Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 229.
-
mi3 flip case
ΜήνυμαΤο όλο θέμα μου είναι οτι βγάζει ειδοποίηση για ρύθμιση την οποία δεν βλέπω πουθενά μέσα στο μενού, και δεν μου σβήνει η οθόνη όταν είναι καλυμμένη απο την θήκη, σαν να μην λειτουργεί ο αισθητήρας φωτός.
-
mi3 flip case
ΜήνυμαΣήμερα παρέλαβα την θήκη flip case απο το xiaomishop. Ποιοτικά δεν είναι αυτό που έβλεπα αλλά anyway. Θέλω να ρωτησω το εξής.... Πρεπει να βάλουμε κάποια εφαρμογή για να λειτουργήσει η απάντηση κλήσης απο το τζαμακι; Το θέμα πρέπει να είναι το μαμά η λειτουργεί με όλα αλλά θέλει ρύθμιση;
-
Προβλημα με αναβαθμιση
ΜήνυμαΚι εγώ έτσι έλεγα αλλά με βοήθησαν τα παλικάρια απο εδώ και ολα καλά. Δες μήπως μπορεί κάποιο παιδί απο εδώ και συναντηθείτε κάπου εξω και στο κάνει. Μέχρι να ρουφηξεις 5 γουλιες Φρέντο θα εισε έτοιμος.
-
Προβλημα με αναβαθμιση
ΜήνυμαΕγώ είχα πρόβλημα σαν εσένα και το έκανε ένα παλικάρι απο το φόρουμ. Κατέβασε σε στικακι το αρχείο το ονόμασε όπως γράφει πιο πάνω έκανε full wipes σύνδεσε το στικακι και το έκανε αντιγραφή στο τηλέφωνο καί έκανε την αναβάθμιση.
-
mi3 64gb
ΜήνυμαΕμένα για την έξι με ειδοποιεί κάθε μέρα αλλά δεν την βάζω λόγω προβλημάτων.
-
MiID barcode
ΜήνυμαΓι' αυτό είπα νομίζω.
-
Επισκευή sim card reader
ΜήνυμαΥπάρχει αντ/κο mainboard; Αν υπάρχει ναι. Αν όχι.....δοκίμασε να στειλεις mail απο εκεί που το πήρες μήπως και μπορούν να στο φτιάξουν. Έξοδα αποστολής περίπου στα 15 ευρώ έχω ακούσει από άλλο παλικάρι που είχε θέμα.
-
MiID barcode
ΜήνυμαΝομίζω στην συσκευασία (κουτί) του.
-
mi3 64gb
ΜήνυμαΝαι με αυτήν μπορείς να κανεις κάθε εβδομαδα update κανονικά κι εγώ αυτήν έχω εδώ και περιπου δύο ημέρες. Κανένα πρόβλημα μεχρι στιγμής καί πιστεύω οτι δεν θα έχω ούτε στο μέλλον. Ναι είναι και Ρουτ.
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από aleksgiab: “Παράθεση από georgeth50: “Μήπως γνωρίζει κανεις κανένα άνθρωπο-μαγαζι στη Θεσσαλονίκη να με βοηθήσει;” Έχεις πμ...” Να εισε καλά φίλε μου καί σε ευχαριστώ πολύ γιά τήν πολύτιμη βοήθεια σου. Τέλος καλά ολα καλά χάρη σε σένα. Τελικά παιδιά χρειαζόταν τα wipes και φυσικά έφταιγε που ηταν σβησμενος απο τους κινέζους ο updater.
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΜια απορια.... μεσα στο mi recovery εχει να κανεις reboot 1 και 2, το 2 τι είναι;
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΜήπως γνωρίζει κανεις κανένα άνθρωπο-μαγαζι στη Θεσσαλονίκη να με βοηθήσει;
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΔεν υπάρχει φάκελος security μονο permisions αλλά παλι δεν με αφήνει να ενεργοποιησω το ρουτ.
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΔεν το βρίσκει με τπτ. Το σωζω σαν update......τπτ Το σωζω σαν update.zip που μου εμφανίζει και ένα σηματακι αριστερά (ζιπ) πάλι τπτ μου γράφει συνέχεια οτι πρεπει να το αποθηκευσω σαν update.zip στο root directory.
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΔεν το έχω πειράξει καθόλου το τηλ. Είναι όπως το πήρα με μουλτι και Ρουτ. Το έβαλα χύμα μέσα οπως το λετε με update.zip αλλά παλι δεν το βρίσκει, αλλά δεν είχα κάνει το wipes. Καμια ιδέα;
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠρεπει να κάνω wipes πρωτα; Όταν την κατεβασω την αφήνω εκεί που την τοποθετεί αυτό η σε άλλο φάκελο;
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΔεν έχω updater.
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΜήπως κάποιο καλό παλικάρι θα μπορούσε να μου πει πως θα μπορουσα να βάλω την 6 στο κινητο μου; Δεν το έχω κανει καμια αναβάθμιση ποτε και φοράει την multilanguage.