Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 569.

• Παιδία παίζει να έχει κανείς οθόνη από mi 4c ή κανένα καμένο mi4c με καλή οθόνη. Θέλω να φτιάξω το δικό μου για να το χαρίσω σε φίλο μου που δεν έχει οικονομική δυνατότητα για κινητό. Οπότε θα εκτιμούσα να μου την χαρίσει κάποιος και να χρεωθω μόνο έξοδα αποστολής. Υ. Γ. Προς τους διαχειριστές. Ήθελα να το βάλω στις αγγελίες αλλά μου ζητούσε ταχυδρομικό κωδικό και ότι και αν έβαζα πετούσε σφάλμα Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

echaosad - - Mi-TV & TV Box

Μήνυμα

Παράθεση από Majesty_3: “Καλησπέρα! Κάτοχος του mi box 4 και όχι τόσο σχετικη, ενώ παίζει κανονικά σε όλα δεν κάνει cast από το κινητό. Ενώ αναγνωρίζει τη συσκευή και φαίνεται να κάνει στην οθόνη βγαίνει μόνο ένα κυκλακι σαν μόνιμα να φορτώνει και δεν παίζει πότε. Τι να κάνω;;;; έχω νευριάσει. Να μη δουλεύει μια τόσο βασική λειτουργία;” Αν έχεις κινητό xiaomi με miui 11 το Cast δεν δουλεύει. Μόνο το YouTube μπορείς να κάνεις cast. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

echaosad - - Pocophone F1 (Berillium)

Μήνυμα

Παράθεση από Alexis1991: “Από περιέργεια έβαλα την την εφαρμογή στην αρχική πριν 2 μέρες αλλά δε χάθηκε σε μένα.. Είμαι xtrv global..” Εδώ και 3-4 ημέρες ούτε σε μένα χάθηκε με την official. Αλλά ποιο πριν την έψαχνα συνέχεια. Ελπίζω η miui 12 να τα διορθώσει αυτά. Όπως και το Chromecast που δεν δουλεύει από τότε που πήρε miui 11 Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κάθε μέρα σβήνετε η συντόμευση του YouTube από την αρχική οθόνη . Μόνο όμως του YouTube. Έχει παρατηρήσει κάνεις κάτι ανάλογο? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κουμπί Netflix OK. Αλλά και κουμπί Amazon prime? Σε εμένα δεν έχει. Επίσης βλέπω ότι έχεις το μενού στα αγγλικά. Δεν έχει ελληνικα το δικό σου? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχεις κάνει όλες τις ενημερώσεις που υπάρχουν? Τόσο στο box όσο και στο Google play? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• amazfit gts

echaosad - - Amazfit

Μήνυμα

Καλησπέρα. Υπάρχει η δυνατότητα να μπορεί να κλειδώνει αυτόματα η οθόνη μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Όπως γίνεται περίπου με τα κινητά? Έχω βρει να το κλειδώνω χειροκίνητα αλλά θα ήθελα να γίνετε αυτόματα. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Alexis1991: “@echaosad σε μένα πάντως δουλεύει κανονικά το cast . Είμαι με XTRV 11.0.6 stable.” Εγώ είμαι με την official οπότε εκεί το Cast έχει θέματα Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Gigantas: “η τελευταια ενημερωση εχει καθολου bug η ολα δουλευουν ρολοι ?” Εντόπισες κάτι? Σε μένα δε δουλεύει το Cast αλλά αυτό είναι πρόβλημα της miui 11 και ακόμα δεν το διόρθωσαν Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Λύση δεν βρήκα. Δεν έψαξα και πολύ όμως. Πιστεύω φταίει η miui 11 ή το Android 10? Όπως και κάποια κολλήματα που κάνει ώρες ώρες σε μερικές εφαρμογές που είναι θέμα Android 10. Αναμένουμε κάποιο update μπας και στρώσει Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

echaosad - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από kostasff: “Καλημέρα σε όλους. Υποψήφιος κάτοχος κι εγώ...... Έχω μπερδευτεί με τα ελληνικά. Εδώ διαβάζω πως έχει κανονικά (και αναγνώριση κλήσεων). Αλλού διαβάζω πως δεν έχει. Τι παίζει τελικά? Έχει ή θέλει "πλάγιο" τρόπο? Επίσης να ρωτήσω για το μέγεθος. Πόσο μεγαλύτερο από το bip είναι? Ευχαριστώ” Δεν έχει ελληνικό μενού όμως όλες τις ειδοποιήσεις τις εμφανίζει στα ελληνικά. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά και γω ψάχνω καμία καλή μπαταρία να είναι στα επίπεδα της μαμάς. Αν έχετε δοκιμάσει κάποια δώστε καμία πρόταση, από Ελλάδα αν είναι δυνατόν Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Michalis55: “τελως παντων κανει κ αλλα τρελα οπως δεν βρισκει πολλές φορές το wifi Έχω κατεβάσει μέσω apk το popkorn αλλά δεν μπορώ να το βάλω αρχική οθόνη καμία βοήθεια?„“” Καλό είναι να κάνεις τις τελευταίες ενημερώσεις και αν χρειαστεί μετά την ενημέρωση, μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων. Επίσης καλό είναι να προμηθευτείς ένα καλό Router αν δεν έχεις ήδη, και να συνδεθείς με την 5Ghz Band. Όσο για το popcorn και εφαρμογές που δεν είναι στο playstore του box δεν μπορείς να τι…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Peris_G4: “Στις ρυθμίσεις του Poco Launcher ενεργοποίησε το εξής: Αρχική οθόνη > Κλείδωμα διάταξης κλειδώματος Αρχικής οθόνης” Παρόλο που έκανα το κλείδωμα, μου αλλαζει πάλι την διάταξη στις εφαρμογές που είναι μέσα σε φάκελο Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τελευταία μου αλλάζει συνεχώς η διάταξη των εικονιδίων που έχω μέσα σε φακέλους. Αλλά και στα βασικά εικονίδια που είναι στο κάτω μέρος της οθόνης που βρίσκονται το τηλέφωνο μυνηματα κλπ. Συμβαίνει σε κανέναν άλλο αυτό? Ειναι κάποια ρύθμιση μήπως που μου ξεφεύγει? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από andstef: “Καλημέρα. Η οθονη χάνει συνεχως τα χρώματα και έχω μονο αποχρώσεις του πράσινου ενώνπαιζει κανονικά. Τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ!” Για αρχή δοκίμασε άλλη θύρα hdmi και άλλο καλώδιο Hdmi Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Όντως τώρα που το παρατήρησα και σε μένα δεν βγάζει ελληνικά. Όμως μέσα στις εφαρμογές YouTube και Cosmote tv έχει ελληνικα κανονικά. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σήμερα είδα ότι βγήκε καινούργιο update. Λέει ότι διορθώνει πολλά. Το έκανα και όλα καλά. Δεν κατάλαβα καμία διαφορά. Είναι και αυτή σε Android 9 Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από dhatzig72: “Παράθεση από echaosad: “Στο 9 δουλεύει το ποντίκι. Δεν παρατήρησα κάποια άλλη σημαντική αλλά. Μονο οπτικές Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μα και τώρα λειτουργεί, ίσως επειδή ειναι mi κι αυτό” Και εγώ xiaomi ποντίκι έχω αλλά δεν μου έδειχνε τον κέρσορα. Με την 9 έστρωσε. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Στο 9 δουλεύει το ποντίκι. Δεν παρατήρησα κάποια άλλη σημαντική αλλά. Μονο οπτικές Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk