Θα σου στείλω και εσένα σε ΠΜ τα links για να κατεβάσεις την ROM.Ο/H knight666 έγραψε:
Θα την κάνεις Install από το TWRP Recovery και θα είσαι έτοιμος για το επόμενο ΟΤΑ Update....

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΘα σου στείλω και εσένα σε ΠΜ τα links για να κατεβάσεις την ROM.Ο/H knight666 έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Θα έχεις προφανώς εγκατεστημένη την ποιο πρόσφατη Rom ή εκτός αν έχεις βάλει καμία ROM από το xiaomi.eu.Ο/H giorgos01 έγραψε:
![]()
Να υποθέσω πως όλα πήγαν καλά με τα OTA, καθώς έχουν ήδη φύγει περισσότερα από 1,5 TB από τον server μας σε downloads μέχρι τώρα.
δεν υπάρχει rom στο vip mail που μου ήρθε μόνο ota xtrv.zip και ota arwma.zip,Παρ όλα αυτά περιμένω το μν, ευχαριστώ εκ το πρότερον για την άμεση υποστήριξηΟ/H MIUI_ART έγραψε:
Επειδή προφανώς έκανες ανορθόδοξα βήματα, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ξανακατεβάσεις πάλι την ROM που σου είχαμε στείλει με το VIP mail και όχι το Patch.Θα σου στείλω σε ΠΜ τα link για να κατεβάσεις την νέα ROM σε λίγο..Ο/H giorgos01 έγραψε:
Έχω εγκαταστήσει την άρωμα 7.8.31απο εδώ,πως θα περάσω αυτή που βλέπω διαθέσιμη με το fixer updater, ακόμα πέρασα την 7.8.24 μετά έκανα flash το patch και παλι ενώ έβλεπα διαθέσιμη την 7.8.31 άρωμα όταν πατούσα download έβγαζε Μν ότι είμαι update Παρ όλο που είχα την 7.8.24
Θα την κάνεις εγκατάσταση και θα είσαι έτοιμος για το επόμενο Update.
Και σε παρακαλώ μην σπαμάρεις το νήμα με συνεχόμενα post...Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ποιά 7.8.31 πέρασες βρε ? και για ποια συσκευή ?
Στο προφίλ σου έχεις δηλώσει ΜΟΝΟ το RedMi PRO, και αν έχεις και άλλη συσκευή που δεν την έχεις δηλώσει στο προφίλ σου, τότε είναι λογικό να μην λαμβάνεις τα mail που χρειάζεται.
Τα Vip mails βασίζονται στις δηλώσεις των συσκευών που δηλώνετε στο προφίλ σας.
Αν κάνετε δεν έχετε σωστά ενημερωμένο το προφίλ σας (Συσκευές), δεν θα λαμβάνετε αυτά που πρέπει.
Και μην κάνουμε την τρίχα τριχιά, γιατί εδώ και μία εβδομάδα έχουμε ενημερώσει με τόσα mails και Posts όλα τα μέλη μας πως τα OTA αφορούν ΜΟΝΟ συσκευές που έχουν ήδη MIUI 9 ROM και είναι VIP.![]()
Για να πέρασες 7.8.31 ROM Πάει να πει πως το έκανες σε μία συσκευή που δεν την έχεις δηλώσει....