Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 622.

• Παράθεση από ikleos: “Οχι δεν περαστηκε το twrp. Θα δοκιμασω ξανα σε λιγο Sent from my MI 8 using Tapatalk ” Κατεβασε το ποιο νέο που είναι στα ελληνικά μόνο αυτό δουλεύει για την miui 10

• Τελικα δούλεψε η όχι.ολα κομπλέ?

• Παράθεση από ikleos: “Αφού έκανε επανεκίνηση το κινητο...εβγαλε το unlock με τις 3 τελιτσες...εμεινε λιγη ώρα.... μετά έκανε ξανά επανεκίνηση και με πετάξε στο Μi- Recovery 3.0 To έκανα επανεκινηση ξανα αλλα πάλι το ίδιο.... Πάω να την περάσω με fastboot ” Αφου φλασαρεις το twrp και δεν μπουταρε σε αυτό δεν έχει περαστεί. Ξαναδοκιμασε.αφου το φλασαρεις και μετά δώσεις εντολή για επανεκκίνηση στο recovery αν όλα πάνε καλά θα πρέπει να μπει αλλιώς κάτι παρέλειψες από τις οδηγίες. Διάβασε ξανά όλο …

• Ανεστη αυτο το εχουμε ηδη ψαξει.Δεν υπαρχει σχεση. Αυτο που μενει να κανουμε αν μπορειτε και εσεις να μας βοηθησετε απο την πλευρα σας ειναι. Να παρουμε το boot της ρομ που ερχεται απο κινα με ξεκλειδωμενο bootloader {οπως μας το στελνουν οι κινεζοι} και να το συγκρίνουμε με αυτο μιας global version. δηλαδη decompile και των δυο και check byte to byte για να εντοπισουμε τις διαφορες. Απο εκει μπορουμε ισως να βρουμε κατι.Ολα τα αλλα εχουν ηδη ελεγχθει αλλα τπτ

• Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι. Στο Mi8 είδατε καμία διαφορά στην κάμερα από miui 9 σε 10? Πάντα για stock εφαρμογή μιλάω.

• Παράθεση από omek07: “Παράθεση από Germak: “Ηρθα να σπαμαρω!!!! Νεο twrp στα Ελληνικα TWRP recovery για Mi 8 3.2.3.0908 by Germak latest constant updated + ΕΛΛΗΝΙΚΑ ” Αυτο ειναι που παιζει και για το Android 9 ??? Εβγαλαν και το 0918 TWRP-3.2.3-0918-XIAOMI8-CN-wzsx150.zip - Google Drive ” Αυτό που έφτιαξα ναι παίζει κανονικά και είναι για Mi8/se. Αυτό που έχεις στο λινκ είναι ειδικά για το explorer edition όχι για το απλό Mi8 Το γράφει και στο changelog τους. 【LR.Team】小米8探索版专版TWRP-3.2.3-0918中英文修…

• πηγαινε στο conrol panel εκει θα βρεις το device manager.με συνδεδεμενο το κινητο στο pc ψαξε και θα δεις κατι σαν αυτο 57550-Screenshot-1-png εκει στο portable device σου βγαζει τιποτα η δεν υπαρχει καν το portable device. αν μπορεις βγαλε και ενα screenshot νατο δουμε. Τωρα αν δεν βγαζει τιποτα δοκιμασε αυτο poy eipe o @vanni να το βαλεις σε μια μπριζα να φορτισει για κανα 5 ωρο. Αν και παλι δεν αναψει πας για motherboard.

• δεν φταιει το προγραμμα δουλευει μια χαρα το τσεκαρα. το προβλημα ειναι το λειτουργικο σου.δες εδω απο την microsoft not-enough-memory-resources-error-cmd-winpe-windows-10

• Xiaomi και Google Safety

Germak - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

εγω ειμαι της παλιας σχολης ολα με το χερι ετσι μας τα μαθανε. αν εχεις script τοτε εισαι αρχηγος.μα λεω κιεγω καθετε σε καθε μια rom που φτιαχνει και κανει τοσα edit? πως προλαβαινουν!!!!

Germak - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

ναι αυτο λεω. αφαιρεις απο το fstab στο bootimg/ramdisk το wait, verify και το κανεις σκετο wait

Germak - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

να υποθεσω αντικατασταση του wait, verify με wait ?

• Παράθεση από veatriki: “Δείξε κατανόηση, είμαι πολύ πίσω στα πιο ειδικά. Τα περισσότερα που μου είπες, ήχησαν ως αλαμπουρνέζικα στα αυτιά μου,χαχα. Θα προσπαθήσω να αποκωδικοποιήσω τα λεγόμενα σου λοιπόν: πατώντας συνεχόμενα το power με το πλήκτρο έντασης, δεν συμβαίνει τίποτα απολύτως. Συνδέοντας το με το λαπτοπ, ούτε φορτίζει, ούτε το αναγνωρίζει. Σχετικά με τη ρομ, νομίζω εργοστασιακή, αν κατάλαβα σωστά. ” μην τρελενεσαι κανένας δεν γεννήθηκε να τα ξέρει όλα. Πάμε σιγά σιγά.βαλε το κινητό σε …

• Τοτε να σε βοηθησω λιγο. ολο το ζουμι ειναι στο sig.data που δημιουργει ενα (hash) μια ακολουθία δεκαεξαδικών χαρακτήρων με 256 bytes το οποιο μπορεί να βρεθεί στα αρχεία καταγραφής MiFlashUnlock μετα το επιτυχημένο ξεκλείδωμα. Πιθανον αυτά τα 256 bytes του sig.data γράφονται στην ενότητα aboot στο 0xffe60 θεση μνημης Επίσης στην ενότητα aboot της κλειδωμένης συσκευής εμφανίζεται η γραμμή "ANDROID-BOOT!" (σε ASCII) στη 0xffe00 θεση μνημης και ένα byte με τιμή 1 στη 0xffe10. Το τμήμα aboot αντικα…

• Ηρθα να σπαμαρω!!!! Νεο twrp στα Ελληνικα TWRP recovery για Mi 8 3.2.3.0908 by Germak latest constant updated + ΕΛΛΗΝΙΚΑ

• Ηρθα να σπαμαρω!!!! Νεο twrp στα Ελληνικα TWRP recovery για Mi 8 3.2.3.0908 by Germak latest constant updated + ΕΛΛΗΝΙΚΑ

• Προστεθηκε νεα Ελληνικη version TWRP-3.2.3.0908 by Germak.img En-Gr Ευχαριστω τον @Octaviastikos για το testing!

• serial:f3e6d2f0 για να μην καθονται να τρεχουν τα παιδια εντολες παμε ρυθμισεις--->σχετικα με το τηλεφωνο--->κατασταση--->σειριακος αριθμος. ειναι το ιδιο πραγμα. το ιδιο κανει και η εντολη adb get-serialno διαλεξτε οποια σας βολευει *δεν πιστευω να ψαχνεις τον τροπο για το κλειδωμα του bootloader?

• σε εμενα δεν βγαζει τιποτα ειμαι global version μαμα κλειδωμενος. μονο οταν δινω adb devices βγαζει το serial παντως αν θες το serial υπαρχει και μεσα στο λειτουργικο.

• to serial θες?

• ΟΚ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ...ΧΕ ΧΕ