μιλαμε για τα συγκεκριμενα κινητά ε?Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με το De-compile των εφαρμογών.
Εκτός από το γεγονός πως κλειδώνουν τον Bootloader για το Mi-4C & Mi-Note Pro, έχουν ταυτόχρονα κλειδώσει και τα Apks των ROM με δικά τους Keys, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να κάνουμε De-compile καμμία ROM και να βάλουμε μεταφράσεις.
Απαράδεκτη κίνηση, αλλά θα βρούμε λύση.![]()
Εϊμαστε σε άμεση συνεργασία με τους Developers από το Xiaomi.eu, και προσπαθούμε να δώσουμε λύση.
Το κακό είναι πως έχουν και αργία στην Κίνα σήμερα και δεν μπορούμε να βρούμε και κανέναν από τους υπεύθυνους Dev της Miui.
Υπομονή, μόλις ξεπεραστεί και αυτός ο σκόπελος, θα έχετε νέες ROM.![]()
Έχουν βαλθεί να μας τρελλάνουν εκεί στην Xiaomi.
[GTV-6.1.7/11] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 14/1 19:40)
- ROM
- Ενημερώθηκε
-
-
Βάζοντας την dev στο mi4 , να ξαναφλασαρω twr ή να μεινω με mi recovery? Θελώ να πω ,ειναι ασφαλες ή υπαρχουν θεματα?
-
Ο/H karamela έγραψε:
μιλαμε για τα συγκεκριμενα κινητά ε?
To κλείδωμα στο Sign των apks αφορά όλες τις συσκευές...
Ο/H karamela έγραψε:
Βάζοντας την dev στο mi4 , να ξαναφλασαρω twr ή να μεινω με mi recovery? Θελώ να πω ,ειναι ασφαλες ή υπαρχουν θεματα?
Και με Custom Recovery (CWM ή TWRP) και με Mi-Recovery η συσκευή σου θα είναι μία χαρά. -
Καλησπέρα! Αν βάλω ελληνική stable ROM στο mi4c με twrp θα είναι οκ; Έχω 6.1.7 dev ελληνική. Διαβάζω για bricks και τέτοια στο αγγλικό φόρουμ και δεν έχω άλλο κινητο!
-
Ο/H alfaromeomito2010 έγραψε:
Καλησπέρα! Αν βάλω ελληνική stable ROM στο mi4c με twrp θα είναι οκ; Έχω 6.1.7 dev ελληνική. Διαβάζω για bricks και τέτοια στο αγγλικό φόρουμ και δεν έχω άλλο κινητο!
-
ευχαριστώ!
Ένα τελευταίο. Το factory reset το κάνω από περιβάλλον twrp και μετά την εγκατάσταση της stable; Δεν εχω εμπειρία βλέπεις. -
Ο/H alfaromeomito2010 έγραψε:
Το factory reset το κάνω από περιβάλλον twrp και μετά την εγκατάσταση της stable;
-
ευχαριστω και πάλι
-
Κάνε και κανένα backup καλού κακού μπας και δε τη βρεις πολύ stable τη stable έκδοση και θες να γυρίσεις πίσω στη dev όπως έκανα και γω...
-
Εμενα που στο twrp δεν εχω ελεγχο της συσκευης (δεν ακουει το touch) τι να κανω? Ο μονος τροπος να φλασαρω ρομ μεχρι τωρα ηταν με το flashify που χρησιμοποιουσε απλα το twrp για να κανει τη δουλεια. Αλλα καθ ολη τη διαρκεια εγω δεν μπορουσα να πειραξω τιποτα στο κινητο.
-
Ο/H icy20 έγραψε:
Εμενα που στο twrp δεν εχω ελεγχο της συσκευης (δεν ακουει το touch) τι να κανω? Ο μονος τροπος να φλασαρω ρομ μεχρι τωρα ηταν με το flashify που χρησιμοποιουσε απλα το twrp για να κανει τη δουλεια. Αλλα καθ ολη τη διαρκεια εγω δεν μπορουσα να πειραξω τιποτα στο κινητο.
-
Χμ ειδα οτι λεει στα custom recoveries οτι εχει ενα fix για το touch... Αρα μαλλον ειχα παλιοτερη. Το θεμα ειναι οτι πως θα την περασω τωρα που εχω ηδη πιο παλια? Παλι με flashify? Θα γινει δουλεια?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα