Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 608.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΔεν φορτώνει την developer της Κίνας και πήρα screenshots Το τηλέφωνο το παρέλαβα σήμερα. Είχα έτοιμα τα αρχεία και προσπάθησα να φορτώσω την Κινέζικη developer. Αρχικά ενώ πήγα από τις τρεις τελείες και επέλεξα τη Ρομ δεν προχωρούσε αν δεν το έβαζα στο ίντερνετ Στη συνέχεια στο δεύτερο εικονίδιο, είχε το "getting info..." για δευτερόλεπτα και έβγαζε το τρίτο εικονίδιο. Τα στοιχεία του τηλεφώνου στο τέταρτο. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/9286/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachme…
-
Το τηλέφωνο είναι FDD-LTE έχω MIUI 7 by xiaomi-miui.gr GTV6.1.7 Developer και όταν μπαίνω στο engineermode πατώντας στο τηλέφωνο *#*#3646633#*#* --> BandMode έχω αυτή την εικόνα. (είμαι χωρίς κάρτα sim) συμβαίνει κάτι λάθος ή πρέπει να ενεργοποιήσω τις μπάντες; Ακόμη παρατήρησα στο τηλέφωνο ότι έχω πολλές γλώσσες. Δεν είναι αυτή η Ελληνική ROM; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/9001/
-
Τελικά μετά από 100 επανεκκινήσεις και διάφορες προσπάθειες, βρήκα μέσα στις εφαρμογές την μισοεγκατεστημένη εφαρμογή και την απεγκατέστησα. Σε κάποια διαδικασία πιθανώς δημιουργήθηκε κάποιο σκουπίδι που εμπόδιζε την εγκατάσταση. Ας μείνει μήπως τύχει και σε άλλον ή αν δεν θεωρείται σημαντικό ας διαγραφεί.
-
Προσπαθώ να εγκαταστήσω το google now που απεγκατέστησα κάποια στιγμή και ενώ κατεβαίνει δεν εγκαθίσταται βγάζοντάς μου σαν σφάλμα το κείμενο του τίτλου. Άδειασα την cache που έχει διαθέσιμο 104Mb. Ακόμα και από το titanium δεν μπορώ να επαναφέρω την εφαρμογή. Μένει στην διαδικασία της επαναφοράς και δεν τελειώνει ποτέ. Έτσι και πριν φτάσω σε επαναστατικές λύσης εργοστασιακών ρυθμίσεων είπα να ρωτήσω. Είμαι στην GTV5_2.13
-
20 φορές έχω προσπαθήσει να κατεβάσω τη ρομ. Μήπως υποστηρίζεται από κάποιο download manager να σωθώ; EDIT: μόλις ολοκληρώθηκε για σήμερα αλλά καλά θα ήταν να υποστήριζε κάποιον download manager.
-
Παράθεση από Grigoris0r20r: “ Σε εφαρμογή πχ viber αν την ώρα που μιλάω ανοίξω να κάνω το pxlr για να κάνω edit κάποια φώτο η μπορεί και τον browser κλείνει το viber λόγο ραμ. Όχι πάντα. Και συνήθως η ραμ είναι πάνω από 80% ενώ με την προηγούμενη κάπου στο 65%.με τα ίδια προγράμματα κλπ. Δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό αλλά οκ. Κάποιες φορές απλά ενοχλητικό. Λογικά για την 5 δεν θα βγει ξανά αναβάθμιση και θα πάρει την 6 αν την βγάλουν μέσα Φεβρουαρίου όπως είδα. Οπότε βλέπουμε τότε.” Κι εγώ έχω πολλ…
-
Παράθεση από Grigoris0r20r: “Καλησπέρα σε όλους! Παιδιά θα βγάλετε την 5.1.16 για το hongmi μας ή δεν υπάρχει κάτι νέο? Λέω μήπως σε αυτό έχουν και κάνα μικρό φιξ με το θέμα της ραμ στην .14” Πέρασα κι εγώ την 14 προχθές και αν και είδα λίγο λιγότερη μνήμη δεν παρατήρησα κάτι σημαντικό σαν αλλαγή. Τι είναι αυτό που σε ζορίζει να δω αν συμβαίνει και σε μένα, μήπως στρώνει με κάποιον άλλο τρόπο.
-
Δυσκολεύτηκα πολύ να κατεβάσω τη Ρομ. Ίσως προσπάθησα πάνω από 15 φορές όπου κατέβαζε για λίγο και σταματούσε. Μόλις πέρασα την 5.1.14 για το hongmi. Θα το ψάξω λίγο και θα σας πω εντυπώσεις.
-
@dimpet έχεις πολλές εφαρμογές εγκατεστημένες και πάει έτσι η ραμ;
-
Όχου! Πάλι θα κερδίσω;
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Για μένα είναι σημαντικό το αν δεν διαθέτει dvb-t δέκτη. Δεν λέει να έχεις τηλεόραση τελευταίας τεχνολογίας χωρίς δέκτη που να υποστηρίζει τη χώρα σου, εκτός αν την θέλεις αποκληστικα για. monitor. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Συμφωνώ, είναι κρίμα να μην έχεις το αυτονόητο σε μια Hi-Fi τηλεόραση
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Προσοχή υπάρχουν 2 παραγγελίες. Αυτή χωρίς τα ηχεία (μουγκή) και αυτή με τα ηχεία με επιπλέον κόστος γύρω στα 80€. Η πρώτη στοιχίζει 3.399 yuan και η δεύτερη με τα ηχεία 3.999 yuan. 10 τεμάχια θα πιάσουν γύρω στα 2 κυβικά στο κοντέινερ. Περιμένω επαφή με εισαγωγέα για τελική τιμή στην πόρτα μου. Μετά θα σας χρεώσω έξτρα μόνο την courier. :-)” Θα έρθουμε να τα πάρουμε από το σπίτι, γιατί η κούριερ θα μας βγει στο 50άρι συν με αυτά τα βάρη και τον όγκο.
-
Εγώ είμαι μέσα για ομαδική παραγγελία.