Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Μια ερώτηση , ενώ έχω προτεινόμενο τύπο δικτύου 2G στη sim (vodafone), όταν ενεργοποιώ το wifi του κινητού και σύρω τη γραμμή κατάστασης μου εμφανίζει πάντα 4G... μόλις κλείνω το wifi επανέρχεται το κανονικό σήμα 2G. Έχει άλλος παρόμοιο θέμα; Η συσκευή φορά την 8.1.3 stable.
-
Μάλλον πρόκειται για bug. Δες αν δουλεύει η ταχύτητα του 4g παρ'αυτα. Κάνε speedtest. Αν δουλεύει παρ'αυτα δεν έχεις πρόβλημα.
-
Υπαρχει καποιος τροπος να διορθωθει ο ηχος στα βιντεο;
Ακούγεται πολυ χαλια σε κατι βιντεο που τράβηξα σε μια συναυλια -
Αν ήσουν κοντά σε ηχείο με πολύ θόρυβο, όχι. ΠαραμορφώνειΗ MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
. Έχω ένα θέμα τώρα με το ραδιόφωνο. Ανοίγει κανονικά αλλά δεν παίζει ήχο. Δεν ακούγεται ούτε με άλλα ακουστικά ή εξωτερικά ηχεία αλλά ούτε και αν το γυρίσω στο εξωτερικό ηχείο του τηλεφώνου. Ανοίγει κανονικά αλλάζει σταθμούς αλλά ήχο γιοκ. Φυσικά έκανα επανεκκίνηση αλλά πάλι τίποτα. Η μουσική δουλεύει μια χαρά και οι λοιποί ήχοι της συσκευής. Καμιά ιδέα; Ρομ που έχει το κινητό είναι η τελευταία 8.1.2.0
Τελικά Ξύπνησε από μόνο του. Έκανα μια κλήση και μάλλον "διορθώθηκε" το πρόβλημα. Αυτή ήταν η 2η φορά που μου το έκανε. Θα το παρακολουθώ.Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην ippotis ().
-
Αν δεν έχεις κάνει καθαρή εγκατάσταση fastboot rom και έχεις καμια unofficial, ακόμα δεν είδες τίποτα.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Παιδιά θέλω να βάλω κι εγώ ελληνική ρομ στο κιν μου. Στο Redmi note 2 που είχα, το έκανα με τον απλό τρόπο του updater του κιν απευθείας. Γίνεται και τώρα αυτό στο Redmi 4 pro? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
-
Στο note 2 ο bootloader είναι ξεκλείδωτος ενώ στο 4 είναι κλειδωμένος πρέπει να ξεκλειδώσεις να περάσεις twrp και μετά την ελληνικη
Redmi note3 pro -
Ανέβασε Screenshot about miui version να δούμε πως θα ξεκλειδώσεις Bootloader για να περάσεις twrp και xtrv.
-
Παιδιά είμαι αρχάριος οπότε δείξτε κατανόηση για το αν ρωτήσω καμία χαζομάρα
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-