• Παράθεση από ziogasbas: “Έχω την 5.12.24 και θέλω να βάλω την 5.11.26(επειδή ακούω οτι ήταν η καλύτερη σε θέμα αυτονομίας) την οποία όμως δεν την είχα ποτέ.....πως μπορώ να το κάνω; ” Κατέβασέ τη από το θέμα της. Προχώρα λίγο πιο κάτω και πρόσεξε να διαλέξεις τη σωστή συσκευή

• Άσε που η παράθεση έχει νόημα όταν τα δύο μηνύματα απέχουν αρκετά μεταξύ τους. Δεν χρειάζεται όταν γράφει ο ένας κάτω από τον άλλο.

• Drivers έχεις φορτωμένους σίγουρα; Δοκίμασε και άλλη θύρα USB Πρόσεξέ το αυτό Power και Volume Down ταυτόχρονα για να εισέλθετε στη λειτουργία bootloader όχι recovery

• Το αρχείο είναι 2 γίγα και σέρνεται, αύριο με βλέπω να τελειώνω το κατέβασμα.

• Όχι, το ξεκαθαρίζει ότι δεν ξεκλειδώνει ο bootloader, απλά ανησυχώ λίγο γιατί έχουν πει ότι στα 3/32 κάποιοι τα μπρίκαραν και η πρόταση είναι παλιότερο flash tool που όμως δεν μπορώ να βρω. Μικρότερο δηλαδή σε έκδοση από SP_Flash_Tool_V5.1516.00. Τελικά τη Stable πρέπει να φορτώσω με το flashtool. Απ' ότι διάβασα η developer δεν φορτώνει.

• Η ROM που μου έχουν βάλει από το μαγαζί που πήρα την συσκευή μου δεν είναι γνήσια, (miui 7.0.919.0 LHNCNCJ). Αν φορτώσω τη SphinX θα μπορέσω μετά να φορτώσω την Κινέζικη developer ή θα πρέπει με την ίδια διαδικασία της SphinX να φλασάρω και την developer;