Α τώρα κατάλαβα, sorry δε παρακολούθησα καλά τη συζήτηση. Την τελευταία φορά που άλλαξα fingerprint το έκανα μόνος μου μια και μου είναι εύκολο να σκαρώσω ένα Magisk module που κάνει μόνο αυτό.
Φαντάζομαι οι developers εδώ θα μπορούσαν να βάζουν ένα fingerprint από την τελευταία stable ROM αντί για το κανονικό της εβδομαδιαίας developer, δε ξέρω όμως αν υπάρχει και κάποιος λόγος που δε το επιτρέπει.
Φαντάζομαι οι developers εδώ θα μπορούσαν να βάζουν ένα fingerprint από την τελευταία stable ROM αντί για το κανονικό της εβδομαδιαίας developer, δε ξέρω όμως αν υπάρχει και κάποιος λόγος που δε το επιτρέπει.
Ο/H Germak έγραψε:
Που όλα αυτά φτιάχνονται με το magisk.δεν με έπιασες τι λέω.Ο/H charlie2alpha έγραψε:
Δεν αρκεί, το Google safety net ψάχνει επίσης την κατάσταση του bootloader καθώς και την κατάσταση του SELinux.Ο/H Germak έγραψε:
Το λέω απλα γιατί μαζί με το magisk πρέπει να κανείς και αυτό που έγραψε ο @BanditGR
Ο/H BanditGr έγραψε:
μακράν ο ευκολότερος τρόπος είναι να κατεβάσουμε από το Magisk, το module MagiskHide Props Config (θα χρειαστεί να εγκαταστήσουμε και το Terminal Emulator app από το Play Store), το οποίο μας επιτρέπει να επιλέξουμε ένα πιστοποιημένο fingerprint συσκευής από μια μεγάλη λίστα και επίσης φτιάχνει και όσα άλλα δυνητικά "επικίνδυνα" prop values, όπως αυτά που ανέφερα στην προηγούμενη παράγραφο.
Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind