Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 240.
-
Καλησπέρα. Μόλις ανανέωσα την vip υπηρεσία αλλά δεν έχω λάβει vip mail για την σημερινή 8.3.8. Θα πρέπει να περιμένω την επόμενη;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από Nelias: “Μου ήλθε μήνυμα από OTA στο Mi4c (Libra), την κατέβασα με την δεύτερη προσπάθεια και εγκατέστησα την 8.3.1 AROMA κανονικά χωρίς πρόβλημα. Παρατήρησα όμως ότι : 1. Δεν μου ήλθε mail σαν VIP 2. Δεν περιλαμβάνεται στη λίστα, που δημοσιεύσατε. 3. ΕΡΩΤΗΜΑ : Η Ρομ που έχω εγκαταστήσει είναι από Global source ή όχι Πρώτες εντυπώσεις καλές. ” Το mi4c δεν έχει official global beta. Η ρομ σου λογικά είναι xiaomi.eu source.
-
--- --- Παράθεση από stapd_21: “Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Ξέρει κανείς γιατί δεν εμφανίζονται πια οι global rom για το mi6 αλλά μόνο οι κινέζικες; Εδώ MIUI ROM for Xiaomi Mi 6 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum ” Καλη ερώτηση. Ελπίζω να μην αποσυρθούν γιατί ενθουσιαστηκαμε με τις καινούριες global source xtrv aroma και είναι κριμα τώρα να μην βγαίνει η global.
-
Το mi 6 θα έχει μετάβαση σε global source; Γιατι δεν το βρίσκω ακόμα στην λίστα. Επίσης γνωρίζουμε αν τελικά θα πάρει και aroma(όχι απλή xtrv);
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Capamble: “Υπάρχει κάποιο νέο σχετικά με την αυτόματη αναβάθμιση; Θα έρθει και πότε; Η να την περάσουμε μόνοι μας? Τι παίζει; ” Σήμερα θα σας δωθεί ΟΤΑ αλλά χρειάζεται προσοχή.ΟΤΑ θα κάνουν MONO όσοι από εσάς έχετε ήδη βάλει την προηγούμενη Version 8.1.11. Αν κάποιος επιχειρήσει να κάνει OTA χωρίς να έχει βάλει το TWRP Recovery που είχαμε προτείνει και δεν έχει την 8.1.11 στην συσκευή του, θα καταλήξει σε Bootloop η συσκευή του. ” Αν από global beta πάμε στην…
-
Καλημέρα... Το link για την aroma στο ota vip mail για mi max pro helium μου βγάζει error 404
-
@amavroudis όταν την κάνω χειροκίνητα πάντα την ερώτηση wipe cache & Dalvik.. όσες φορές όμως έχω κάνει ota update... Όταν ολοκληρώνεται η εγκατάσταση.. κλείνει ο aroma και γυρναει στο twrp... Αυτόματα μέσα σε δευτερόλεπτα μου κάνει επανεκκίνηση και δεν προλαβαίνω να δω αν υπάρχει ερώτηση wipe cache & dalvik. Επίσης δεν θα έπρεπε να γίνoνται τα wipes και πριν ανοίξει ο aroma?
-
@amavroudis σχετικά με τα wipes... Εμένα σε όλη την διαδικασία του ota update δεν μου δείχνει πουθενά ότι κάνει wipes... Ούτε με ρωτάει στο τέλος αν θέλω να κάνω... Που είναι αυτή η ερώτηση; Στο menu του άτομα ή στο τέλος που επιστρέφεις στο twrp;
-
Καλημέρα. Σε mi 6 με aroma όταν κατεβαίνει η ρομ με ota από τον updater και πατάω να γίνει install.. γίνεται επανεκκίνηση στο twrp αυτόματα και μετά ανοίγει ο aroma και πρέπει να ξανά επιλέξω τι θέλω να εγκατασταθεί και τι όχι. Αυτη η επιλογή πρέπει να γίνεται σε κάθε update; Επίσης άλλη μια απορία. Τα wipes σε cache και dalvik γίνονται αυτόματα; Η πρεπει να τα κάνω εγώ μόνος μου όπως γινόταν μέχρι τώρα χειροκίνητα;
-
@xarismat για δοκιμασε να σβησεις απο το internal του κινητο σου τυχον αρχεια .zip ή .md5 απο παλαιότερες rom εκτός από αυτή που θες να περασεις τωρα. Βασικα και αυτη που θες να περασεις τωρα εφόσον θα την ξανα κατεβασεις από ota.
-
Εχω το mi6 με την τελευταια aroma 7.10.12. Παρατηρησα οτι αν παω στα developer options ειναι ενεργο απο μονο του ένα Mock SD Card Optimization, το οποιο σε άλλες συσκευες που εχω ειναι κλειστο, οπως στο mi5 και στο mi max pro. Γνωριζει κανεις τι ειναι αυτη η επιλογη και μηπως πρεπει να την βαλουμε στο off;