Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• POCO F2 PRO

sakis112 - - Poco F2 Pro (Lmi)

Μήνυμα

Οταν το κινητό κολλήσει και δεν ανοίγει, η πρώτη ενέργεια είναι το format data, συνήθως ξεκολλάει... Κάνε την αναβάθμιση, και μετά συνδεσε το στον υπολογιστή, δεν δείχνει τους φακέλους του κινητού; Ο file manager του κινητού, δεν δείχνει φάκελους πχ download, DCIM κλπ;

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Me to format data, διαγράφτηκαν αυτά που ειχες στο κινητό, οπότε σε αυτό δεν έχεις πρόβλημα. Πάρε γνώμες και από εδώ το forum...

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

magisk doesn't work on latest android 11 miui 12 yet. tried fresh flash with canary magisk zip didn't work. Αυτό γράφουν στο xda.

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Διαβασα στο ευρωπαϊκό forum, ότι η dev rom, έχει cts profile false, Συσκευή δεν πιστοποιήθηκε, δηλαδή το Google pay δεν δουλεύει. Η γνώμη μου βάλε stable.

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

play.google.com/store/apps/details?id=com.eset.ems2.gp Είναι free antivirus, κάνε ένα σκαναρισμα.

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Τετοια ώρα , δύσκολο να σου απαντήσουν οι διαχειριστές του forum. ΚΑΛΎΤΕΡΑ άστο για αύριο. Δεν μπορεί να μπει σε twrp mode, ενώ πατάς power volume up? Σε fastboot mode μπαίνει; ( power volume down;)

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Κατέβασε το magisk manager, APK είναι, και κάνε εγκατάσταση στο κινητό.

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Κατεβάζει το magisk.zip,, νομίζω το τελευταίο είναι το 20.4, κατέβασε το και!!! από το κινητό, έλεγξε στον φάκελο download του κινητού, αν υπάρχει, Μπες σε twrp mode, kai install to magisk., (Ψάξε κάπου θα το έχει) Λογικά θα πρέπει να εγκατασταθεί. Κατέβασε το, από official site magisk.

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Οταν δείχνει κόκκινα γράμματα, σημαίνει κάποιο πρόβλημα. κλπ. Έκανες εγκατάσταση την ρομ; Το magisk; (αν θέλεις root)

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Οταν κάνει το format data, αν τυχόν εμφανίσει κόκκινα γράμμα τα, σημείωσε τα σε ένα χαρτί, και γράψε εδώ στο νήμα. ( Εγώ πέρασα ένα ευρωπαϊκό ρομ, 5 φορές έκανα format data, οπότε μην απογοητεύεσαι).

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Κανε reboot >> recovery, Kai format data, και ξανά reboot recovery, θα τα χάσει τα δεδομένα, το κινητό δεν έχει πρόβλημα, έτσι είναι η " συμπεριφορά". Meτα copy paste την rom, apo pc στο κινητό.

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Reboot >> recovery Και συνδεσε το ξανά, αν είχες official firmware, δεν νομίζω να γλιτώσει το format data, κοίτα να σώσει φωτογραφίες κλπ.

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Το κινητό είχε official firmware, ;;;;;;; και θέλεις να περάσεις custom firmware;;;;;;;;

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Αν το συνδέσεις σε υπολογιστή, όπως είναι τώρα σε twrp mode, το βλέπει ο υπολογιστής;;;;

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Αφού δουλεύει με κόσμοτε, άρα δεν έχει πρόβλημα το κινητό,, νομίζω.

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Εγω θα έκανα: από το updater: λήψη του τελευταίου πακέτου, αν δεν φτιάξει, doa.

• Redmi Note 8 Pro bricked

sakis112 - - RedMi Note 8 Pro (Begonia)

Μήνυμα

εμενα ειχε κολησει τρις φορες, και το φλασαρα, εμπαινε σε fastboot mode. me android 9 , το ειχα ροοτ, το φλασαρα android 10, δεν μπορουσα να βρω twrp, ετσι το κλειδωσα bootloader, με android 10, official eu firmware, και το πουλησα, σε γνωστο μου, αφου του ειπα, οτι χρηση μονον με εργοστασιακο firmware. μακρια απο mtk.

• Redmi Note 8 Pro bricked

sakis112 - - RedMi Note 8 Pro (Begonia)

Μήνυμα

Το πούλησα. Και μάλλον αντίο στην mtk.

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Καλα νέα!, Το είδα και στο γειτονικό forum.( Σε μένα, δεν λένε να στείλουν το OnePlus 8, από 27/6 η παραγγελία). Εγώ κατέβασα το Google dialer apk, magisk module, και έχω dialer της Google.

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Παράθεση από hotcarver1: “Καλώς σας βρήκα.Αυτος ο dialer της google δεν χωνεύεται με τίποτα γμτ..Κατά τα άλλα πολύ καλό το poco.Προερχομενος από mi 9 ,αρκετά ικανοποιημένος. Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σε όποιο κινητό είχα root, περνούσα Google dialer apk, ένα module, και το είχα τον dialer. Νομίζω ο προεγκατεστημένο ς , έχει διαφορετικες ρυθμίσεις.