Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 85.
-
οκ παιδιά! Δικό μου λάθος! Δεν είμαι ειδικός άλλωστε! Δεν λέω ότι το διάβασα κάπου στο φόρουμ.
-
έβαλα το SuperSU να επιβεβαιώσω root access και μου γράφει not properly installed. Μήπως έχει άποψη κάποιος πάνω στο θέμα;
-
καλησπέρα! Μήπως κάπου μπορώ να βρω πως να έχω root access γιατί μου λέει στο flashify ότι δεν έχω root. Έχω βάλει ελληνική dev 6.1.17 και ετοιμάζομαι να βάλω την 6.1.21.
-
ρε παιδιά το default theme άλλαξε σε όλους σε mi 4c; Επίσης το προφίλ της μπαταρίας δεν ήταν τσεκαρισμένο το default άλλες φορές, σε άλλες ROM; Πάντως, χωρίς πολλά πολλά βέβαια έβγαλε δύο μέρες ή μπαταρία.
-
Η Μπαταρια αδειάζει πολύ γρήγορα στην 6.1.14.
-
Δεν είναι κλειδωμένη ή ROM. Το mi pc suite δεν το αναγνωρίζει και στο δικό μου όπως και ή προηγούμενη. Λύθηκε το πρόβλημα με το YouTube και το Netflix. Μπαταρία μάλλον καλά πάει. Κατά τα αλλά μέχρι στιγμής καλά τα βλέπω. Ευχαριστουμε για την ROM.
-
Να σε ρωτησω φιλε με το mi4c πως έκανες update; Όπως συνήθως;
-
Η νέα gtv 6.1.14 δεν κλειδώνει το bootloader σωστά; Αν περάσεις από την προηγούμενη gtv 6.1.7 στην 6.1.14 με twrp δεν θα αλλάξει κάτι έτσι δεν είναι βρε παιδιά; Πρέπει να βάλεις την κινεζική dev 6.1.14 από το en.miui.com για να κλειδώσει ή λεω ότι θέλω; Μπορώ να κάνω εγκατάσταση όπως την έκανα μέχρι τωρα με twrp; τι λέτε;
-
καλημέρα! Όλες τις συσκευές με lollipop και πάνω κλειδώνονται με πίεση από Google υποθέτω έτσι δεν είναι; Άρα όταν έρθει ROM με βάση android 6 έχουν σειρά και οι υπόλοιπες. Δεν μπορώ να αντιληφθώ διαφορετικά αυτές τις κινήσεις της xiaomi. Είναι σαν να βάζει τα χερακία της και να βγάζει τα ματάκια της. Θα χάσει τεράστια μερίδα μη έμπειρων χρηστών που θέλουν να έχουν root access και δεν θα είναι μόνο ευρωπαίοι. Προσωπικά περιμένω ένα τουλάχιστον πιο απλό τρόπο να κάνεις unlock και όχι το περίμενε …
-
ευχαριστω και πάλι
-
ευχαριστώ! Ένα τελευταίο. Το factory reset το κάνω από περιβάλλον twrp και μετά την εγκατάσταση της stable; Δεν εχω εμπειρία βλέπεις.
-
Καλησπέρα! Αν βάλω ελληνική stable ROM στο mi4c με twrp θα είναι οκ; Έχω 6.1.7 dev ελληνική. Διαβάζω για bricks και τέτοια στο αγγλικό φόρουμ και δεν έχω άλλο κινητο!
-
Γεια σας. Εχω mi4c σε 6.1.7 ελληνική. Επειδή δεν θέλω να κάνω καμία... Θα μπορούσε να μου προτείνει κάποιος πως να προχωρησω από εδώ και πέρα; Τις ROM τις πέρναγα με twrp. Σορρυ αν επαναλαμβάνομαι αλλά μπορώ να κάνω αίτημα για ξεκλειδωμα του bootloader με την 6.1.7 πάνω; Εντομεταξυ διαβάζω ότι οι περισσότεροι δεν έχουν καταφέρει να πάρουν κωδικούς ακόμα.
-
Με το συμπάθιο για την επιμονή, έτσι! Απλά είμαι λιγο (πολύ) άσχετος και που δυνατότητα για καινούργια συσκευή!
-
Την επόμενη ROM 6.1.14 την περνάω όπως και τις προηγούμενες και μετά θα έχω κλειδωμένο bootloader; Και αν ισχύει το παραπάνω μετά κάνω την διαδικασία του Unlock;
-
Καλησπέρα. Έχω στην διάθεση μου ένα mia4c για λίγους μήνες. Είναι το πρώτο μου xiaomi κινητό. Μέχρι τώρα ομολογώ δεν είχα αλλάξει το λογισμικό σε κανένα κινητό. Οπότε λιγοστές οι γνώσεις μου. Ομολογώ ότι αυτό το φόρουμ με έκανε να το τολμήσω. Διαβάζω όμως τώρα για κλείδωμα του bootloader και ολόκληρη διαδικασία αναμονής για το ξεκλείδωμα του. Με συγχωρείτε που θα ρωτήσω, εάν το έχετε κάπου εξηγήσει, αλλά σε περίπτωση που κλειδώσουν το bootloader εμείς που μέχρι τώρα εγκαθιστούσαμε την ελληνική R…
-
Καλησπέρα! Να ρωτησω; Αυριο θα έχουμε νέα ROM; Λέει στο en.miui.com ότι την παρασκευή γιορτάζουν την χρόνια της μαϊμού και θα απελευθερώσουν την 6.1.14 dev αύριο.
-
Η μπαταρία σαν να δουλεύει πιο καλά με δεύτερη τρίτη φόρτιση. Είναι βασισμένη στην miui 7.1 ή νέα Ρομ;
-
Και εγώ έχω την εντύπωση ότι ρουφάει λίγο μπαταρία παραπάνω. Επίσης κατά την εγκατάσταση έκανε λίγο περισσότερη ώρα από ότι συνήθως όπως παρατήρησε και καποιος άλλος.
-
Το θέμα με το YouTube το έχουν επιβεβαιώσει και οι κινέζοι στο en.miui.com με bug report οπότε μάλλον είναι γενικό πρόβλημα. [Mi2s] Youtube app video stops - "Touch to retry" - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile