Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Ο/H LeonTsi έγραψε:

Καλησπερα, μπορεί να βοηθήσει κάποιος με την κατανάλωση της μπαταρίας?? έχω την 5.12.24 έχω κάνει factory reset, battery calibrate και δύο φορές wipe cache και dalvik...... εχθες παράδειγμα με ποοοοοολυ φόρτιση άφησα το βράδυ το κινητό στο 90% και το πρωί το βρήκα στο 72% , εφυγα για δουλεια και το απογευμα με μονο δυο κλησεις και χωρις να το ακουμπισω το βρηκα στο 36%, τι σκατά συμβαίνει μπορεί να μου πεί κάποιος??????
      Αν θυμάμαι καλά η 5.12.24 είχε ένα θέμα με την μπαταρία...με την ελληνική ρομ είσαι ?
      Άκυρο, η 5.12.17 είχε θέμα
      Η 5.12.17 δεν εχει θεμα με τη μπαταρια, απο την 5.12.24 και μετα εχει, δλδ δεν το λες και θεμα, εμενα βγαζουν οι τρεις τελευταιες 4 ωρες, ενω η 5.12.17 5,5.
      Ο φιλος εχει διαχρονικο θεμα με τη μπαταρια. Πρεπει να κανει μια φορα εντελως καθαρη εγκατασταση, με internal storage κτλ με μια "καλη" ρομ, αν οχι την 5.12.17, την 5.12.10 και μια σειρα πραγματα, οπως να δοκιμασει αν γινεται αλλη μπαταρια, να μετρησει τη μπαταρία του μηπως εχει κανενα πρόβλημα κ.α.. Και τα απλα πρωτα που ειπε και o Art, καλωδιο, φορτιστη, οχι πολυμπριζο, wipe caches..
      Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
    • Ρε παιδιά ευχαριστώ για της άμεσες απαντήσεις αλλά άκρη δεν βγάζω..... φόρτιση το έχω κάνει και με άλλον φορτιστή και για ατελείωτες ώρες, επαναφορά εργοστασιακών, wipe cache & dalvik, καθαρή εγκατάσταση rom, τι άλλο........?
    • Διαφήμιση
    • Το τηλέφωνο είναι FDD-LTE έχω MIUI 7 by xiaomi-miui.gr GTV6.1.7 Developer και όταν μπαίνω στο engineermode πατώντας στο τηλέφωνο *#*#3646633#*#* --> BandMode έχω αυτή την εικόνα. (είμαι χωρίς κάρτα sim) συμβαίνει κάτι λάθος ή πρέπει να ενεργοποιήσω τις μπάντες;

Ακόμη παρατήρησα στο τηλέφωνο ότι έχω πολλές γλώσσες. Δεν είναι αυτή η Ελληνική ROM;
    • Λογικά βλέπεις μόνο την μια σιμ.
      Aυτα είναι το αποτέλεσμα της σιμ 2 σε μένα.

• Δεν έχω κάρτες sim γιατί είναι μεγάλες και δεν θέλω να τις κόψω σήμερα. Ωστόσω το ίδιο βλέπω όποια sim και να επιλέξω.
    • Ρε παιδιά πώς μπορώ να κάνω συγχρονισμό τις επαφές μου και στον Google λογαριασμό μου; Θέλω να τις έχω κι εκεί εκτός από της Mi.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H efkolo έγραψε:

Δεν έχω κάρτες sim γιατί είναι μεγάλες και δεν θέλω να τις κόψω σήμερα. Ωστόσω το ίδιο βλέπω όποια sim και να επιλέξω.
      Δεν νομίζω να έχεις θέμα. Βάλε πρώτα όμως τις σιμ και βλέπεις.

• Ο/H efkolo έγραψε:

Δεν έχω κάρτες sim γιατί είναι μεγάλες και δεν θέλω να τις κόψω σήμερα. Ωστόσω το ίδιο βλέπω όποια sim και να επιλέξω.
      Ξέρετε εάν χρεώνουν οι πάροχοι το κόψιμο των sim ??
      Μπορούν να σου προγραμματίσουν μια micro sim χωρίς να απενεργοποιηθεί η αρχική sim ??
    • Ο/H jor έγραψε:

Ο/H efkolo έγραψε:

Ξέρετε εάν χρεώνουν οι πάροχοι το κόψιμο των sim ??Μπορούν να σου προγραμματίσουν μια micro sim χωρίς να απενεργοποιηθεί η αρχική sim ??
      Ο γερμανός δεν κόβει σιμ την κάνει αλλαγή με 5 ευρώ. Η παλιά σταματάει αμέσως .
      Κάποιοι άλλοι κόβουν με 2 ευρώ.
      Αυτό που λες γινόταν κάποτε στην wind απ΄οτι θυμάμαι, και όποιο τηλέφωνο είχες ανοιχτό δούλευε η συγκεκριμένη σιμ.
      Νομίζω μόνο στις συνδέσεις όμως.

• τα καταστήματα που έχουν κόφτες (είναι κάτι που δεν επιτρέπεται επίσημα από τις εταιρείες) δεν χρεώνουν το κόψιμο. Μπορεί όμως να βρεθείς σε κατάστημα που δεν έχει και τότε σου πουλάνε νέα sim στα 5 ευρώ.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H jor έγραψε:

Ο/H efkolo έγραψε:

Ξέρετε εάν χρεώνουν οι πάροχοι το κόψιμο των sim ??
      Τις SIM δεν τις κόβει πλέον κανένας απ' τους "μεγάλους".
      Βρες ένα μαγαζί (ακόμη & πολύ μικρό) που πουλάνε tablet/κινητά/θήκες ή/& κάνουν service σ' αυτά. Κατά 99,9% θα έχουν κόφτη & θα στην κόψουν δωρεάν.
      Αφού την πάρεις, λείανε με μια μικρή λίμα (ή ξύσε μ' ένα ψαλιδάκι) τις ακμές, ώστε να μην έχουν γρέζι.