Η 5.12.17 δεν εχει θεμα με τη μπαταρια, απο την 5.12.24 και μετα εχει, δλδ δεν το λες και θεμα, εμενα βγαζουν οι τρεις τελευταιες 4 ωρες, ενω η 5.12.17 5,5.Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H LeonTsi έγραψε:
Καλησπερα, μπορεί να βοηθήσει κάποιος με την κατανάλωση της μπαταρίας?? έχω την 5.12.24 έχω κάνει factory reset, battery calibrate και δύο φορές wipe cache και dalvik...... εχθες παράδειγμα με ποοοοοολυ φόρτιση άφησα το βράδυ το κινητό στο 90% και το πρωί το βρήκα στο 72% , εφυγα για δουλεια και το απογευμα με μονο δυο κλησεις και χωρις να το ακουμπισω το βρηκα στο 36%, τι σκατά συμβαίνει μπορεί να μου πεί κάποιος??????
Αν θυμάμαι καλά η 5.12.24 είχε ένα θέμα με την μπαταρία...με την ελληνική ρομ είσαι ?
Άκυρο, η 5.12.17 είχε θέμα
Ο φιλος εχει διαχρονικο θεμα με τη μπαταρια. Πρεπει να κανει μια φορα εντελως καθαρη εγκατασταση, με internal storage κτλ με μια "καλη" ρομ, αν οχι την 5.12.17, την 5.12.10 και μια σειρα πραγματα, οπως να δοκιμασει αν γινεται αλλη μπαταρια, να μετρησει τη μπαταρία του μηπως εχει κανενα πρόβλημα κ.α.. Και τα απλα πρωτα που ειπε και o Art, καλωδιο, φορτιστη, οχι πολυμπριζο, wipe caches..
Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.