Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 569.
-
Ξεκλείδωμα Συσκευής
ΜήνυμαΓεια σας παιδιά! Αν κάποιος αγοράσει ένα κινητό από εσάς (Xiaomi), Υπαρχει η δυνατότητα να το ξεκλειδώσετε και να περάσετε TWPR πριν την αποστολή στον πελάτη?
-
Aroma 7.9.8 σε Mi5 Όλα πήγαν καλά. Μια ερώτηση μόνο. Στην επιλογές της έχει.φλασαρισμα twrp. Είναι Καλό να το επιλέξουμε να γίνει?
-
Σε MI5 ολα πηγαν μια χαρα! Μπραβο παιδια!
-
Καλησπέρα παιδιά! Που βρίσκουμε την συγκεκριμένη lockscreen? Υπαρχει μέσα στην ΡΟΜ? Η την κατεβάζουμε από κάπου?forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42704/
-
Περαστικε και απο εμένα . Μου βγάζει update την ΡΟΜ 7.8.31 με το fix. Την περνάω ή περιμένω την Παρασκευή?
-
Φοράω 7.8.31 aroma σε Mi5 έχω περάσει το ota aroma.zip , μου βγάζει να κατεβασω την 7.8.31 με το fix άλλα κάπου στο 30 % σταματάει. Υπάρχει περίπτωση να την λάβω στο email για να την φλασαρω από twrp?
-
Όταν με το καλο πάρουμε ΟΤΑ update, κάνουμε εγκατάσταση μέσω TWRP ή μέσω updater του MIUI? Και πως θα καταλάβουμε ότι είναι rom του forum και όχι κάποια επίσημη, ώστε να μην έχουμε θέματα με κλείδωμα του bootloader?
-
Μπράβο παιδιά! Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε VIP μέλη! Πρέπει να βοηθάμε και εμείς από την μεριά μας!!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από EGW4321: “δοκίμασε προς τα δεξια να συρείς μια εφαρμογή και αν δεν δοκίμασε αριστερά.” Δοκίμασα και άλλαξα το screen setting απο 4x5 σε 4x6 και δούλεψε. Ακόμη υ Τώρα που το επανεφερα σε 4x5. Όμως μόνο από την δεξιά πλευρά. Στην 8.5 δούλευε και από αριστερά. Όπως και είχε μια λειτουργία για τακτοποίηση εικονιδίων που δεν την έχει η 9 Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Nelias: “@echaosad απλώς σύρε οποιοδήποτε εικονίδιο προς τα δεξιά και θα δημιουργηθεί νέα καρτέλα οθόνης. Το ίδιο ισχύει με τα widgets :thumbsup:” Αυτό ισχυε με την 8.5 που είχα. Στην συγκεκριμένη δεν τα έχω καταφέρει. Και έχω προσπαθήσει άπειρες φορές. Εκτός αν μου ξεφεύγει κάποια μικρορυθμιση. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γεια σας παιδιά. Έβαλα την συγκεκριμένη ΡΟΜ σε mi5 αντικαθιστώντας μια stable 8.5. Μπορώ να πω ότι πηγαίνει σφαίρα. Ένα πράγμα που με ξένισε όμως και δεν μπόρεσα με τίποτα να βρώ είναι στην αρχική οθόνη που δεν μπορώ να προσθέσω οθόνη-καρτέλα (δεν ξέρω πώς ονομάζεται κανονικά) ώστε να μπορώ να μετακινω τα εικονίδια ή να προσθέσω κάποιο widget που καλύπτει όλη την οθόνη. Επίσης δεν βρήκα πουθενά εικονίδιο mi account, δεν είναι όμως κάτι που μου είναι τελείως απαραίτητο Στάλθηκε από το MI 5 μου χρ…
-
Aroma με stable θα βγει στο μέλλον? Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα παιδιά. Πριν 2 μέρες παρέλαβα και εγώ το δικό μου mi 5 3/64. Αμέσως πέρασα την τελευταία stable του forum. Έχοντας ήδη ένα mi4c 3/32 με περασμένη την τελευταία stable του forum, άρχισα να κάνω συγκρίσεις. Ψιλό απογοητευτικά είναι η αλήθεια. 1. Η οθόνη του έχει ένα ελαφρύ κίτρινο (αλλά ίσως φταίει το φθηνό tempered glass) 2. Το Wi-Fi του μέτριο. Σε σχέση με mi4c . 72mbps το mi5 144mbps το mi4c σε ρούτερ Xiaomi συνδεδεμένα Από την ίδια απόσταση. 3. Η ταχύτητα όσων αφορά την χρήση, στα ίδ…
-
Μπράβο παιδιά. Οι συσκευές τις Xiaomi έχουν πάει σε άλλο επίπεδο, χάρη στην δουλειά σας. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk