Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 229.

• Εγώ παρήγγειλα 2 κινητά από to2c στις 21/12 και ακόμα δεν έχω παραλάβει τπτ έκανα dispute στο PayPal και μετά claim. Δέχτηκαν να μου δώσουν τα λεφτά πίσω το PayPal και σε δύο εργάσιμες θα είναι στον λογαριασμό μου. Τα κινητά τα είχα παραγγείλει με ems και ακόμα βρίσκονται στο τελωνείο Θεσσαλονίκης. Θέλω να ρωτήσω το εξής. Σε περίπτωση που έρθουν τα κινητά για παράδοση, τι να κάνω; Να τα παραλάβω; Αν όχι πρέπει να τα στείλω πίσω; Μήπως ξέρει κανείς την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω;

• Αν δέχονται την επιστροφή; Δλδ αν αρνηθούν να τα ακυρώσω δεν μπορώ; Το PayPal σου δίνει τα χρήματα για να επιστρέψεις πίσω τα πράγματα; Κατάλαβα καλά;

• Μετά από πολλές επικοινωνίες που είχα με αυτούς και με τα ταχυδρομεία έμαθα ότι βρίσκονται στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και περιμένουν έλεγχο από το τελωνείο και θα κάνουν ακόμα μια εβδομάδα καθυστέρηση. Δεν ξέρω φίλε μου αλλά με κούρασε η όλη κατάσταση. Και σκέφτηκα να τα ακυρώσω. Σε περίπτωση που το κάνω έστω και μετά από τόσο καιρό θα πάρω χρήματα πίσω;

• Στις 21/12/14 παρήγγειλα 2 κινητά τηλέφωνα από το συγκεκριμένο κατάστημα έχοντας κάνει και πολλές άλλες αγορές από τους ίδιους. Δεν έχω παραλάβει τπτ μέχρι σήμερα. Για όλα αυτά πλήρωσα 42 usd έξοδα αποστολής με ems υποτίθεται ότι θα έκαναν 6-12 ημέρες παράδοση. Έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τον υποτιθέμενο χρόνο και γι αυτό τους ζήτησα τα χρήματα του ems πίσω. Αυτοί δεν μου λένε τπτ άλλο παρά μόνο ότι τα στείλανε και κάνε υπομονή. Πως μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία και να πάρω τα χρήματα μου πίσω; …

• Κι εγώ παρήγγειλα 2 κινητά από αυτούς με κουριερ στις 21/12/14 και μέχρι σήμερα δεν έχω παραλάβει τπτ!! Τους είπα να μου δώσουν τουλάχιστον τα χρήματα του κουριερ πίσω αλλά κάνουν τους Κινέζους!!

• Εγώ φιλέ μου με το 16αρι ειμαι καλά έχω 10 παιχνίδια και καμια 15αρια προγράμματα μ και υπόλοιπο μνήμης 5gb.

• gps

georgeth50 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Κατέβασα τελικά το sygic. Το navigon ήθελε 2gb. Ελπίζω να επραξα σωστά.

• gps

Μήνυμα

Εκτός του google maps που δεν είναι χωρίς σύνδεση ποιο είναι πιο καλό κατα την γνώμη σου μιας κι εγώ μονο στο σπίτι έχω ίντερνετ.

• gps

Μήνυμα

Λειτουργουν χωρίς ίντερνετ;

• gps

Μήνυμα

Μήπως κάποιος φίλος μπορεί να μου συστήσει ενα καλό app για gps;

• mi key

georgeth50 - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Το δοκίμασα σε ένα Sony στο ράδιο και δούλεψε σε εξωτερικό χώρο χωρίς παράσιτα. Στην δική μου συσκευή δεν δουλεύει καθόλου στο ράδιο, ενώ δουλεύει κανονικά σε όλα τα υπόλοιπα.

• mi key

Μήνυμα

Για να παίξει το ράδιο πρεπει να έχω το χέρι μου πανω στο mikey, αλλιως δεν ακούω τπτ.

• mi key

Μήνυμα

Μπα μονο παράσιτα και καθόλου ήχο μουσική.

• mi key

Μήνυμα

Μόλις παρέλαβα Γιάννη μαζι με το power bank. Δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο.

• mi key

Μήνυμα

Μόλις παρελαβα απο to2c το φημισμένο mi key λογω οτι διάβασα κάπου οτι θα λειτουργεί το ράδιο χωρις ακουστικα. Αλλά μούφα τελικά.....δεν λειτουργεί το ράδιο χωρίς ακουστικά. Μήπως το εχει πάρει κανείς και δούλεψε στο ράδιο;

• mi3 flip case

Μήνυμα

Ποιο πρόγραμμα είχες;

• mi3 flip case

Μήνυμα

Το εκανα τρώει πολύ μνήμη Ραμ.

• mi3 flip case

Μήνυμα

Την κατέβασα απο το play την εφαρμογή αλλά δεν μου άρεσε γιατί όταν κανεις καθαρισμό μνήμης πρεπει να την ξανατρεξεις.

• mi3 flip case

Μήνυμα

Δεν μου βγάζει καμια εφαρμογη αυτό το λινγκ.