Απάντηση φυσικά και θα πάρεις και εννοείται ότι δεν υπάρχουν μαγικές συσκευές, αδυνατώ να κατανοήσω το επιθετικό ύφος.Ο/H vanni έγραψε:
ελπίζω να γίνω κατανοητός για 100ή φορά στο ερώτημα μου και να πάρω μια σαφή απάντηση γιατί όσα σεντόνια και να γράψετε η ερώτηση μένει αναπάντητη
Ερώτηση: Εφόσον έχω βάλει το Google Account στο αρχικό set up της συσκευής όλες οι εφαρμογές στο Play Store μου εμφανίζονται κανονικά και εγκαθίστανται κανονικά και λειτουργούν κανονικά το Play Protect λειτουργεί κανονικά δεν έχω κάνει καμία από τις ενέργειες που αναφέρει το σεντόνι, αλλά στις ρυθμίσεις του play store κάτω κάτω γράφει "η συσκευή δεν πιστοποιήθηκε" έχει ή δεν λειτουργεί σωστά η συσκευή μου;
απάντηση μάλλον δεν θα πάρω και θα καταντήσω και γραφικός στο τέλος οπότε οκ έχετε δίκιο και η συσκευή μου μάλλον είναι μαγική.
Καταρχήν προφανώς βρίσκεσαι σε επίσημη ROM.
Η συσκευή σου εμφανίζεται ως μη πιστοποιημένη ενδεχομένως γιατί κάποια στιγμή δεν πέρασες το CTS profile check. Το ότι το περνάς συνήθως, δεν σημαίνει ότι θα το περνάς και για πάντα, μια φορά να μην περάσει μπορεί να εμφανιστεί αυτή η ένδειξη, μαζί με τυχόν άλλες παρενέργειες. Αν κάνεις καθαρισμό των δεδομένων του Play Store χωρίς να έχεις ανοιχτά δεδομένα ή Wi-Fi και ένα reboot, λογικά θα σου πει ότι είσαι πιστοποιημένος, όταν ξαναβρεί internet η συσκευή και τρέξει το Play Store.
Επίσης ξαναλέω, επειδή το SafetyNet ή κάποιες εφαρμογές δεν ανιχνεύουν τώρα το Magisk 17.1 δεν σημαίνει ότι αυτό θα είναι μόνιμη κατάσταση ή δεν θα χρειάζεται μελλοντικά να "κρυφτούν" μέσω του MagiskHide.