πιθανώς είναι capcha που μπλοκάρει κάποιο addblock
αν μπορείς ανέβασε φωτό από την διαδικασία
αν μπορείς ανέβασε φωτό από την διαδικασία
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούκατσε γιατί μιλάμε για άλλο πράγμα μάλλον. Όχι τον κωδικό που σου ήρθε με το 1ο SMS όταν έκανες την αίτηση, αλλα αυτό που σου στέλνουν πάλι με SMS αφού έχουν περάσει οι 10+ μέρες και έχει ενεργοποιηθεί το unloak του bootloader ...... Για το 2ο SMS μιλάω εγώ.Ο/H alexyari έγραψε:
Πεδιο για τον κωδικο, μαλλον δυσκολο,γιατι εβαλα αυτον που μου ηλθε με SMS, αλλα και παλι δεν προχωρα η διαδικασια. Οποτε, κολλησα σε αυτο το σημειο, και δεν ξερω τι να κανω....
Ενδιαφερον.Ο/H dimi1982 έγραψε:
Κυκλοφόρησε η multi stable 7.1.6 xiaomi.eu και εχει Ελληνικα κανονικά(έτσι λέει δεν την δοκιμασα)!
Μπαίνει με SP flash tool,ειναι root και δεν παιρνει updates.
GoogleKeyboard and Xperia Keyboard (you can choose)
iOS 9.1 Smilies
GooglePlay
No Chinese Apps and Bloatware
[Stable] Xiaomi.eu MIUI7-7.1.6.0 Stable Multi Rom Root flash with SP Flash T... - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
το ιδιο και εγω. δοκιμασα και dev και stable. αυτο το αμεσως δεν ξερω αν το προσεξαΟ/H efkolo έγραψε:
Προσπάθησα να την βάλω αλλά παίρνω μήνυμα σφάλματος:
1. Με το SP-Flash-Tool-v5.1532.00 που έχει ενσωματωμένο στο rar
BROM ERROR : S_UNSUPPORTED_VER_OF_DA (1022)
2. Με το SP_Flash_Tool_v5.1516.00 μόλις πάω να φορτώσω το preloader_lcsh6795_lwt_l-sign.bin στο Download Agent
MIUI Version MIUI 7 6.1.23|Beta
Αντιγράφω από το επίσημο trublesooting
(1022) S_UNSUPPORTED_VER_OF_DA
You need to use a newer version of SP FlashTool.
(5002) S_INVALID_DA_FILE
When configuring SP_Flash_Tool download agent should be selected is attached to this release flasher. The choice of other agents gives this error.