Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 569.
-
Δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα για να περάσεις official rom είτε stable είτε Dev. Καλό είναι όμως να ξεκλειδώσεις για μελλοντική χρήση. 3 μέρες αναμονή έχει μόνο. Εγώ ξεκλειδωσα και ξανακλειδωσα στο καπάκι για να είμαι έτοιμος και πέρασα την Official Dev από τον updater. Αν θέλεις όμως rom του φορούμ, θες οποιαδήποτε ξεκλείδωμα. Προσοχή. Κάθε φορά που ξεκλειδώνεις ή κλειδώνεις, διαγράφονται όλα τα αρχεία από το κινητό Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George 21: “Έχει παρατηρήσει άλλος θέμα με την πληκτρολόγηση?? δηλαδή άλλο να πατάς κ αλλο να παίρνει?η να μην παίρνει κάποια γράμματα την ώρα που γράφεις λίγο γρήγορα??το gboard εχω...” Δοκίμασε το SwiftKey. Μακράν το καλύτερο keyboard κατά την γνώμη μου Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Xiaomi box 3
ΜήνυμαΠαράθεση από Aurumnus: “Ποιο εξάρτημα είναι αυτό; ” Κάτι τέτοιο
-
Xiaomi box 3
ΜήνυμαΠαράθεση από Aurumnus: “ Το συνδέω και με το router και το κινητό ή αλλιώς με ένα καλώδιο απευθείας με το router. ” Για να το συνδέσεις με καλώδιο στο routerθα χρειαστείς ένα επιπλέον εξάρτημα
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καλημέρα παιδιά. Χτες παρατήρησα ότι το κινητό μου δεν φόρτιζε πλήρης. Συγκεκριμένα βάση της φώτο που θα δείτε φόρτισε περίπου μέχρι το 70% την μία μέρα και περίπου στο 50 την επόμενη. Συνήθως το βάζω το βράδυ να φορτίσει και το βγάζω το πρωί. Σήμερα ενώ το τσέκαρα ότι έγραφε 100% μετά από καμιά ώρα με όλα κλειστά έγραφε 96 όμως στο γράφημα φαίνεται ότι δεν έφτασε ποτέ το 100 %. Μέχρι χτες φορούσα την Official Global Dev 8.11.15 αν θυμάμαι καλά τον αριθμό και χτες το απόγευμα πέρασα την 8.11.29 …
-
Παράθεση από theosdor: “International για το ρολόι λες φίλε μου? Εγώ αυτό που αγοράσα υποτίθεται πως ήταν International. "Original Xiaomi Hey+ B1800 0.95 Inch AMOLED Smart Watch NFC Long Standby Watch International Version " Έτσι ήταν η ονομασία στο banggood. Κατάλαβα, θα το πουλήσω να πάρω το mi band 3” Νομίζω ότι είναι η international αυτή που πήρες. Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από giokou: “Παράθεση από echaosad: “Γενικά με Android 9 βλέπω μια αύξηση κατανάλωσης μπαταρίας. Αργεί λίγο περισσότερο στην επανεκκίνηση και όταν βρίσκομαι στην συλλογή και βλέπω φωτογραφίες. Κολαει η συλλογή και πρέπει να την κλείσω και να την ανοίξω ξανά. Βάλε και το Norch που δεν εξαφανίζετε. Νομίζω μόνο προβλήματα έχει και τίποτα θετικό Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Φιλε μου συγνωμη αλλα διαφωνω σφοδρα!Ταχυτατο ειναι, πιο γρηγορο απο oreo. Καλυτερο ram…
-
Γενικά με Android 9 βλέπω μια αύξηση κατανάλωσης μπαταρίας. Αργεί λίγο περισσότερο στην επανεκκίνηση και όταν βρίσκομαι στην συλλογή και βλέπω φωτογραφίες. Κολαει η συλλογή και πρέπει να την κλείσω και να την ανοίξω ξανά. Βάλε και το Norch που δεν εξαφανίζετε. Νομίζω μόνο προβλήματα έχει και τίποτα θετικό Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.4 Stable]
ΜήνυμαΠαιδιά σήμερα παρατήρησα ότι το Band είναι συνέχεια απόσυνδεμένο. Είμαι με 13% μπαταρία και την τελευταία έκδοση του forum. Δονήσεις βέβαια δεν μου έκανε. Καμία ιδέα πριν το βάλω για φόρτιση? Βέβαια κάποιες στιγμές δεν μου βγάζει στο band ότι είναι απόσυνδεμένο αλλά η εφαρμογή αρνείται να πάρει δεδομένα. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk