Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 569.
-
Μιας που παρέλαβα σήμερα το Tempered Glass για το Poco μου θα σας κάνω ένα μικρό review μεταξύ 3ων tempered glass 1. Tempered Glass του 1 ευρω (προσωρινό μέχρι να έρθει το καλό :)) 2. Nillkin Tempered Glass H 3. Nillkin Tempered Glass CP+ Φυσικά φόρεσα το 3 μιας και έχει την μεγαλύτερη κάλυψη. Το 2 δεν καλύπτει όλη την οθόνη. 06fad1c8ba1719d96d88cacb1cbb5fa8.jpg8ae389fea5fb232f15680b073af8cdd2.jpg3b7230e01a11189269e81c43d80be7ba.jpg Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο δικό μου poco με official Global 8.10.11. Δεν βρήκα flash οθόνης στις ρυθμίσεις κάμερας. Εκτος αν είναι κάπου αλλού και δε το βρίσκω. Οι φωτογραφίες είναι από τις ρυθμίσεις της μπροστινής κάμερας. Γενικά όμως να σας πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος με τις φωτογραφίες που βγάζει το poco. Δεν έχω βέβαια τρελές απαιτήσεις. c9dfaaa1e78eb4b1b19d2c4c7a41a76e.jpgcf43d755bdc44120332be30964e2b61a.jpg7a1508872a8e85e39714632073e4e404.jpg Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Την διέγραψα από το notify άλλα δεν έκανε τίποτα. Μετα έκανα το πιο απλό και επανήλθε, επανεκκίνηση. Ώρες ώρες θέλει και μια επανεκκίνηση το κινητό
-
Παράθεση από vanni: “πριν κάνεις αυτό πήγαινε στο mi fit επέλεξε το band πήγαινε στο ειδοποιήσεις εφαρμογής και δες αν είναι στις επιλεγμένες εφαρμογές με ειδοποιήσεις αν δεν είναι πήγαινε κάτω κάτω στην διαχείριση εφαρμογών και επέλεξε την. ” Είναι επιλεγμένη. Όπως και οι υπόλοιπες που λειτουργούν. Δεν ξέρω με το Notify τι παίζει όπως είπε ο φίλος πριν.
-
Έχω παρατηρήσει ότι δεν μου δείχνει το band τις ειδοποιήσεις του Viber. Με τις υπόλοιπες εφαρμογές δεν παρατήρησα κάτι, φαίνονται να δουλεύουν οκ Έχει κάποιος ανάλογο πρόβλημα?
-
Παράθεση από alnikou: “dnomikos θα το δοκιμάσω από το σπίτι εδώ στην δουλειά μου τα έκανα ολα και παλι δείχνει την αρχική οθόνη με Ελληνικά άλλα μόνο ώρα και ημερομηνία δεν προχωραει παρακάτω σε καρδιακούς παλμούς σε φόρτιση κτλ. ” Κανε unpair από το mi fit μετά τερματισμό σύζευξης από το μενού του bluetooth. Μέτα σύζευξη από το μενού του bluetooth και μετά άνοιξε το Mi fit και πρόσθεσε το band. Να έχεις όμως υπομονή γιατί θέλει αρκετή ώρα μέχρι να το βρει. Kαι πριν τα κάνεις όλα αυτά σβήσε το G…
-
Παίδες έχω αγοράσει 2 Mi band 3 και τα δυο Κινέζικα. Το ένα από gearbest (το δικό μου) που η μπαταριά του κρατάει 7-10 μέρες και ένα από Bangood (ενός φίλου μου) το οποίο η μπαταρία κρατάει πάνω από 20 μέρες. Σε κάποια φάση θα φορέσω του φίλου μου για κάνα μηνά να δω αν όντως ειναι θέμα band ή ρυθμίσεων
-
Παράθεση από drivth: “Παράθεση από echaosad: “Καλημέρα παιδιά. Μια βοήθεια γιατί κάτι μάλλον κάνω λάθος και έχω κολλήσει. 1. Κατεβάζω το τελευταίο firm. στον υπολογιστή 2. το αποσυμπιέζω 3. το περνάω στο κινητό σε έναν φάκελο 4. ανοίγω το mi fit και συγχρονίζει 5. ανοίγω το mi band notify και συγχρονίζει 6. πάω στο notify ρυθμίσεις - εκδοσή firmware 7. πατάω custom firm και επιλέγω το αρχείο που ειναι ήδη στο κινητό 8. και πατάω start update. Κάνω κάπου λάθος? γιατί μόλις ξεκινάει το update στο …
-
Παράθεση από NasDriver: “Μήπως δεν έχεις μπαταρία ? Είναι φορτισμένο ? ” 80%
-
Καλημέρα παιδιά. Μια βοήθεια γιατί κάτι μάλλον κάνω λάθος και έχω κολλήσει. 1. Κατεβάζω το τελευταίο firm. στον υπολογιστή 2. το αποσυμπιέζω 3. το περνάω στο κινητό σε έναν φάκελο 4. ανοίγω το mi fit και συγχρονίζει 5. ανοίγω το mi band notify και συγχρονίζει 6. πάω στο notify ρυθμίσεις - εκδοσή firmware 7. πατάω custom firm και επιλέγω το αρχείο που ειναι ήδη στο κινητό 8. και πατάω start update. Κάνω κάπου λάθος? γιατί μόλις ξεκινάει το update στο 1% κάνει αποσύνδεση το band. Το firm που φοράε…
-
Παράθεση από pasxalis: “Κανένα οικονομικό μαγαζί για αγορά του συγκεκριμένου τηλεφώνου παιδιά χωρίς τελωνείο γνωρίζουμε; Όσα είδα σχεδόν ίδια τιμή με skroutz έχουν. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Η καλύτερη περίπτωση είναι να μπορείς να πάρεις το κινητό από Ελλάδα με τιμολόγιο. Έτσι γλυτώνεις όλο το ΦΠΑ. Στην δική μου περίπτωση όταν το πήρα, το πήρα 10 ευρώ φθηνότερα από ότι αν το επερνα από Κίνα. Βάλε στα συν ότι έρχεται γρήγορα, έχεις εγγύηση από Ελλάδα και δε φοβάσαι τ…
-
Δοκίμασε και με άλλη θύρα USB του υπολογιστή. Έτσι την πάτησα εγώ με το poco. Έβαζα σε θύρα USB κατευθείαν από την μητρική και το κινητό έκανε επανεκκίνηση αντί να βρίσκεται στο fastboot. Τελικά έβαλα σε θύρα USB στο κουτί του υπολογιστή και δούλεψε. Παρόλο που οι θύρες στο κουτί είναι USB 3 Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είμαι κάτοχος pocophone και όχι mi 8 αλλά νομίζω ότι όσον αφορά το 4G+, το hardware είναι το ίδιο και στα 2 τηλέφωνα. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να ξέρω αν όντως υποστηρίζει 4G+ το poco. Όμως δεν ξέρω αν στην Αλεξανδρούπολη υπάρχει η ανάλογη υποδοχή από Vodafone ή Cosmote ώστε να δοκιμάσω. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk