Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 301.

• @GeoXiaomi όλοκληρο το κωδικό μαζί με την κάθετο όπως τον έχει το αυτοκόλλητο στο κουτί. Στο αυτοκόλλητο στη συσκευή έχει παραπάνω νούμερα που δε χρειάζονται.

• @GeoXiaomi δοκίμασε με το IMEI1 και το S/N που έχεις στο αυτοκόλλητο στο κουτί του κινητού (το ίδιο S/N υπάρχει και στο αυτοκόλλητο στη πλάτη της συσκευής), μου το αναγνώρισε κανονικά χωρίς να εμφανίσει πληροφορίες αγοράς. Το Mi Verfication εμφανίζει αυτές τις πληροφορίες. Φαντάζομαι στη φωτό γράφει redmi 4 prime

• Περιέργως ... το Redmi 4 prime που έχει την EBBG οθόνη πήρε official update σε global stablebl 8.2.1, ενώ αυτό με την Tianma οθόνη δε βρίσκει τίποτα στον έλεγχο ενημέρωσης...

• @spideman3 ο φακελος που έχεις στο miflash δεν είναι από fastboot rom αλλά από recovery rom. Στο πρώτο screenshot στην κορυφή της σελίδας, βλέπω διπλό φάκελο στα αποσυμπιεσμένο αρχεία της fastboot rom. Αυτό συμβαίνει όταν το συμπιεσμένο αρχείο που κατεβαζουμε έχει επέκταση .tar και πάμε να το αποσυμπιέσουμε κατευθείαν. Κανονικά για αποφυγή λαθών, πρέπει να αλλάξουμε πρώτα την επέκταση σε .tgz, ώστε στη συνέχεια να αναγνωριστεί και να αποσυμπιεστεί σωστά το αρχείο.

• Ναι @hellenicsun μόλις την πέρασα, λογικά σε λίγο θα βγει και στα downloads του επίσημου site.

• Ρυθμίσεις -- ειδοποιήσεις γραμμή κατάστασης -- απενεργοποίηση στην οθόνη κλειδώματος.

• Σχετικά με την οθόνη LCD που φορά το markw, όντως είναι διαφορετικές στις συσκευές που έχω. Η λευκή συσκευή φορά την Tianma ενώ η γκρι την EBBG. Στην EBBG όταν αλλάζεις στις ρυθμίσεις χρώματος από Κανονικό σε Λαμπερό δε βλέπεις διαφορά, αντίθετα στην Tianma το χρώμα γίνεται πιο έντονο και όντως λαμπερό.

• Το βλέπεις στις ρυθμίσεις, λογαριασμός Mi, μέσα στο Mi Coud τέρμα κάτω. Επίσης στον υπολογιστή αν πας στο i.mi.com.

• @George 21 κάτι άσχετο, βλέπω ότι έχεις vodafone, σου βγάζει 4g επειδή έχεις ανοιχτό το wifi ή έχεις προτεινόμενο δίκτυο 4g και σου βγάζει ένδειξη και με κλειστό το wifi; (ρωτάω επειδή στο δικό μου με επιλεγμένο δίκτυο 2g, μολις ενεργοποιώ το wifi μου δείχνει 4g...) Τσέκαρε αν έχεις ενεργό και το find device.

• Στην περίπτωση μου ήρθαν στα χέρια μου 2 redmi 4 prime απο ελληνικά μαγαζιά, ένα λευκό και ένα γκρι. Το λευκό ήρθε με ζελατίνα στο κουτί και φορούσε την official global 8.1.2, ξεκλείδωσε αμέσως χωρίς κανένα πρόβλημα. Δοκίμασα όλες τις ρομ αλλά τελικά η official global φαίνεται να έχει το καλύτερο σήμα. Το γκρι ήρθε χωρίς ζελατίνα, φορούσε την global 8.1.2, μάλλον πειραγμένη γιατί πρόσεξα 2-3 προγράμματα εγκατεστημένα που δεν περιλαμβάνονται στην official. Παρόλα αυτά, ξεκλείδωσα αμέσως με την υπ…

• Απ` ότι θυμαμαι το φλασάρισμα των 7.5.χ stable και των αντίστοιχων dev εκείνης της περιόδου, πάντα είχε αποτέλεσμα κλείδωμα του bootloader στο redmi 3.

• Μια ερώτηση , ενώ έχω προτεινόμενο τύπο δικτύου 2G στη sim (vodafone), όταν ενεργοποιώ το wifi του κινητού και σύρω τη γραμμή κατάστασης μου εμφανίζει πάντα 4G... μόλις κλείνω το wifi επανέρχεται το κανονικό σήμα 2G. Έχει άλλος παρόμοιο θέμα; Η συσκευή φορά την 8.1.3 stable.

• Γιώργο πως μπήκε σε download mode, με εντολή από adb;

• Το τηλέφωνο μπορεί να μπει σε download mode?

• Οι global έχουν επιλογή region από το αρχικό setup του miui, στη custom stable δε βρήκα κάτι παρόμοιο.

• Έχω την εντύπωση στη stable δεν έχει region.

• @spideman3 τι rom φοράς;

• Antutu score από τα xiaomi

dtsilog - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

stable 8.1.3

• Flash / Unbrick Redmi 4/Prime/4A

dtsilog - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Ένας εναλλακτικός τρόπος εισόδου της συσκευής σε download mode, είναι με σβηστό το κινητό να κρατήσεις πατημένα τα Volume up και Volume down κουμπιά και στη συνέχεια να συνδέσεις το καλώδιο usb στο κινητό. Η συσκευή παραμένει με μαύρη οθόνη και εισέρχεται σε download mode. Είναι ο πιο γρήγορος τροπος να περάσεις fastboot rom χωρίς να ανοίξεις το κινητό. Αν δουλεύει και στο Redmi 4 θα δεις μέσα στο mi flash tool να σου βγάζει τη συσκευή με τύπο σύνδεσης COM π.χ. COM10.

• Καλημέρα σε όλους. Μόλις χθες ξεκλείδωσα ένα Redmi 4 prime που παρήγγειλα για δώρο, ήρθε σφραγισμένο με την official Global stable 8.1.2.0. Το αίτημα για ξεκλείδωμα εγκρίθηκε σε τρεις μέρες, δεν ήρθε sms, την τρίτη μέρα συνδέθηκα στο en.miui.com/unlock/ και εμφάνισε το κουμπί για download unlock tool, ενώ μέχρι τότε εμφανιζόταν μήνυμα ότι το αίτημα ξεκλειδώματος έχει υποβληθεί. Το κινητό ξεκλείδωσε κανονικά με τη rom που φορούσε, είχα πρώτα ενεργοποιήσει το usb debugging και το oem unlock από τι…