Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 301.
-
Να ενημερώσω ότι πριν δοκιμάσω την GTV dev 6.5.19 είχα την GTV stable 7.3.1, που σημαίνει ότι φορούσα και το αντίστοιχο recovery. Υπήρχε θέμα στην εγκατάσταση όπως είπα και παραπάνω, οπότε γι αυτό υπήρχαν και προβλήματα μετά μέσα στο miui. Έχω την εντύπωση ότι το πρόβλημα οφείλεται στην έκδοση του twrp, πρέπει να είναι 3.0.0-r2, και οδήγησε σε προβλήματικό flash της dev rom, γι αυτό δεν ολοκληρώθηκε κανονικά και έκανε επανεκκίνηση μόνο του. Αν μπορεί κάποιος να ελέγξει την έκδοση twrp που εγκαθι…
-
Μόλις έκανα "καθαρή" εγκατάσταση από usb stick. Για σιγουριά μετά το full wipe (system και internal storage) έκανα reboot to recovery, και μετά install το zip. Το περίεργο είναι ότι κατά την εγκατάσταση στο twrp, δεν έτρεξαν-εμφανίστηκαν όλες οι εντολές μέχρι κάτω ώστε να βγάλει μήνυμα επιτυχίας, έκανε επανεκκίνηση αυτόματα μετά από λίγο και τώρα περιμένω να εκκινήσει στο σύστημα με τη μπάρα κάτω να τρέχει.
-
Παράθεση από gtette: “Καλησπερα. Πριν απο λιγο έκανα update απο stable v7.2 hermes σε ω7.3 hermes για Redmi note 2 απο τον συνδεσμο που μου ήρθε στο email μου,To zip αρχείο έγραφε xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.3.2.0. Ολα πηγαν καλα όπως πάντα αφου ακολουθώ πιστα τους οδηγούς. Το θέμα είναι ότι όταν πηγα στις πληροφορίες της συσκευής έγραφε αυτό : MIUI by xiaomi.eu 7.3 Stable και όχι MIUI by xiaomi-miui.gr GTV 7.2 Stable που έγραφε η προηγούμενη που είχα η δική μας ελληνική. Φυσικά στ…
-
επεξεργαστές κινητών
dtsilog - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαXiaomi Mi 5 - full specs, chipset, cpu κ.α., απλά συνηθίζεται να λέμε ότι ο επεξεργαστής είναι ο Snadragon 820 (με διαφορετικές εκδόσεις για κάθε μοντέλο).
-
Antutu score από τα xiaomi
dtsilog - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαRedmi 3 με ελληνική stable 7.3.1. Όταν πρωτομπήκε η rom ήταν στα 30.000 και κάτι το score, μετά από 2-3 μέρες:
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
dtsilog - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@lallasgr όταν μπαίνει download mode δεν αναγνωρίζει το driver στη διαχείριση συσκευών ώστε να το κάνετε κατευθείαν με mi flash;
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
dtsilog - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΣτο redmi 3 όταν το τηλέφωνο πάθει brick, μπει σε boot loop ή κολλάει στο Mi logo, αν κρατήσεις ταυτόχρονα το volume up + volume down και το power button πατημένο (και τα τρία μαζί δηλαδή - ξεκινώντας με τα κουμπιά ήχου και μετά το power), μετά από λίγα δευτερόλεπτα, αφου αναβοσβήσει αν θυμάμαι καλά δυο φορές, καταλήγει σε μαύρη εντελώς οθόνη και βρίσκεται πλέον στο download mode. Επίσης αν μπορείς να κλείσεις (Power off) εντελώς το κινητό, και μετά (με σβηστό το κινητό) κρατήσεις πατημένα τα vo…
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμα@greenalex1996 μπορείς να μπεις σε Recovery (twrp) ξανά;
-
@pechr τα έκανες όλα wipe πριν την εγκατάσταση με adb sideload; Όποτε μπορέσεις δώσε μας μια πρώτη εντύπωση της νέας rom, αν άλλαξε κάτι.
-
Παράθεση από pechr: “για το redmi3 βγάζει μήνυμα στην εγκατάσταση από TWRP Patching system image unconditionally το κινητό αναβοσβήνει και δείχνει το ''mi'' Αργότερα πάλι αναβοσβήνει και μπαίνει μόνο του σε recovery. Η ROM δεν μπορεί να φλασαριστεί.. ” Έχω την εντύπωση το μήνυμα "Patching system image unconditionally" το βγάζει κάθε φορα που εγκαθιστώ rom μέσα από το twrp. Σε μια από τις τελευταίες rom που έκανα εγκατάσταση μου έκανε το ίδιο, επανεκκίνηση μόνο του στο τέλος της εγκατάστασης και …
-
προβλημα με miui 66.44.44.00
dtsilog - - MIUI ROM BUGs
Μήνυμα@MIUI_ART από τη στιγμή που υπάρχει ελληνική fastboot stable-dev με ενσωματωμενο twrp, μπορεί να φλασάρει και με το miflash κατευθείαν, ή έχει προβλήματα με κλείδωμα;