Ο/H Germak έγραψε:
Το βήμα 10 το έκανες?αυτο είναι το ποιο σημαντικό γιατί αλλιώς πέφτει σε bootloop.
10. Ανοίγουμε CMD με Administrator permission και τρέχουμε εντολή fastboot format userdata
Παντως μιας και τώρα το είδα τα ρολόγια αυτά μπήκαν στην 9.1.1/2/3
Εσυ λες πως το πρόβλημα ξεκινά μετά την 9.1.17 στην 9.1.24/26 δηλαδή.
Άρα μιλάμε για τρεις rom μετά.π
Παιδιά Καλημέρα. Εκείνη την εβδομάδα είχα κάνει τόσα φλας για τα σκ@τορολογα που είχε καεί ο εγκέφαλος φίλε @trifos και @Germak αφήνω ένα μικρό ποσοστό το no 10 να μην το είχα κάνει αλλά από ότι θυμάμαι ναι.. Θα το ξαναδω..Ο/H trifos έγραψε:
@geozn8 για το twrp εγω οταν το περασα ακολούθησα ότι έλεγε και άνοιξε.

Στο θέμα μας @Germak καταρχάς στης Official china και global για το mi8 Pro δεν υπάρχει πουθενά ούτε dark mode ούτε ρολόγια χρωματιστά.. Στης ρομ του xiaomi eu αλλά και στης xtrv 9.1.17 βλέπουμε για πρώτη φορά τα 3 λευκά ρολόγια και στην xtrv 9.1.24 τα χρωματιστά πρώτη φορά.. Πριν την 9.1.17 είχε το κλασσικό 1 λευκό ρολόι το <<απλό>> on - off του ambient display.. Αρα για ποια ρομ 9.1.1/2/3 μιλάς..

Υ. Γ Μου απάντησε ένας mod από το eu. στο νήμα του bug που έχω ανοίξει στο σαιτ τους ότι και καλά δεν είναι πορτ από το mi9 αλλά υπάρχει μέσα στον κώδικα του mi8/pro..

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pro