Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 608.
-
Παράθεση από zananiro: “@efkolo να υποθέσω ότι την έκανες reset τη συσκευή, έτσι? Δοκίμασε στο router να βάλεις το ίδιο password με αυτό που είχες συνδέσει πρώτη φορά το mihome. Επίσης χρησιμοποίησε το τελευταίο διαθέσιμο app του mihome. Γενικά, όταν κανείς προσπάθεια σύνδεσης, να έχεις κάνει reset πριν. Και όταν δεις ότι απέτυχε η σύνδεση, μην δοκιμάζεις στα καπάκια να ξανασυνδεθεις, άστο 5-10 λεπτά περίπου γιατί μπορεί να οφείλεται στο ότι το σήμα του router κάνει διακοπές. Στο router φαίνεται…
-
Όταν ήρθε το δοκιμάσαμε στο σπίτι φίλου και συνδέθηκε στο ίντερνετ και έκανα όλες τις ρυθμίσεις. Από χθες που πήγα να το ενεργοποιήσω στο χώρο που θέλω να το βάλω δεν ολοκληρώνει τη σύνδεση με τίποτα. Έχετε κάποια ιδέα; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/37097/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/37098/
-
Παράθεση από aKINOS: “Δεν αφησα τιποτα!!! Σου λεω εφτασα στο σημειο να κανω καινουριο account!! Αλλα απο οσο καταλαβα κατι γινεται με την rom η το ιδιο το κινητο ” Να σε ρωτήσω κάτι εγώ; Το χρησιμοποιείς το τηλέφωνο που θέλεις να ξεκλειδώσεις ή το έχεις στο ντουλάπι; Εγώ το είχα στο ντουλάπι, και νομίζω πως αυτός ήταν ο λόγος που δεν κατάφερα να το ξεκλειδώσω. (Τελικά το πούλησα και ησύχασα, και αυτός που το πήρε χάρηκε που ήταν κλειδωμένο)
-
Παράθεση από kyian: “πως θα το σταματησω αυτο (unfortunately,KLO Bugreport has stopped) σε καθε reboot ? ειναι ασφαλες να το κανω Uninstall ? ” Δεν ξέρω αν σε αφήνει να το κάνεις, κάπου βρήκα ότι βγάζουν το powerkeeper αλλά καλύτερα να σου απαντήσει κάποιος που είναι πιο ειδήμονας.
-
@gordito σε παρόμοιες περιπτώσεις σε παλιότερα τηλέφωνα το θέμα του wifi ξαναδούλευε όταν ζεσταίναμε κάποιο ολοκληρωμένο. Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να το ανοίξει ώστε να μπεις σε αυτή τη διαδικασία πες μου με pm για να ψάξω να σου βρω αντίστοιχα παραδείγματα. Εδώ σε Iphone 4S forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/36574/ Και εδώ σε LG G3 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/36575/ Και σε samsung κι άλλο
-
υπομονή τότε. Αν θέλεις στείλε μου με μήνυμα το κινητό να σου στείλω ένα sms να σιγουρευτείς ότι παίρνεις μηνύματα
-
Ναι, όταν περάσεις τις 4 φορές σε μια μέρα σε βάζει να περιμένεις 24 ώρες