Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Και σε μένα sto mi 8, kai se Samsung note 8, από μια επιφανειακή γρατζουνιά, από το πουθενά,,, μάλλον κόκκος σκόνης,, ενώ τα κινητά ήτανε σε θήκες flip cover, και μέσα στο τσαντάκι. Από τότε από την αρχή πάντα τζαμακι. ( Όταν το πούλησα το Samsung, o αγοραστής μου ζήτησε να το στείλω βίντεο, το τράβηξα με άλλο κινητό, ώστε να είναι σίγουρος ότι δεν φαινόταν στην οθόνη. Ευτυχώς ήτανε επιφανειακή, όχι από κέρμα, κλειδιά.

• Και σε μένα πάει να ξεκολλήσει, από πάνω στην άκρια , στο μισό με ένα χιλιοστό. Το ίδιο και κάτω, στα πλάγια δεν φαίνεται.

• mocolo με υπεριώδη, Spigen θήκη.

• Redmi Note 8 Pro bricked

sakis112 - - RedMi Note 8 Pro (Begonia)

Μήνυμα

Νομίζω το official site, έχει fastboot rom την τελευταία σε Android 10. Όπως είσαι τώρα , το κινητό κολλησε- brick, και πρέπει να το φλασαρεις. Μήπως πρέπει να φλασαρεις fastboot rom Android 9; Να το ρωτήσει αυτό, η , φλασαρεις Android 10 , και το έχει με official rom, χωρίς twrp, custom rom. Και εδώ το forum έχει custom rom, Android 9, αλλά είναι παλιά μηνών, η συσκευή εγκαταλείφθηκε, και δεν υπάρχουν καινούργια custom roms.

Μήνυμα

[GLOBAL] Unlock BOOTLOADER, Recovery Menu TWRP, ROOT and NFC (100%) | Xiaomi European Community Ο οδηγός σε Android 9 !!!!!!!!, Custom rom σταμάτησαν να υποστηρίζουν, και εδώ το forum, και το ευρωπαϊκό. Μια καλή λύση, είναι το φλασαρισμα fastboot rom, και να το έχετε με official rom, με την Vodafone δεν ξέρω τι μπορεί να παίζει στο λογισμικό... Είχες Android 10 στο κινητό? Σημαντικό γιατί δεν μπορεί να γυρίσει σε Android 9. ( Λόγω προστασίας arb). Αύριο να σε βοηθήσουν κλπ..

Μήνυμα

Σε άλλο κινητό, σε ίδια κατάσταση, μέχρι το πρωί είχε αδειάσει τελείως η μπαταρία. Εγώ θα το συνδεα όλην την ώρα... Βάλτε να φορτίσει όλο το βράδυ. Τι ρομ είχε θυμάσαι; global η eaa ευρωπαϊκή. Απόψε δεν το φτιάχνεις, το πρωί για να σε βοηθήσουν οι διαχειριστές. Αυτό το κινητό, λόγω cpu mtk, δεν θέλει πείραγμα, δυστυχώς.

Μήνυμα

Το κινητό αν πατήσεις το power πολύ, για ένα λεπτό δεν ανοίγει; Η τελευταία λύση είναι το φλασαρισμα. Σε fastboot mode μπαίνει; ( Πατάς power kai volume down μαζί). ( Βάλτε να φορτίσει κάνα μισάωρο, μήπως ξεκολλήσει μετά(?).).

Μήνυμα

σε μενα που κολλησε δυο φορες, μπρικ, το φλασαρα , χωρις κανενα θεμα. κατεβασε fastboot rom tgz, φλασαρισμα με mi flash tool.

Μήνυμα

δυο φορες κολλησε, μπρικ, και ευτυχως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, εμπαινε σε fastboot mode, και ετσι το φλασαρα fastboot rom . φυσικα εχω ξεκλειδωσει bootloader.

Μήνυμα

Δεν υποστηρίζεται το κινητό, ούτε από εδώ το σάιτ, ούτε από Xiaomi.eu. Το λογισμικό είναι προ μηνών, δεν κάνουν ενημέρωση λογισμικού).

• εγώ έχω την mocolo, στις ακρες παει να ξεκολλήσει, κατά τα αλλά κορυφαία. Και μια ερώτηση: το mi 10 ποτέ θα κυκλοφορήσει; ουτε στο google, γράφουν κάτι.

• το φλσσαρα και έφτιαξε.

• Το έκανα factory reset, και πάλι δείχνει χώρα Κίνα, κόλλησε.. Προηγούμενως έκανα κατέβασμα του τελευταίου πακέτου από το μενού του κινητού. Πάω για φλασαρισμα ;

• Στις ρυθμίσεις, πρόσθετες ρυθμίσεις, επιλογή χώρας, εμένα είναι Κίνα, και δεν μπορώ να το αλλάξω. Κάποια γνώμη;

• Καλημέρα. Στο κινητό πέρασα official rom, και πέρασα twrp, magisk. Παρατήρησα ότι δεν έρχονται ειδοποιήσεις από την κάμερα που έχω στο σπίτι, ενώ πρώτα με την cusrom rom, είχα ειδοποιήσεις κίνησης. Μήπως θέλει κάποια ρύθμιση, κάποιο module ;

• youtu.be/2DZdOh7UhB0 Αλλάζει η γραμματοσειρά, δεν μπόρεσα να βρω bold,..

• Εγω είχα την ευρωπαϊκή stable, πέρασα στην 20.0.2 eu, κόλλησε στο twrp, έκανα format data, wipe , δεν με άρεσε , ξανά στην stable, format + wipe. Oταν κάνουμε μόνον format, χωρίς wipe data.. , δεν διαγράφονται οι εφαρμογές;;; Χθες εστεισα το κινητό 2 φορές, και δεν με άρεσε η 20.0.20 beta eu, android 10, η εφαρμογή fontster , αλλαγή font, δεν δούλευε.. θα δώσω το link από ένα video, YouTube, πως αλλάζει η γραμματοσειρά.

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

sakis112 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Miui 11.0.2.0 for Mi9Global (QFAMIXM) Fastboot ROM Flashing error - Feedbacks - Mi Community - Xiaomi Υπάρχει περίπτωση ακόμα και να κλειδώσω τον bootloader, να γράψει ξανά : μη πιστοποιημένη. Νομίζω έχει σχέση με ότι περάστηκε custom rom, με την οποία δεν είχα θέμα, η , τρέχεις το magisk module: safety .. repair.., και το φτιάχνει. Με official rom, τι κάνω; Σβήσιμο δεδομένων του play store δεν βοήθησε.

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

sakis112 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Στο κινητό είχα custom rom, μετά από φλασαρισμα official rom, δείχνει στο play protect: συσκευή μη πιστοποιημένη. Υπάρχει τρόπος να αλλάξει αυτό;

• Δεν είναι απαραίτητο να περάσει custom rom, αλλά θα γίνει factory reset , όλα θα διαγραφούν.