Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 901-920 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Εστειλα μύνημα στον sam, που έχει κάνει το ριβιου στο σάιτ εδώ, και μου απάντησε,,.{ Προσεξε πρεπει να του δωσεις ωθηση με το ποδι σου 2-3 να παρει λιγο ταχυτητα και μετα λειτουργει το γκαζι!},. Και πράγματι το έλεγξα έξω από το σπίτι, αφού έσπρωξα 3 φορές με το πόδι, Και έτσι λειτουργεί το γκάζι, έκανα τον γύρο του τετραγώνου. Απίστευτη !!!λεπτομέρεια, λύθηκε το αίνιγμα.. =============== Αυγ 17th 2017, 1:27am =============== Οταν δεν δούλευε το γκάζι, φοβήθηκα, μήπως διπλωσαν τα καλώδια, τα οπο…
-
Το πέρασα το τιμόνι, αλλά επειδή δεν δουλεύει το γκάζι, νόμισα ότι πιθανόν να διπλωσα, τα καλώδια, έτσι ξαναβγαλα το τιμόνι, χάλασε μια βίδα alen, την έβγαλα με την πένσα, και δεν απέφυγα τις γρατσουνιές. Τώρα , δεν δουλεύει το γκάζι, πήγα σε ένα μαγαζί, αγόρασα βίδες για το τιμόνι, το φορτισα πλήρως, αλλά δεν δουλεύει το γκάζι, δεν ξεκινά το πατίνι. Η εφαρμογή mi home, σταματά στο 90%, γράφει ,, δεν μπορεί να γίνει εγκαταστάση των ..pluging ..κάτι τέτοια. Κατέβασα την εφαρμογή ninepot, από το π…
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΟταν είχα το router, ,είχα αγοράσει και τα repeater, , νομίζω κοστίζουν 5 ευρώ το ένα. Με ένα καλώδιο ethernet, το είχα συνδεμένο, πίσω από το modem. Θυμάμαι ότι είχε ισχυρό wifi,
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΟταν είχα το router, ,είχα αγοράσει και τα repeater, , νομίζω κοστίζουν 5 ευρώ το ένα.
-
Εχω πάρει το mi mix, τον Δεκέμβριο, πριν αρχίσουν τα τελωνεία, με sf express. Πηγε Γαλλία, και από εκεί με chronopost ηρθε Ελλάδα. Μεγάλο ρίσκο, ήμουν προετοιμασμένος να πληρώσω τελωνείο.. Πάρε από το gearbest , μέχρι να κλείσει και αυτός ο διάδρομος. Περιμένω το πατίνι M365, απο το tomtop, ειναι Ιταλία στο Μιλάνο. Θα δείξει.
-
Hi customer ,Thanks for your mail. Sorry for the inconvenience, the order has been sent and cannot be cancelled at the moment. Please be patient and wait for receipt of the goods. If you want a refund, please contact me again. Best regards,lisa. ,, Η απάντηση από το tomtop, όταν ζήτησα χθες ακύρωση της παραγγελίας.Θα περιμένω, δεν έχω επιλογή.Γεγονός είναι , ότι με εκνεύρισε η αναμονή.
-
το πατινι, μαυρου χρωματος, με ένα κουπονι το αγορασα, 344,38 ευρω. Πιθανον να μην το στειλουν, θεωρώντας ότι δεν τους συμφερει (κατι τετοιο). αυτό σκέφτομαι, ότι το καθυστερουν, και ισως το ακυρωσουν, με επιστροφή χρηματων φυσικα. =============== Ιουλ 31st 2017, 11:29pm =============== τους εστειλα email, για ακυρρωση της παραγγελειας. Βαρεθηκα να περιμενω. αν και πιστευω ότι δεν θα το στελνανε.