[GTV-6.1.7/11] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 14/1 19:40)
- ROM
- Ενημερώθηκε
-
-
Για όσο υπάρχει αυτή η κοινότητα....
-
Ο/H icy20 έγραψε:
Χμ ειδα οτι λεει στα custom recoveries οτι εχει ενα fix για το touch... Αρα μαλλον ειχα παλιοτερη. Το θεμα ειναι οτι πως θα την περασω τωρα που εχω ηδη πιο παλια? Παλι με flashify? Θα γινει δουλεια?
-
να κανω μια ερωτηση ...εχω το redmi note 2 , ειναι η TDD εκδοση αλλα παιζει κανονικα το 3g/4g μπορω να βαλω την ελληνικη ρομ απο εδω η ειναι μονο για την FDD εκδοση, θελω να δοκιμασω γιατι η μπαταρια οπως μου ηρθε το τηλεφωνο ειναι μαυρο χαλι ...ουτε μερα δεν βγαζει
-
-
Ο/H saleakos έγραψε:
να κανω μια ερωτηση ...εχω το redmi note 2 , ειναι η TDD εκδοση αλλα παιζει κανονικα το 3g/4g μπορω να βαλω την ελληνικη ρομ απο εδω η ειναι μονο για την FDD εκδοση, θελω να δοκιμασω γιατι η μπαταρια οπως μου ηρθε το τηλεφωνο ειναι μαυρο χαλι ...ουτε μερα δεν βγαζει
-
-
Οκ ευχαριστώ
-
Έβαλα και εγώ την καινούργια και έχω την εντύπωση ότι υπάρχει ένα μικρό lag σε σχέση με πριν ,δεν τρέχει smooth το κινητό . Την πέρασα χωρίς να καθαρισω dalvik cache κλπ. Θα δοκιμασω αύριο να την ξαναπερασω.
Edit
Οκ εστρωσε, ολα μια χαρα τωρα -
Καλημέρα σε όλους,
Στην προσπάθεια μου να βάλω την 6.1.21 απαιτείται να βάλω πρώτα την παρούσα 6.1.7. Επειδή έρχομαι από stable χρειάζεται να κάνω τα γνωστά wipes και factory reset. Μετά λοιπόν το fr όταν επανεκινει για κάποιο λόγο κρασαρει η εφαρμογή του mi account και δεν με αφήνει να ολοκληρώσω την εγκατάσταση ώστε να μπω σε περιβάλλον λειτουργίας.
Δοκίμασα να την παρακαμψω χωρίς wifi, επιλέγοντας παράλειψη κλπ αλλά τζίφος. Όταν πατάω επόμενο στην εύρεση συσκευής κρασαρει.
Δοκίμασα επίσης να περάσω ξανά από recovery την rom επίσης χωρίς αποτέλεσμα.
Έχει κανείς ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό; -
Ο/H annonnaki έγραψε:
Καλημέρα σε όλους,
Στην προσπάθεια μου να βάλω την 6.1.21 απαιτείται να βάλω πρώτα την παρούσα 6.1.7. Επειδή έρχομαι από stable χρειάζεται να κάνω τα γνωστά wipes και factory reset. Μετά λοιπόν το fr όταν επανεκινει για κάποιο λόγο κρασαρει η εφαρμογή του mi account και δεν με αφήνει να ολοκληρώσω την εγκατάσταση ώστε να μπω σε περιβάλλον λειτουργίας.
Δοκίμασα να την παρακαμψω χωρίς wifi, επιλέγοντας παράλειψη κλπ αλλά τζίφος. Όταν πατάω επόμενο στην εύρεση συσκευής κρασαρει.
Δοκίμασα επίσης να περάσω ξανά από recovery την rom επίσης χωρίς αποτέλεσμα.
Έχει κανείς ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό;
Είναι γνωστό πρόβλημα που συμβαίνει τώρα τελευταία σε όλες τις γλώσσες εκτός από Αγγλικά και Κινέζικα. Γύρνα το κινητό στην Αγγλική γλώσσα να ολοκληρώσεις το αρχικό setup και μετά γύρνα στα Ελληνικά και θα είσαι εντάξει. -
Τώρα αν σου πω ότι το έχω δει 10 φορές που το ρώτησαν άλλοι φίλοι θα με πιστέψεις;
Δεν το σκέφτηκα καθόλου.
Ευχαριστώ για την βοήθεια και την αμεσοτατη απάντηση.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα