Δεν υποστηρίζει το twrp που έβαλες την αποκρυπτογράφηση γι'αυτό και έχεις αυτό το θέμα.δοκιμασε να περάσεις το twrp τώρα η για το dipper η για το ursa που έχω φτιάξει και την υποστηριζουν.αφου έγινε η εγκατάσταση πλέον δεν θα έχεις πρόβλημα.
Παράθεση από ikleos: “Και οταν παω να περάσω την xtrv μου πετάει αυτό το λάθος και σταματάει. Τωρα το κινητό μπαίνει μόνο σε fastboot Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk ” Πρωτα απ' όλα πας να περάσεις λάθος rom. Εσύ πας να φλασαρεις rom από equuleus σε dipper.
Παράθεση από johnnyman: “Παιδιά το ρολόι της always on display αλλάζει θέση για να μην γίνει burn in η μπα? Mi 8 power be with you ” κουνιέται ανα λεπτό.
Τις μόνες διάφορες που βλέπω εγώ είναι η έκδοση της rom και ο kernel. Αυτό όμως δεν δικαιολογεί το 4g+ κάτι άλλο παίζει.αν μπορεί το παλικάρι να κάνει ένα test να δούμε ταχύτητα κατεβάσματος θα δούμε αν είναι όντως αληθινό η απλα βλέπει μόνο εικονίδιο που απλα το πρόσθεσαν.
Παράθεση από alvin1983: “Germak εγω ενα θα σου πω ΜΑΚΡΥΑ από global rom (stable-dev) Μόνο china source (είτε απευθείας κινέζικη ρομ) είτε τη δική μας (που είναι ίδια με eu). ” Γιατί αυτό?
Παράθεση από SoNik+: “Παράθεση από Germak: “Καλησπέρα!Εχει βάλει κανείς το τελευταίο global update να μας πει διάφορες και εντυπώσεις? Μιας και την βαρέθηκα την official εσείς που παίζετε με τις rom ποια προτείνετε για καθημερινή χρήση.xtrv και αν ναι ποια? Xiaomi.eu? Κάποια άλλη? ” Η δικια μας developer-bet XTRV εχει sources απο china/xiaomi.eu αρα ειτε .eu ειτε την δικια μας βαλεις σαν δομη θανε το ιδιο..Προσωπικά αυτη εχω και παει μια χαρα (δεν ειχα αλλη βεβαια για να συγκρινω αλλα δεν μου εχ…
Καλησπέρα!Εχει βάλει κανείς το τελευταίο global update να μας πει διάφορες και εντυπώσεις? Μιας και την βαρέθηκα την official εσείς που παίζετε με τις rom ποια προτείνετε για καθημερινή χρήση.xtrv και αν ναι ποια? Xiaomi.eu? Κάποια άλλη?
Ειναι θέμα software μιας και sd 845 και το lte modem το υποστηρίζει.αλλα για να γίνει αυτό πρέπει η xiaomi να πληρώσει για να της το ξεκλειδώσουν και αυτό απ' ότι μάθαμε δεν πρόκειται να γίνει. Έχει πάρει τα δικαιώματα μόνο για τις χώρες που ήθελε.για τις υπόλοιπες όχι.Αρα για να κλήσει αυτό το κεφάλαιο μέχρι η xiaomi να πληρώσει για τα δικαιώματα δεν πρόκειται να δούμε 4G+
Ξανά κάνε όλο τον οδηγό απ' την αρχή. Δυστηχως το mi 8 διαφερει από τα άλλα κινητά...... Για custom rom.Αφού έχεις κάνει format data ,κάνε reboot στο recovery,πέρνα τη ρομ απο τον υπολογιστή στο κινητό, install την rom που θες, install magisk, reboot system. Αυτό είναι όλο.τα αλλά δεν τα θες.
Παράθεση από mula: “Καλησπερα! Πήρατε την xtrv 8.10.25? Επίσης για τον κερνελ που μπορώ να διαβάσω σχετικά τι είναι και για ποιο λογο ασ πούμε να τον αλλάξω? Sent from my MI 8 using Tapatalk ” Σχετικα με τους kernel διάβασε αυτό το thread. Τι είναι ο πυρήνας – κέρνελ – kernel και όλα όσα τον αφορούν
Παράθεση από milouk: “Παράθεση από flxas: “Παντως στην 8αρα xiaomi.eu rom ο kernel σου @milouk δεν παιζει......... ” Μεχρι στιγμης κανενας δεν εχει αναφερει Bug. Ισα ισα χρησιμοποείται και ως built in σε Havoc / P2R. Καλό θα ήταν γενικά αν όντως αντιμετώπισες κάποιο θέμα να είσαι πιο συγκεκριμένος αναφορικά με αυτό και να μου στείλεις και καποιο αρχείο logcat ωστε να δω το πρόβλημα. Παρεπιπτώντος αν τον βρήκες αργο τοτε μαλλον είναι πλασιμπο γιατι δεν έχω πειραξει κατι που θα εκανε τη συσκευη σο…