Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 622.

• Καλησπερα σε όλους! Μια βοήθεια γιατί θα ξεχάσω και αυτά που ξέρω.δεν μπαίνει με τίποτα το magisk.η εγκατάσταση γίνεται κανονικά μέσω twrp και στον manager μου βγάζει ότι δεν έχει εγκατασταθεί.ειναι κοκκινο.παλευω από το πρωί και έχω δοκιμάσει όλες τις βερσιόν.καμια ιδέα τι γίνεται???? Τελευταία xiaomi.eu rom περασμένη.

• Δεν θα το βρεις γιατί το mi 8 δεν έχει πάρει πιστοποίηση από το netflix. Κατέβασε το από εδώ Netflix 6.24.0 build 12 31651 APK Download by Netflix, Inc. - APKMirror και κάντο εγκατάσταση.

• Παράθεση από amavroudis: “Διάβασε τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στο νήμα του δημιουργού. Αν έχεις ότι ζητούν συνεχίζεις... ” Βρε Αποστόλη το ξέρω αυτο.απλα ρωτάω το παλικάρι που το έχει κάνει αν θυμάται να μου πει γιατί τα γράφουν λίγο μπερδεμένα!

• Ναι βρε αυτά είναι τα γνωστά απλά ρωτάω γιατί λένε πρώτα να φλασαρεις την μαμά ρομ και κάτι τέτοια γι'αυτό ρώτησα

• Να σαι καλά σευχαριστω για τις πληροφορίες. Για την havoc για να την περάσουμε από xtrv χρειάζεται κάτι συγκεκριμένο η απλά κάνουμε όλα τα wipe και format και μετά την περνάμε?

• Ευχαριστώ πολύ παιδιά.καποιος που να έχει δοκιμάσει άλλες ρομ να μας πει τα υπέρ και τα κατά και αν αξίζει να δοκιμάσουμε καμία. Ρωτάω γιατί βαριέμαι να στεινω απ' την αρχή το κινητό μήπως τις έχει δοκιμάσει κάποιος τις άλλες να μας πει σε σχέση με τις miui rom διαφορές και αν αξίζουν.

• Καλησπέρα παιδες.Οσοι έχουν official global rom μπορούν να μου πουν τι διαφορές έχει από τα καλούδια της xtrv και της xiaomi.eu? Σκέφτομαι να ξαναγυρίσω στη μαμά rom μιας και τελευταία υπάρχουν πολλά προβλήματα στις άλλες δύο. Τι καλούδια θα χάσω? Έχετε δοκιμάσει άλλη custom rom?ποια? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!!!

• όσοι έχετε πρόβλημα με τη μαύρη οθόνη απενεργοποιήστε το anti flicker mode.

• Παράθεση από chrisnik: “Παιδια μια χειρα βοηθειας.... Το τηλ ειναι china version το λεω μηπως παιζει ρολο. Προαπαθω να περασω twrp κ μου κολαει σε μαυρη οθονη οταν παω να το κανω εγκατασταση κ πανω αριστερα στο notch βγαζει με μικρα γραμματα press any key to shutdown.... Εχω κατεβασει καμποσα αλλα τπτ... ” Δεν έχει σχέση με το twrp που προσπαθείς να περάσεις είτε το δικό μου είτε όποιου άλλου. Εχει σχέση με τον υπολογιστή σου το adb τους drivers και τα windows σου το θέμα που αναφέρεις.δοκιμασε …

• Παράθεση από shinig: “Παράθεση από geoanto555: “Με ποια ρομ είναι το τηλέφωνο και δεν μπαίνουν τα νέα twrp? Όταν λες δεν μπαίνουν μένουν στο logo τους; ” Με xiaomi.eu dev και την τελευταία αναβάθμιση αλλα και με πιο παλιες.. απλα οταν κανω reboot to recovery μου δείχνει το mi μετα σβήνει και μετα ξανα mi και μπουταρει κανονικά ” Ετσι πρέπει να κάνει όταν bootαρει το λειτουργικό. Όταν πατάς το power και κρατάς το vol up σου κάνει το ίδιο?

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

Germak - - Recoveries

Μήνυμα

Οκ το έπιασα ευχαριστώ

Germak - - Recoveries

Μήνυμα

Ευχαριστώ αδελφέ!!!με τα decrypt δεν έχουμε θεμα απ' ότι πιστεύω?

Germak - - Recoveries

Μήνυμα

Γιώργο για το Dipper το δικό σου σε σχέση με το τελευταίο official (λέμε τώρα) το twrp-3.3.1-0-dipper.img έχουν χοντρές διάφορες?

• Μολις εγκαταστήσεις το twrp recovery που θες πατάς επανεκκίνηση πάλι σε recovery.ετσι δεν θα σου χαθεί.μετα συνεχίζεις με την ROM και όλα τα υπόλοιπα. Προτείνω να περάσεις το τελευταίο twrp που έχω φτιάξει εγώ ή το τελευταίο επίσημο που θα βρεις εδώ Download TWRP for dipper ή της ομάδας του forum που είναι εδώ. TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI

• Δοκιμασε να ξαναπεράσει την ROM κάνοντας πρώτα τα wipe που είπαμε μήπως στρώσει. Wipe εγκατάσταση ROM ξανά wipe και μετά επανεκκίνηση

• Παράθεση από Jordan Nidis: “Καλημέρα,όταν πάω να περάσω Face unlock για πρώτη φορά και ενώ θα έπρεπε να μου βγάζει την σελφι κάμερα για να φωτογραφίσει το πρωσωπο,δεν το κάνει. Με πετάει στην οθόνη κλειδωματος. Ξέρει κάποιος κάτι? Είναι κανένα bug της Ρομ,είμαι με χτρν 965. Άλλο ένα που δεν βρίσκω στις ρυθμίσεις είναι όταν αλλάζαμε χώρα ,πχ Ινδία, για τα θέματα. Την αφερεσαν αυτή την δυνατότητα? ” Στις xtrv όπως και στην xiaomi.eu δεν υπάρχει η δυνατότητα ρύθμισης της χώρας. Για το πρόβλημα σου …

• Ναι έχει την b20 είναι ίδιες ακριβώς συσκευές

• Παράθεση από strofakias: “σε win 7 64 δεν μου κατεβασε το twrp αυτοματα.παιζει να εγκαταστησω καποιο απο εδω?(mido) ” Το πρόγραμμα δεν σου κατεβάζει το twrp αυτόματα το κατεβάζεις εσύ ανάλογα τη συσκευή που έχεις.

• Για μένα ακόλουθα το πρώτο post μιας και είναι ειδικά για αυτό το κινητό απ' ότι διαβάζω.

• Νομιζω έχει να κάνει με υστέρηση χρόνου.κατι τέτοιο υπάρχει και στο mi 8.απλα στο mi 8 δεν γίνεται εύκολα αντιληπτό. Μεταξύ μας μόνο η original rom αξίζει αυτή του eu είναι για κλοτσιες ώρες ώρες.