Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 240.

• Σε gemini και helium μου ηρθε ειδοποιηση για ota για την 7.9.14 αλλα δυστυχως δεν ολοκληρωνεται πουθενα το download. Και στις δυο περιπτωσεις ο updater σταματαει να λειτουργει. Και στα δυο τηλεφωνα εχω περασει την 7.9.8 aroma κατεβασμενη απο το vip mail.

• Έχω δύο απορίες.. 1) Σε helium πέρασα το πρώτο patch χτες.. και το έβαλα να κάνει αναβάθμιση από τον update... Καθώς κατέβαζε τη ρομ, στο 99% Ο updater σταμάτησε να λειτουργεί... Και δεν ολοκληρώθηκε το download. Έτσι δεν πέρασα την δοκιμαστική rom. Τώρα που βγήκε το fixed patch zip μπορω να το φλασαρω κανονικά και να περιμένω την αυριανή ειδοποίηση? Ή θα πρέπει πρώτα να κάνω την δοκιμαστική αναβάθμιση έχοντας το πρώτο patch, και μετά πάνω σε αυτή να φλασαρω το fixed patch? 2) Αν δεν κάνω τίποτα…

• Να ρωτήσω κάτι; Εγώ έγινα vip χτες... Δευτέρα μεσημέρι.. Δεν μου έχει έρθει κάποιο patch zip για τις συσκευές μου... Μήπως έχω ξεχάσει. Αλλά δηλώσω κάπου αλλού το mail μου;

• Πέρασα και γω την αρομα 7.8.17. Αρχικά εξεπλάγην με το ποσο γρήγορη φαινόταν σε σχέση με την 8αρα... Αλλά η χαρά μου δεν κράτησε για πολύ... Συνειδητοποίησα ότι στα developer options είχαν ορίσει τα windows animation scales στο 0.5x ως προεπιλογή... Μόλις το γύρισα στο 1x... Η ταχύτητα μου μοιάζει ολόιδια με την 8αρα... Αυτό ήταν άραγε όλο κι όλο το lightning fast?

• Σε mi5 κατεβάζω το zip και είναι 1.3 και όχι 1.4 gb. Το winmd5 δεν μπορεί να του υπολογίσει καν αριθμό... Συμβαίνει και σε άλλον αυτό;

• Καλησπέρα... Είμαι με mi5 και έχω περάσει εδώ και τρεις μέρες την xtrv aroma 7.7.6 Παρατήρησα ότι τρώει πολύ γρήγορα την μπαταρία και ανεβάζει μεγάλες θερμοκρασίες... Δοκίμασα να σβήσω τις εξής εφαρμογές SuperSU root explorer και adaway και παρατήρησα θεαματική βελτιώση στην μπαταρία... Για θερμοκρασίες περιμένω αύριο για ασφαλέστερο συμπέρασμα...

• Καλησπερα, προσπαθησα να περασω απο official china developer την αρομα 7.7.6 με wipes τα dalvik, cache, data και system. Κακως εκανα wipe και το system; Η εγκατασταση μου κολλησε για 20 λεπτα στο 95%, και τα προσπαθησα και δευτερη φορά και πάλι τα ίδια. Μηπως να περάσω πρωτα μια απλη xtrv και μετα την aroma; Η να φταιει το wipe το system;

• Ερώτηση: Το Safetynet Passed και το Play store certified στο changelog της xiaomi.eu ισχύουν και για την xtrv-arΩma?

• Αυτο το προβλημα με την video κληση που πεφτει το μικροφωνο και το ηχειο. Μου γινοταν και με την 7.3.16 και τωρα και με την 7.3.23 και με την σημερινη την global stable v8.2.1.0..

• Καλησπερα, εχω 2 mi5, στο ενα εχω την official global beta 7.3.23 και στο αλλο περασα την official global stable 8.2.1.0 που βγηκε σημερα...και τα 2 τηλεφωνα τα χω φλασαρει με miflash και fastboot καθαρη εγκατασταση, και τα 2 μου κανουν προβλημα με την video κληση ειτε με messengerειτε hangouts ειτε duo... σταματαει να δουλευει το μικροφωνο και το ηχειο.. και παραμενει και μετα την video κληση και επανερχεται μονο με reboot... Εχει κανεις αλλος προβλημα με video κληση; @spideman3 Μηπως εχεις καμ…

• @spideman3, ουτε μενα εχει προβλημα στην τηλεφωνικη κληση γενικα, μόνο αν προηγηθει βιντεοκληση χανεται ο ηχος και το μικροφωνο, και στρωνει με reboot. Να σου πω δεν νομιζω να βοηθησει το factory reset, γιατι εγω γενικα σχεδον καθε βδομαδα περναω την global beta που βγαινει μόνο miflash και fastboot και clean all. Και αυτο το προβλημα το έχω παρατηρησει και στην 7.3.9 και στην 7.3.16. Ελπιζω αυριο να το διορθώσουν.

• Καλησπέρα, είμαι με official global beta 7.3.16 και εχω παρατηρησει οτι οταν κανω βιντεοκληση με το messenger, hangouts και duo, χανεται ο ήχος... δεν ακουω τον συνομιλητη μου ούτε αυτός εμένα... μόνο τον βλεπω... Επίσης, οταν τερματιστεί η βιντεοκλήση το κινητό μοιαζει να έχει χασει γενικά τον ήχο... λειτουργει σαν αθορυβο... δοκιμάζω να κανω μια απλη κλήση... μου το σηκωνει το ατομο που καλεσα... αλλα δεν τον ακουω.. ουτε αυτός εμένα... Το προβλημα λύνεται με reboot την συσκευη, αλλα γίνεται π…

• Παράθεση από XaR0uLiS: “δεν ανοίγει το mobile data παρόλο που το ενεργοποιώ ” λογικα εχεις το ιδιο προβλημα που παρουσιαζεται στις τελευταιες ρομ. Πρεπει να δημιουργησεις καινουργιο apn στις ρυθμισεις. Υπαρχει ενας οδηγος εδω στο forum νομιζω...με τρεις λυσεις.. πρεπει να ακολουθησεις την τριτη... δες εδω..

• Καλησπερα, ειμαι με official global beta 7.3.9.. Οταν στελνω sms με ελληνικα μικρα, ο παραληπτης το παιρνει με ελληνικα κεφαλαια... Βεβαια ενα θετικο ειναι οτι επιτελους ειχα ελληνικα με 160 χαρακτηρες χωρις να κανω καποια ρυθμιση απο μονος μου..

• Εχει βγει καμια stable 8.2 για το mi5; Γιατι δεν την βρισκω στο en.miui...

• Καλησπερα, θα ηθελα να παραγγειλω ακουστικα hands free για το mi max. Μπορει καποιος να μου προτεινει κατι αξιοπιστο?

• @tasosko αυτη η 8.1.6.0 ειναι china stable. Η 8.1.4.0 ειναι global stable. Γι αυτήν ρωτησε ο @Nickleon. Αυτη ειναι και για μας και για την Ινδία.

• @tasosko τις ξερω τις διαφορές των global και china stable. Αλλα νομιζω η global stable 8.1.4.0 για το mi5 ειναι ιδια για όλους. Και για μας και για τους Ινδούς. Αν εγω τωρα μπω στο en.miui αυτή ειναι η τελευταία global stable που δινουν για ολους. Αλλιως θα λεγε να την κατεβαζετε μονο για Ινδία.

• @tasosko δηλαδη αλλη global stable στην Ινδία και αλλη για μας;

• Παράθεση από gpapaioa: “@apostolisni @PRESEUS κοιτα λίγο το παρακάτω θέμα μήπως απλά έχασε τις ρυθμίσεις το apn XTRV 6.12.22 δεν δουλεύει το mobile internet - απώλεια APN ! [SOLVED] δεν έχω το τηλέφωνο και δεν μπορώ να ελέγξω άν φταίει αυτό ” Τελικα λυθηκε με την λυση 3 σε μενα. Σε ευχαριστουμε @gpapaioa !! Πιανει 4g..