Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 941-960 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Στο κινητο, ειχα την 7.6.8 beta. Πηρα το email, και κατεβασα την 7.6.15, κλπ και οταν πηγα να την περασω, το κινητο εγραφε με κοκκινα γραμματα, error 7, δεν εγινε η εγκατασταση,, ειχα κανει wipe to cache, dalvik. Επιχειρησα να περασω ξανα την 7.6.8, παλι το ιδιο error 7. Τελικα εκανα full wipe,,, dalvik, data, cache, system και περασε η ρομ. Και μια λεπτομερεια: μετα το full wipe, εκανα reboot >>> recovery, και κολλησε το κινητοο στο mi, δηλ δεν εμπαινε στο recovery mode. Ετσι, πατησα volume up,…
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi , για τις τελευταιες ρομ, aroma δεν ξερω, δεν τις εχω δουλεψει. Γραψε την ρομ, οπως ειναι στο μενου, η. , ανεβασε screenshot. Το κινεζικη ειναι πολυ αοριστο. Ελεγξε αν ο bootloader εχει ξεκλειδωσει!!!!!! =============== Μαι 24th 2017, 5:39pm =============== Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος , αυτο.
-
οταν πέρασα twrp, είχε κολλήσει 3 φορές με διαφορετικό twrp. Γράφω πιο πάνω το twrp που δουλεύει. Πρέπει να μπεις σε fastboot mode, για να ξαναπεράσει twrp. Πιστεύω να έχει ξεκλειδώσετε το bootloader.. μολονότι δεν θυμάμαι, τι είχα κάνει και τις 3 φορές, πάτα παρατεταμένα το πλήκτρο on off, για να κάνει επανεκκίνηση η συσκευή. .
-
το format θα το κανεις , με το τηλεφωνο. Πρωτα αποθηκευσε οτι εχει το φλασακι στο PC, γιατι θα τα σβησει ολα,, το περιεχομενο!!!!!, εγω το συνδεω με καλωδιο OTG, και βαζω φλασακι USB, η θα βαλω microsd με card rider. =============== Μαι 19th 2017, 3:48pm =============== στις ρυθμισεις, νομιζω στον αποθηκευτικος χωρος, πρεπει να το βλεπει, και να σου υποδεικνιει format. Θα τα σβησει ολα απο το φλασακι, αποθηκευσε τα πρωτα!!!!!!!!!!
-
και στα δυο κινητα μου, mi mix, mi max, οταν περασα απο global stable, σε Ελληνικη XTRV, και τα δυο μου κολλησαν. Τι εκανα: μπηκα στο twrp ,,,, ως τελευταια λυση!!!!!!,,, και εκανα full wipe: dalvik, cache, data , και το system. Μετα reboot > recovery, και μετα install την XTRV. Μετα παλι κολλησαν, και ξανα την ιδια διαδικασια, full wipe, install. Μπορει να γινει η εγκατασταση, η , θα κολλησει το κινητο. ΠΑΡΕ ΓΝΩΜΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΟ site, μην σε παρω στον λαιμο μου!!!
-
σου εδωσα το λινκ για fastboot ROM, ειναι αρχειο tar,,, H ,,, tz.. Και θα την περασεις με το miflash. Mην το μπερδευεις με το system update, που εχει πανω πανω. Αυτη ειναι recovery ROM, αρχειο zip, πχ china stable, δεν θα κανεις αυτο, αλλα φλασαρισμα. Εχεις τις οδηγιες το σαιτ, στο 3ο κατω που λεει fastboot update. Πιο κατω, απο την λιστα με τις fastboot ROM, εχει τις οδηγιες. =============== Μαι 8th 2017, 6:59pm =============== Xiaomi MIUI Official Forum , και μια φωτο, ενα μερος απο τις οδηγιε…
-
η fastboot ROM, που ειναι αρχειο tar,, H. tg.. μπορει να περασει με το miflash, μονο με φλασαρισμα δηλ. Επειδη ειναι global, θεωρω οτι εχει σιγουρα Ελληνικα. Εχει οδηγιες, πως γινεται το φλασαρισμα.. Βαλε το αρχειο fastboot που κατεβασες σε εναν φακελο, φτιαξε ενα φακελο πχ mi mix, στον δισκο C, και αποσυμπιεσε το, θα πρεπει να ειναι οπως η φωτο απο το site, εγω εκανα 2 φορες αποσυμπιεση,,, ισως λανθασμενα,,, πρεπει ο φακελος στο C , να εχει,, images και διαφορα, δεν τα θυμαμαι απεξω, οπως στην …
-
αυτο που λες ειναι το update. Εγω σου ειπα να κατεβασεις fastboot ROM, για να φλασαρεις. Απο οτι ξερω, και απο προσωπικη εμπειρια το update δεν πετυχαινει παντα, με φλασαρισμα αυξανονται οι πιθανοτητες, αν οχι με την 1η φορα, με την 2η, 3η σιγουρα, εφοσον ξεκλειδωσεις το bootloader. Το παρελαβες το κινητο? Στο ξαναλεω, πας για φλασαρισμα, το αρχειο fastboot ειναι tar, tz.. Και οχι update, νομιζω το αρχειο ειναι zip.