πριν αρχισουν τα τελωνεια, πριν τον δεκεμβριο, ειχα χασει ένα δεμα,,, εγραφε ... αφιξη στο αεροδρομιο προορισμου ( στα αγγλικα). για ένα μηνα ηταν χαμενο. στελνω email sto geekbuingk.. και τους λεω, χαθηκε το δεμα, στο αεροδρομιο Αθηνων, και μου απαντησαν : Να περιμενω. πραγματι, μετα από ένα μηνα, εμφανιστηκε, και το παρελαβα, με συνολικο χρονο 1,5 μηνες. τωρα με τα τελωνεια, περιπλέκεται η κατασταση. το σιγουρο είναι, αν μπει τελωνειο, θα φαινεται στην αναζητηση του ΕΛΤΑ,, οποτε αναγκαστικα πε…
Ερώτηση: το banggood έχει αποθήκη στην Ολλανδία; οπότε εκτελωνιζει εκεί τα κινητά; ( Οι Κινέζοι στέλνουν κοντέινερ, όχι μεμονωμένα τηλέφωνα). ( Υπεύθυνη απάντηση, για το αν έχουν αποθηκη !).
σε ένα άλλο σαιτ: EETT: Ενημέρωση για τέλη εκτελωνισμού αντικειμένων από χώρες εκτός Ε.Ε. - myphone.gr , γραφει για στατιστικη αξια CIF, ( τι είναι ;;;; ), ΚΑΙ αν καταλαβα σωστα .. περιλαμβάνεται στην αξια και τα ταχυδρομικα εξοδα, και ασφαλεια αποστολης
να κοιτας τα ελτα. σε μενα, δεν πληρωσα τελωνειο, το δεματακι ηταν αξιας 7 ευρω, αλλα μου χρεωσαν 3 ευρω, ελαχιστη χρεωση,,,, νομιζω ότι καταργηθηκε.. σε μια βδομαδα, θα εχεις παραλαβει το πολύ, λογικα θα πληρωσεις καποιο ποσο, Η , και καθολου. μην αγχωνεσαι προκαταβολικα..
Να κοιτάς μόνο τα ΕΛΤΑ, αφού μπήκε Ελλάδα. Όπως γράφει ς πάει τελωνείο. Τις επόμενες μέρες, θα ξέρεις. Εμένα έκανε 20 μέρες, νομίζω τώρα είναι πιο σύντομα. Γράψε τι παραγγελία ήταν,, πχ express dhl κλπ,
ειχε γραψει, ενας εδώ στο σαιτ, ότι οι κινεζικες εταιρειες, εκτελωνιζουν κοντεηνερ, που σαφως είναι πιο φθηνα, από τον εκτελωνισμο μιας μιας συσκευης στην Ελλαδα.
Η θήκη από αμαζον Αγγλίας, την στέλνουν από Κίνα, και τώρα με το αυστριακό ταχυδρομείο. Να υπολογίζω 10 μέρες να έρθει Ελλάδα, συν 20 μέρες στο τελωνείο;;;;;;;;;; Αξία 13 λίρες Αγγλίας.
Παρήγγειλα μια θήκη, από αμαζον Αγγλίας, την στέλνουν από Κίνα, με Αυστριακό ταχυδρομείο. Αξίας 13 λίρες. Πιστεύω ότι θα το πάνε τελωνείο, με ότι σημαίνει, καθυστέρηση 20 μέρες..
Για να τα στέλνουν, με priority μέθοδο, σημαίνει ότι έχουν αποθήκη στην Ευρώπη, και τα εκτελωνιζουν φυσικά. - Το bangog έχει αποθήκη;;; - Το gearbest;;; - Αν κάποιος το ξέρει, σίγουρα, υπεύθυνη απάντηση.
τελικα καταλαβαίνω τι εγινε. παρηγγελα απο αμαζον αγγλιας, και το στελνουν απο κινα, μεσω ταχυδρομείου αυστριας. εγω νομιζα ότι θα το στειλουν απο αγγλια. παλι καλα που είναι αξιας 13 λιρες, και δεν θα εχω τελωνειο. τι να πω,, σαν εξαπατηση είναι... παραλαβη μετα απο ένα, δυο μηνες....
Ψάχνοντας , πρεπει να είναι αυτή η courier : Carrier: 4PX, που δεν ξερω τιποτα. Θα ψαξω στην αναζητηση google.. =============== Σεπ 16th 2017, 11:32pm =============== παρηγγελα από amazon.co.uk μια θηκη 13 λιρες. από ότι καταλαβα το 4PX, ΕΙΝΑΙ Κινεζικο, αποστολή από Κινα; δεν ξερω. παντως το tracking number, δεν δουλευει, θα το κοιτάξω αυριο. =============== Σεπ 16th 2017, 11:35pm =============== Please try again later, we are awaiting tracking info from the carrier. αυτό γραφει.
Καλησπερα, περιμένω ένα μικρό δέμα από Αγγλία, με tracking number του τύπου: RT12345678AT. Ποιο courier είναι; Ποιας χώρας; Ψάχνω και δεν μπορώ να το βρω!
την κατεβασα στον υπολογιστη, και την copy paste στο κινητο,, MIUI ROM for Xiaomi Mi Max/Prime - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum , και οι οδηγιες,,, Xiaomi MIUI Official Forum . Επειδή λες ότι εχεις θεμα, πολύ καταναλωση μπαταριας κλπ, Είναι καλυτερα να το φλασαρεις me to mi flash, fastboot rom, για να τα σβησεις όλα, κατι θα εχει κολλησει, προβληματακι στο software υποπτεύομαι. ξεκλειδωσε το bootloader, για να μπορεις να φλασαρεις. ΟΤΑ κανονικα, για να είμαι ειλικρινης δεν το κοιταξ…
Εγω έχω το 4/128. Είχα την global stable, και περασα την global developer, miui 9, με το updater του κινητού. Βέβαια κατέβασα την global dev, apo en.miui.com, είναι αρχείο zip. Νόμιζα ότι δεν θα μπορούσα με το updater, αλλά έγινε. Από ότι ξέρω, ξεκλείδωμα bootloader, θέλει στο φλασαρισμα.
Εμενα σε δεματακι, 7€, πλήρωσα 3 €, και 25 μέρες στο τελωνείο Θεσσαλονίκη ς. Νομίζω έχουν μηχάνημα , που τα ακτινογραφει. Ήσουν τυχερός. Μην το ξαναρισκαρεις, να επιλέγει priority line. Η τύχη μας επισκέπτεται λίγο, η καθόλου. Η ατυχία είναι πιο συχνός επισκέπτης.
Πρωτα παρελαβα το πατίνι, έκανε περίπου ενάμισι μήνα, πληρωμή 344€, είχε ένα κουπόνι, αποστολή με απλό ταχυδρομείο, με tracking number. Αν δεν το είχε προσφορά, δεν θα το έπαιρνα 600€, υπάρχουν γερμανικά πατίνια, νομίζω στο otto.de , . Όταν το πήρα, την ίδια μέρα παρήγγειλα την σέλλα, sto tomtop,,, αξίας 49,90 ευρώ, απλή αποστολή, με tracking number.
Σημαντικό, για να φλασαρεις, χρειάζεται ξεκλειδωτο bootloader. Δεν ξέρω σε edl mode, αν δουλέψει, με κλειδωμένο bootloader. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ τίποτα, πριν συμβουλευτεις τα παιδιά από εδώ το site. Έχουν τις γνώσεις. Αν είχες ξεκλειδωτο bootloader, πχ εγώ θα φλασαρα την ίδια Ρομ την fastboot Αν έχεις κλειδωμένο bootloader, για να το ξεκλειδώσεις, χρειάζεται Ρομ, developer. Fastboot. ΠΡΟΣΕΞΕ, μην μπρικαρεις το κινητό. Πάρε γνώμες..