οι δυο τελευταίες ρομ δεν κάθονται καλα στο ρυζακι. δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει το κινητό δυο χρόνια τωρα εχει φτασει στο οριο του;οι συνεχόμενες αναβαθμίσεις; το βλεπω το σκ να κάθομαι αφου κατεβει η ρομ σημερα, να κανω κανενα factory reset να τα σβηνω ολα απο το κινητο εκτος απο την sd κάρτα,μπας και παρει τα πανω του το κινητο του δωθει ξανα ζωή.
[GTV-6.1.7/11] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 14/1 19:40)
- ROM
- Ενημερώθηκε
-
-
-
παίδες καλησπέρα πέρασα επί τυχως την τελευταία ελληνική dev σε note 3, το πρόβλημα έγκειται στη άποτυχια root acess σε προγράμματα που το απαιτούν, έχω κανει wipe με εγκατάσταση πάλι αλλά τίποτα.... Τελικώς εγκατεστησα το SuperSU.zip για root access, αλλά θα ήθελα τα φώτα σας στο αν μπορεί να λειτουργήσει το root access όπως πρέπει χώρις την εγκατάσταση SuperSU.
-
Ο/H panoskw έγραψε:
παίδες καλησπέρα πέρασα επί τυχως την τελευταία ελληνική dev σε note 3, το πρόβλημα έγκειται στη άποτυχια root acess σε προγράμματα που το απαιτούν, έχω κανει wipe με εγκατάσταση πάλι αλλά τίποτα.... Τελικώς εγκατεστησα το SuperSU.zip για root access, αλλά θα ήθελα τα φώτα σας στο αν μπορεί να λειτουργήσει το root access όπως πρέπει χώρις την εγκατάσταση SuperSU.
Edit:
Αυτό ισχύει τουλάχιστον σε εμένα (στο Xiaomi_Redmi_2_TD) -
εντιτ για να μην κανω καμια πατατια που ειπα θα κανω wipe στο κινητό factory reset. η recovery twpr στα advanced εχει davlik chase, chase, data, system, security android, internal sd cart, external sd cart.
τα κανω ολα παιδιά εκτός την external sd cart. -
δωστε μου νεα ρομ πριν μεινω χωρις νυχια!!!!!!!
δεν εχω και μουστακια βλεπεις!!!!!
χαιρετω σας!!!!!
Αντε ομαδαρα..........
" Γεωπόνος”
-
Ο/H mparaxir έγραψε:
εντιτ για να μην κανω καμια πατατια που ειπα θα κανω wipe στο κινητό factory reset. η recovery twpr στα advanced εχει davlik chase, chase, data, system, security android, internal sd cart, external sd cart.
τα κανω ολα παιδιά εκτός την external sd cart.
-
Ο/H spoulk έγραψε:
Ο/H mparaxir έγραψε:
τα κανω ολα παιδιά εκτός την external sd cart.
-
Ο/H mparaxir έγραψε:
χμ μαλιστα ξερεις τι θελω να κανω σαν καινουργιο το κινητο κατι σαν φορματ
-
Δημήτρη καλησπέρα!!! Έφτασε η ώρα του compile???good is never enough...always you can do better.....
-
Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με το De-compile των εφαρμογών.
Εκτός από το γεγονός πως κλειδώνουν τον Bootloader για το Mi-4C & Mi-Note Pro, έχουν ταυτόχρονα κλειδώσει και τα Apks των ROM με δικά τους Keys, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να κάνουμε De-compile καμμία ROM και να βάλουμε μεταφράσεις.
Απαράδεκτη κίνηση, αλλά θα βρούμε λύση.
Εϊμαστε σε άμεση συνεργασία με τους Developers από το Xiaomi.eu, και προσπαθούμε να δώσουμε λύση.
Το κακό είναι πως έχουν και αργία στην Κίνα σήμερα και δεν μπορούμε να βρούμε και κανέναν από τους υπεύθυνους Dev της Miui.
Υπομονή, μόλις ξεπεραστεί και αυτός ο σκόπελος, θα έχετε νέες ROM.
Έχουν βαλθεί να μας τρελλάνουν εκεί στην Xiaomi. -
δεν ντρεποντε λιγο τους εχουμε κανει μαγκες με τις αγορες μας δεν τους ηξερε ουτε η μανα τους και εξηγιουντε ετσι?απαραδεχτοι
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα