Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]

• Οδηγός
    • Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.4 Stable]

@ldspower78 κάνε μου μια χάρη. Μπες στο κόπο να διαγράψεις το δικό μας mi fit και να περάσεις το mi fit του play store και για να έχεις αναγνώριση κλήσης στα ελληνικά, ειδοποιήσεις κλπ πέρνα και την εφαρμογή mi band tools. Δώσε από την δεύτερη όλες τις ειδοποιήσεις που χρειάζεσαι και άσε τις κλειστές στο mi fit. Το mi band tools έχει σχεδόν μηδενική κατανάλωση. Θέλω με αυτό το στήσιμο να μου πεις πως θα πάει από κατανάλωση. Αν και δε βλέπω γιατί να ανεβάσει κατανάλωση στη custom αφού οι αλλαγές που γίνονται δεν έχουν επίπτωση αλλά έτσι να μας φύγει η περιέργεια.
      Εγώ τώρα που το κοίταξα είμαι στο 3.6 στο mi fit με ότι ειδοποίηση υπάρχει ανοιχτή εκτός συνεχούς μέτρησης παλμών.
      Περιμένω νέα σου

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H sgatz έγραψε:

@ldspower78 κάνε μου μια χάρη. Μπες στο κόπο να διαγράψεις το δικό μας mi fit και να περάσεις το mi fit του play store και για να έχεις αναγνώριση κλήσης στα ελληνικά, ειδοποιήσεις κλπ πέρνα και την εφαρμογή mi band tools. Δώσε από την δεύτερη όλες τις ειδοποιήσεις που χρειάζεσαι και άσε τις κλειστές στο mi fit. Το mi band tools έχει σχεδόν μηδενική κατανάλωση. Θέλω με αυτό το στήσιμο να μου πεις πως θα πάει από κατανάλωση. Αν και δε βλέπω γιατί να ανεβάσει κατανάλωση στη custom αφού οι αλλαγές που γίνονται δεν έχουν επίπτωση αλλά έτσι να μας φύγει η περιέργεια.
      Εγώ τώρα που το κοίταξα είμαι στο 3.6 στο mi fit με ότι ειδοποίηση υπάρχει ανοιχτή εκτός συνεχούς μέτρησης παλμών.
      Περιμένω νέα σου

Το mi band tools απ ότι είδα είναι με πληρωμή από το playstore. Υπάρχει κάπου αλλού να το κατεβάσω;;
    • Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.4 Stable]

Δεν έχω μπει να το ψάξω γιατί το έχω καιρό αγορασμένο και είμαι πολύ ευχαριστημένος απλά το ξέχασα για την χρέωση. Έχει άλλωστε και επιστροφή χρημάτων αν μετανιώσεις.
      Σε άλλη περίπτωση με ένα Google θα βγάλεις άκρη γιατί είναι αντίθετο στους όρους χρήσης του φόρουμ να ανέβει οτιδήποτε μη νόμιμο.
      Στη θέση σου θα το δοκίμαζα άφοβα, το μόνο ρίσκο σε εισαγωγικά είναι ότι στην επόμενη αναβάθμιση του γνήσιου mi fit θα στο γυρίσει πάλι στα κινέζικα.
      Οπότε βάλε το όπως σου έγραψα το στήσιμο και μείνε στην έκδοση αυτή αν δουλεύει σωστά μέχρι να βρεθεί λύση στο πρόβλημα.... Το οποίο είναι του mi fit και όχι των παιδιών εδώ πιστεύω αλλά θα μας λύσεις την απορία

• Διαφήμιση
    • Να σημειώσω σχετικά με το θέμα της κατανάλωσης μπαταρίας επίσης το εξής. Όταν έκανα στο xiaomi εκκαθάριση εφαρμογών πατώντας τις τρεις γραμμές που έχει κάτω αριστερά, είχα κλειδώσει την mi Fit ώστε να μην γίνεται εκκαθάριση σε αυτή. Τώρα που την ξεκλειδωσα, και κάνοντας εκκαθάριση σβήνεται και αυτή, παράτησα ότι μειώνεται η κατανάλωση της μπαταρίας από το 32% στο 23%. Στέλνω κ screen shot να δείτε.
      Images
      • IMG_20181117_135121.jpg

139,48 kB, 1.080×1.363, viewed 97 times

Καλημέρα και καλό ΣΚ σε όλη την παρέα. Όσον αφορά το θέμα του GPS που έτρεχε συνεχώς ήταν γιατί είχα κλειδώσει την εφαρμογή να μην κλείνει ποτέ κοινώς να την γλιτώνει από την εκκαθάριση . Την ξεκλείδωσα κ τώρα όλα καλά. Το GPS μου ανοίγει μόνο όταν πλέον ανοίγω την εφαρμογή. Έτσι γίνεται κ σε σας;;;;;

Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H poseidvn έγραψε:

Καλημέρα και καλό ΣΚ σε όλη την παρέα. Όσον αφορά το θέμα του GPS που έτρεχε συνεχώς ήταν γιατί είχα κλειδώσει την εφαρμογή να μην κλείνει ποτέ κοινώς να την γλιτώνει από την εκκαθάριση . Την ξεκλείδωσα κ τώρα όλα καλά. Το GPS μου ανοίγει μόνο όταν πλέον ανοίγω την εφαρμογή. Έτσι γίνεται κ σε σας;;;;;

Σε μένα φίλε μου από την αρχή δεν υπήρχε θέμα με το GPS, ήταν πάντοτε κλειστό με την τελευταία έκδοση 3.5.4. Μονο με την κατανάλωση προέκυψε το θέμα που προανέφερα, το οποίο όμως όπως δείχνει, μάλλον λύθηκε καθώς έπεσε ακόμη περισσότερο η κατανάλωση.

Τελικά ρε παιδιά ισχύει αυτό που ρώτησα παραπάνω;;;;

• Διαφήμιση
    • Μόνιμα κλειδωμένη την έχω και ανοικτό το GPS, το χρειάζομαι συνέχεια :P
    • RE: Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.4 Stable]

Ο/H poseidvn έγραψε:

Κατηγορηματικά όχι... Την έχω μονίμως ανοιχτή με λουκέτο και για αυτό έγραψα στον φίλο να προχωρήσει σε αλλαγές στο στήσιμο. Δεν μου ανοίγει GPS και η κατανάλωση είναι πάτος... Δείτε...

Παιδιά σήμερα παρατήρησα ότι το Band είναι συνέχεια απόσυνδεμένο. Είμαι με 13% μπαταρία και την τελευταία έκδοση του forum. Δονήσεις βέβαια δεν μου έκανε. Καμία ιδέα πριν το βάλω για φόρτιση? Βέβαια κάποιες στιγμές δεν μου βγάζει στο band ότι είναι απόσυνδεμένο αλλά η εφαρμογή αρνείται να πάρει δεδομένα.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • RE: RE: Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.4 Stable]

Ο/H sgatz έγραψε:

Ο/H poseidvn έγραψε:

Κατηγορηματικά όχι... Την έχω μονίμως ανοιχτή με λουκέτο και για αυτό έγραψα στον φίλο να προχωρήσει σε αλλαγές στο στήσιμο. Δεν μου ανοίγει GPS και η κατανάλωση είναι πάτος... Δείτε...

Ε τότε δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει ρε παιδιά. Έχω official miui 10. Το ίδιο μου κάνει κ με το mifit του play store.

• Διαφήμιση
    • Φίλε μου Sgatz, τελικά μόλις ξεκλειδωσα την εφαρμογή, έπεσε στο 7%... Οπότε νομίζω ότι δεν χρειάζεται να μπω στην διαδικασία που μου πρότεινες, γιατί λύθηκε το πρόβλημα. Αν παρατηρήσω όμως τις επόμενες ημέρες κάποια αλλαγή, θα το κάνω. Σ ευχαριστώ πολύ πάντως όπως και να χει..