Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]

• Οδηγός
    • Παίδες καλησπέρα,
      ενώ παλιότερα το mifit (όταν δεν είχα το miband) μου κατέγραφε κανονικά
      την τοποθεσία στις δραστηριότητες, τώρα με τη σύζευξη με το band δε μου
      εμφανίζει καταγραφή τοποθεσίας πχ κατά την ποδηλασία.
      Το σήμα είναι full, στο mifit έχω δώσει πλήρη πρόσβαση και η τοποθεσία είναι στην "υψηλή ακρίβεια".
      Δυστυχώς, screenshot δε μπορώ να ανεβάσω γιατί μπήκα από κινητό.

Ευχαριστώ.
    • Ο/H StasCo έγραψε:

Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H StasCo έγραψε:

Καλησπερα σε ολους.

Πηρα και εγω στα χερια μου το Mi band 3 προ λιγων ημερων και ηταν στα κινεζικα οποτε ειπα σημερα να το αλλαξω στα ελληνικα. Το θεμα ειναι οτι ακολουθησα τον οδηγο βημα βημα και δυστηχως ακομα στα κινεζικα ειναι εκτος απο τον καιρο που γραφει πχ αιθριος στα ελληνικα χωρις το τελικο "ς" και καποια αλλα γραμματα. Απο τον οδηγο το μονο που δεν εγινε αυτοματα ειναι η αναβαθμιση του firmware μετα το βημα που δινεις προσβαση σε οτι σου ζητησει το Mi band. εκανα και την διαδικασια μεσω της εφαρμογης "Notify & Fitness for Mi Band" ακολουθησα και εκει τα βηματα αλλα και παλι το αποτελεσμα παραμενει το ιδιο. καμια ιδεα?

Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις! :)
      Μήπως πήρες το μοντέλο που έχει NFC; Δυστυχώς, δεν κάνει για αυτό το μοντέλο... έχει άλλο firmware :(
      οχι οχι δεν πηρα αυτο. Το απλο πηρα χωρις nfc. Επισης να σημειωσω οτι εχω το Mi 3W σαν κινητο. :)

Τα 2 αρχεία από την πρώτη σελίδα στο #2 τα αποσυμπιέζεις; Όταν περνάς με το Notify & Fitness το αρχείο και φτάνει στο 100%, βλέπεις να στο επαληθεύει το band με το check-mark ή σου βγάζει το Χ;

Ο/H sgatz έγραψε:

Λοιπόν,δοκίμασα να φύγω από του γιατρού και να επανέλθω αλλά όπως έγραψα αυτός στο δικό του update περνά και ένα τρίτο αρχείο με κατάληξη .ft που αλλάζει την γραμματοσειρά.
      Αποτέλεσμα έχει να περνάω τα δύο δικά μας αρχεία και να μου κόβει γράμματα. Τώρα την πάτησα... Αναγκαστικά του ξαναπέρασα εκείνου τα αρχεία για να δουλέψει προσωρινά.
      Αν έχετε το αρχείο .ft με την δική σας γραμματοσειρά θα σας ήμουν υπόχρεος

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν είναι η δική μας αλλά η official... προς το παρόν, δεν χρειάστηκε να την τροποποιήσουμε ;) Κατέβασέ το => Mili_wuhan_ft.zip και Αποσυμπίεσέ το πριν το περάσεις.
      Files
      • Mili_wuhan_ft.zip

(702,6 kB, λήφθηκε 8.895 φορές, τελευταία )
    • Διαφήμιση
    • Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.0]

Και κάπως έτσι ο dnomikos με επανέφερε στην παρέα....
      Μπόρεσα με το αρχείο που ανέβασε να το επαναφέρω στην δική σας έκδοση. Θεωρώ λάθος την κίνηση του γιατρού να αλλάξει την γραμματοσειρά, γιατί όπως του έγραψα στο σάιτ του,δεσμεύει τους χρήστες μιας και ότι firmware άλλο βάλουν μετά θα προβάλλει λάθος.
      Βέβαια για να μην είμαι άδικος, κάνει και εκείνος μια πραγματικά άξια επαίνων προσπάθεια αλλά στο παραμικρό λάθος υπάρχει δυσκολία στο να έρθει από βορρά η λύση δυστυχώς. Αν ήταν στο χέρι του είμαι βέβαιος θα το έλυνε αμέσως.
      Εδώ να πω την πλήρη αλήθεια δεν περίμενα ότι ο dnomikos θα με βοηθούσε γιατί στη τελική εγώ πήγα και έβαλα άλλη έκδοση,ας ζητούσα εκεί λύση. Επίσης λόγω της διαμάχης μεταξύ τους που υπήρξε...
      Είναι πλέον φανερό ότι βάζετε την παρέα εδώ μέσα πάνω από όλα και δεν ψάχνετε τα νούμερα απλά.
      Dnomikos σε ευχαριστώ πολύ και πάλι

Υγ. Δείτε με την πρώτη ευκαιρία το να μπει full screen ρολόι με όσο μεγαλύτερο μέγεθος χωρά στην οθόνη... Βοηθά και τους έχοντες προβλήματα όρασης και στη θέαση στο έντονο φως. Σαν πρόταση το λέω ..

• Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.0]

Για ποια διαμάχη μιλάς ακριβώς?
    • Καλημέρα παιδιά. Μια βοήθεια γιατί κάτι μάλλον κάνω λάθος και έχω κολλήσει.
      1. Κατεβάζω το τελευταίο firm. στον υπολογιστή
      2. το αποσυμπιέζω
      3. το περνάω στο κινητό σε έναν φάκελο
      4. ανοίγω το mi fit και συγχρονίζει
      5. ανοίγω το mi band notify και συγχρονίζει
      6. πάω στο notify ρυθμίσεις - εκδοσή firmware
      7. πατάω custom firm και επιλέγω το αρχείο που ειναι ήδη στο κινητό
      8. και πατάω start update.

Κάνω κάπου λάθος? γιατί μόλις ξεκινάει το update στο 1% κάνει αποσύνδεση το band.
      Το firm που φοράει το band ειναι 1.6.0.16 και ειναι η κινεζική εκδοσή
    • Διαφήμιση
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Μήπως δεν έχεις μπαταρία ? Είναι φορτισμένο ?
      80%
    • Ο/H echaosad έγραψε:

Καλημέρα παιδιά. Μια βοήθεια γιατί κάτι μάλλον κάνω λάθος και έχω κολλήσει.
      1. Κατεβάζω το τελευταίο firm. στον υπολογιστή
      2. το αποσυμπιέζω
      3. το περνάω στο κινητό σε έναν φάκελο
      4. ανοίγω το mi fit και συγχρονίζει
      5. ανοίγω το mi band notify και συγχρονίζει
      6. πάω στο notify ρυθμίσεις - εκδοσή firmware
      7. πατάω custom firm και επιλέγω το αρχείο που ειναι ήδη στο κινητό
      8. και πατάω start update.

Κάνω κάπου λάθος? γιατί μόλις ξεκινάει το update στο 1% κάνει αποσύνδεση το band.
      Το firm που φοράει το band ειναι 1.6.0.16 και ειναι η κινεζική εκδοσή
      Δοκίμασε με gadgetbridge.

Η δοκίμασε να κλείσεις τελείως το notify και το Bluetooth και εκ νέου άνοιγμα μήπως παίξει γιατί και σε μένα το έχει κάνει αυτό το notify δύο τρεις φορές

• Διαφήμιση
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Ο/H prince έγραψε:

Εσεις σε λίγο θα βγαλετε μοντ και για το 1s
      Παίζει μια χαρά και σε band 1s, απλά δεν έχεις την οθόνη να τα βλέπεις, όλα τα υπόλοιπα, χάρτες, ομιλία κτλ είναι OK :D
      χαχαχα ενούσα οτι το έχετε παει σε αλλο επιπεδο :P ειστε φοβεροι και πάνω απο ολά φοβερή υποστήρηξη,. λες το προβλημά σου και πεφτουν 100 μοντ να σε βοηθήσουν και άλλα τόσα μελη :)
      Ευχαριστούμε για ολα όσα κάνετε !