Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 961-980 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• οπως έγραψα πιο πάνω, αυτή την στιγμή έχουν κατεβάσει από το σάιτ την global stable, πιθανώς προσωρινά!. Παρέλαβε το κινητό, και βλέπει τι ρομ έχει, αν έχει google play store, μπορεί να κάνανε λάθος από το Κινεζομαγαζο.

• αυτη την στιγμή, έχουν κατεβάσει από το σάιτ την global stable, πιστεύω προσωρινά.

• εχω την Ελληνική XTRV 7.5.4 beta. Δουλεύει σωστά. Θα βοηθήσουν συλλογικά τα παιδιά από το σάιτ. Όταν πέρασα από official σε Ελληνική ρομ, είχε κολλήσει η διαδικασία, πέρασα το σωστό twrp, έκανα full wipe, kai to system, internal storage κλπ. Θα βοηθήσουν τα παιδιά, γιατί μπορεί να έχω κάνει λάθη, .

• MIUI ROM for Xiaomi Mi MIX - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum , το σάιτ . Εγώ έχω το 4/128, η διαδικασία ίδια είναι, το πέρασα 2 φορές την official, και 2 φορές την Ελληνική, με twrp, root, αλλά μου κόλλησε και 2 φορές το κινητό. Θα σε βοηθήσουν τα παιδιά από το σάιτ, όχι μόνο εγώ. Παρέλαβε πρώτα..

• οπως λες, θα έρθει με αγγλοκινεζικη ρομ, το πιο πιθανό είναι ότι θα έχει official stable china. Αν είναι η official δουλεύει μια χαρά με Αγγλικό μενού. Αν θέλεις Ελληνική ρομ, από εδώ το σάιτ, πρέπει να ξεκλείδωσεις bootloader. Μπορεί να γίνει και με την stable china, αλλιώς θα περάσεις την china developer.

• Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος , νομίζω μέσα στο μενού του κινητού, το γράφει, αν είναι ξεκλείδωτο, αλλά δεν το ξέρω!

• μια ερώτηση: την global stable, πως την πέρασες? Με το updater? Φλασαρες fastboot rom???

• δυο περιπτώσεις,, 1η. Το κινητό έχει unofficial rom, και μπορεί να έχει ξεκλειδώσει το bootloader ο πωλητής. 2η. Το κινητό έχει unofficial rom, πειραγμενη ρομ, από τον πωλητή, και ο bootloader είναι κλειδωμένο. ,,, Έτσι ήρθε σε εμένα.. τότε πρέπει να περάσει official rom, γιατί μόνο με official rom ξεκλειδώνει, δεν θα γίνει η διαδικασία ξεκλειδωματος, με unofficial rom, σταματά και δεν ολοκληρώνεται. Όταν παραλάβει το πρώτο βήμα είναι, έλεγχος αν ο bootloader είναι κλειδωμένο!!!! , Υπάρχει οδηγό…

• επειδη εχω, και το mi max, νομιζω οτι κατι αναλογο εκαναν, κατι ειχα διαβασει..κλπ.

• πραγματι εκανα λαθος, δεν υπαρχει global developer. Οταν το παρελαβα, ειχε unofficial ROM, μετα περασα official global stable, και τωρα εχω την XTRV 7.5.4. .αν κατεβασαν την global stable, απο το σαιτ , δεν ξερω. Το official αρχειο zip, εγω το εχω, αποθηκευμενο στο κινητο. =============== Μαι 7th 2017, 3:10pm =============== μπηκα στο σαιτ της xiaomi, μονο τις κινεζικες ρομ εχει. Δεν ξερω, γιατι το κανανε αυτο.

• αν το κινητο, θα εχει ρομ global stable,,, H,,, global developer, τοτε Δεν χρειαζεται ξεκλειδωμα. Κανει ενημερωσεις OTA, καθε μηνα, και καθε βδομαδα αντιστοιχα, Και εχει Ελληνικη γλωσσα!. Αν εχει πειραγμενη unofficial ROM, συνηθως ειναι 5 αριθμοι, τοτε θα χρειασθει να περασεις official ROM. Παρελαβε πρωτα..

• δεν βλεπω, για πιο λογο, να μην κανεις την ενημερωση, από την xiaomi είναι, global. δες και αυτά από γειτονικο σαιτ.... Xiaomi Mi Max : Σελίδα 226 :: myphone forum ,, MIUI ROM for Xiaomi Mi Max/Prime - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Όχι γιατί ο Bootloader παραμένει κλειδωμένος. ” πραγματι, κοιταξα στο κινεζικο σαιτ, θελει ξεκλειδωμα ο bootloader

• δεν το ηξερα, οποτε τωρα μπορει να φλασαρει fastboot ROM, χωρις να ειναι σε edl mode, αλλα σε fastboot mode????

• MIUI ROM for Xiaomi Mi Max/Prime - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum, για το helium, prime. Εχει τις οδηγιες.. με το updater της συσκευης.

• η μπαρα που γεμιζει, σημαινει οτι κανει εγκατασταση της ρομ. Απλα περιμενε..

• το μεγιστο που εχω πετυχει ειναι μεχρι 80%. Μετα περιμενω..

• επειδη αυτα τα εχω περασει,, μην αποσυνδεεις την συσκευη, ακομα και αν ξαναδιακοπει η διαδικασια. Και περιμενε, υπαρχει περιπτωση να ανοιξει το κινητο, απο μονο του, μετα απο 30 λεπτα. =============== Μαι 6th 2017, 9:47pm =============== οπως ειναι τωρα, δυο πραγματα θα συμβουν. Η ,, θα κολλησει το κινητο, Η. θα ανοιξει. Περιμενε 30 λεπτα, χωρις να κανεις τιποτα.

• Παράθεση από paniklaw: “Νομιζω οτι την πατησα... Σταματησε στη μεση και γραφει couldn;t update. Sign in to your mi account MIUI forum ask questions or find answers. Και από κατω εχει retry. Τι κανω τωρα ρε παιδια;;; Το έχασα το τηλεφωνο;;; ” Σε μενα, το εκανε στο 80%, η γνωμη μου, περιμενε 30 λεπτα, οχι retry, μηπως ανοιξει το κινητο.

• οπως λες, κατεβαζει official ROM. Ακομα και αν η διαδικασια διακοπει, σε μενα ειχε διακοπει στο 80%, μην ξεσυνδεσεις το κινητο, αλλα εγω περιμενα, και μετα απο 20 λεπτα, το κινητο ανοιξε. Μην διακοπτεις την διαδικασια.