Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 301.

• Σωστά @pechr, για λόγους συντομίας το είπα. Είχα την 3.0.2-0 by mic και με την καθαρή εγκατάσταση μπήκε η ενσωματωμένη στην ελληνική twrp 3.0.0.0. Δοκιμάζω τώρα από sd, αλλα έχει αργη ταχϋτητα.

• Η μπλε twrp ειναι αυτή που προλαβαίνει και εγκαθίσταται από την ελληνική rom. Θα δοκιμάσω από την sd που είπε ο michael, δε πρέπει να είναι θέμα twrp.

• Το ίδιο ακριβώς με τον @Project_P μου έβγαλε κι εμένα.

• Ναι κι εγω στο 2G vodafone έχω. Μάλλον θα χρειαστεί να το ξανάκάνω μια...

• @nikos_v σου πέρασε και το dolby όλα κανονικά, χωρίς κάποιο μήνυμα λάθους με κόκκινα γράμματα; Πάντως από σήμα στη sim βλέπω στα ίδια είμαστε .

• Καλησπέρα σε όλους. Δοκίμασα και έκανα καθαρή εγκατάσταση την τελευταία stable 7.2.7 ελληνική. Στην αρχή είχα θέμα με το stick usb 3, ότι σύστημα αρχείων και να έβαζα δε το έβλεπε με τίποτα, εμφάνιζε μήνυμα ότι εϊναι κατεστραμένο και θέλει format. Μόλις δοκίμασα ένα παλαιότερο usb 2 με ntfs, μου έβγαλε μήνυμα μόνο για το σύστημα αρχείων και μόλις το έκανα fat32 το διάβασε κανονικά. Είχα ήδη περασμένο μέσα το twrp 3.0.2-0 by mic και προχώρησα σύμφωνα με τον οδηγό. Η εγκατάσταση ξεκίνησε απο το us…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835

• Δοκίμασε μήπως το επαναφέρεις με το mi pcsuite : bigota.d.miui.com/MiFlash/global/MiSetup3.2.1.3111_2717.exe. Αφου το εγκαταστήσεις και το τρέξεις θα πρέπει να βάλεις τη συσκευή σε fastboot mode (Press the Volume– key and the Power button at the same time ή με την εντολή adb "adb reboot bootloader" όπως το έκανες με τον οδηγό. Σε περίπτωση που το πρόγραμμα αναγνωρίσει τη συσκευή ίσως βγάλει εγκατάσταση της επίσημης κινέζικης πατώντας το update. Η δεύτερη λύση είναι να κατεβάσεις τη fastboot dev …

• Η λίστα με τις developer rom που παρέθεσα δε γίνονται install μέσω του updater, παρά μόνο με το εργαλείο miflash. Εφόσον προσπαθείς από τον updater θα πρέπει να δοκιμάσεις, σύμφωνα με τον οδηγό, την developer για system update από εδώ en.miui.com/download-301.html#439. Πάνω να είναι επιλεγμένο το "Redmi Note 3 Qualcomm China" και να κατεβάσεις την developer rom Version: 6.4.14 (MIUI7) - bigota.d.miui.com/6.4.14/miui_…6.4.14_9572f9eb15_5.1.zip. Βέβαια οι οδηγίες λεν πως πρέπει να μπει σε φάκελο τ…

• Κι εγώ καινούριος είμαι @Xenakimi, οπότε μην ανησυχείς . Έχεις κάνει αίτημα για unlock στη συσκευή σου (με το λογαριασμό σου mi) στο en.miui.com/unlock/index_en.html και έλαβες sms επιβεβαίωσης ξεκλειδώματος; Αν όχι δεν μπορείς να προχωρήσεις με τον οδηγό.

• Εάν εννοείς developer rom για fastboot που θα την κάνεις flash με miflash βρίσκεται σε αυτή τη λίστα: Method 3: Fastboot Update. Προσοχή θα πρέπει να έχεις ξεκλείδωτη συσκευή για να προχωρήσεις και για να βάλεις μετά την ελληνική rom. Qualcomm είναι το Redmi Note 3 pro (kenzo) και MTK είναι το Redmi Note 3 (hennessy)

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835

• Υπάρχει ένα σχετικό θέμα στο en.miui.com για δήλωση του προβλήματος σε περίπτωση που αργεί πάνω από 10 μέρες το sms επιβεβαίωσης ξεκλειδώματος: Please Post Unlocking BL Request Thread If You Never Receive SMS After 10 Days.

• Ευχαριστώ @nikos_v, μήπως είναι δυνατόν όταν θέλουμε να πρωτοβάλουμε stable (ελληνική), εφόσον είναι unlocked η συσκευή μας, να βάλουμε πρώτα την official fastboot κινέζικη stable με miflash και μετά με τον παρόντα οδηγό την ελληνικη stable μέσω twrp; Μόλις εγκατεστησα το twrp 3.0.2-0 by mic.

• @nikos_v Δηλαδή ήσουν με τελευταία dev ελληνική και έκανες πρώτα factory reset μέσα από το Miui ή το twrp;

• Έχεις δίκιο nikos_v, δεν είχα δει ότι υπάρχει η τελευταία έκδοση twrp στα ελληνικά για το Redmi 3 από τον michael. Η παραπάνω διαδικασία που περιέγραψα είναι περιττή. Μετά από λίγο ψάξιμο, βρήκα το post του Μιχάλη εδώ: TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές, όπου περιγράφει αναλυτικά όλη την διαδικασία. Μια ερώτηση, πως έβαλες την τελευταία stable; Έβαλες πρώτα επίσημη κινέζικη dev και μετά μέσω twrp απλά install την ελληνική stable, χωρίς να χρειάζεται καθαρισμός cache/factory reset;

• Αν κατεβάσεις πρώτα ολόκληρο το χάρτη της Ελλάδας στο download maps, μπορείς μετά να το χρησιμοποιήσεις offline με το gps της συσκευής.

• Καλησπέρα σε όλους . Θα συμφωνήσω με τον nikos_v. Σε όλες τις αναβαθμίσεις που έκανα το τελευταίο διάστημα, από 6.3.31 σε 6.4.7 και μετά σε 6.4.14 και 6.4.21, συνάντησα το ίδιο πρόβλημα. Χρησιμοποιώντας κάθε φορά για αναβάθμιση το ενσωματωμένο twrp των παραπάνω rom, το αποτέλεσμα μετά την εγκατάσταση ήταν συνεχόμενες επανεκκινήσεις, χωρίς να αναγνωρίζεται το σύστημα. Μοναδική λύση στη συνέχεια, φλασάρισμα σε download mode της επίσημης κινέζικης fastboot dev rom με το miflash, και αναβάθμιση σε ε…