Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 622.

• Παράθεση από derveni: “Με κλειδωμένο bootloader σε official rom σε update εγινε brick δοκίμασα σήμερα κάποια πράγματα πιστεύω είμαστε κοντα στην λύση μπορεί και όχι θα δούμε forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57428/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57429/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57430/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57431/ 8α ξανα δοκιμάσουμε εχουμε χρονο και πολλά .........brick ” το ιδιο ακριβως προβλημα με τον @derveni εφτιαξα μολις τωρα.το επαθ…

• δοκιμασε κιαυτο τι να πω.το εχω βαλει σε 3 συσκευες χωρις θεμα.

• βρε συ το γραφει στις οδηγειες Flash the recovery img again inside twrp and reboot to recovery again and it will stay. μετα κανεις φορματ

• Παράθεση από xristos9: “τωρα πως κανουμε ροοτ? ” αφού Μπουτάρεις την πρώτη φορά σε TWRP θα ξανά φλασαρεις το twrp.img μέσα από το το TWRP και έτσι θα μηνει. Εννοείται ότι θα έχεις περάσει το TWRP μέσα στον χώρο αποθήκευσης του κινητού σου πρώτα.

• Παράθεση από NasDriver: “Αυτό ήθελα να δούμε @Germak , αν υπάρχει διαφορά ανάλογα με την έκδοση. @Octaviastikos , πάντως σε μη beta tester και Platinum member βγάζει 720, όπως σε όλους... ” Το κατάλαβα ότι αυτό ήθελες γιαυτο και απάντησα! Παράθεση από kyrgeo1978: “Τελικά έχει βγάλει σε κάποιον 1440 ώρες; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι σε ένα γνωστό μου με το που άλλαξε τοτε η πολιτική ήταν ο άτυχος της υπόθεσης.

• Παράθεση από mula: “Καλημέρα σε όλους! Κάτοχος από χθές του Mi8 , η μετάβαση έγινε από το mix 2 και η πρώτη εντύπωση είναι ότι άξιζε! Στην always on display δεν γίνετε να φαίνονται οι ειδοποιήσεις σαν εικονίδια σωστα? ” Περίμενε το νέο miui.οπου να ναι βγαίνει σε global rom stable.

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Mrlifeguard: “Εγώ ξεκλειδωσα με τον ίδιο λογαριασμό που είχα ξεκλειδώσει το Mi Note 3 τον Γενάρη. ” Mi 8 Global Version ή China Version έχεις ? ” δεν έχει σχέση αυτό.και εγώ που έχω global 720 ώρες έγραψε και στον κουμπάρο μου που έχει china 720 έβγαλε.

• Είναι αυτό που έγραψα παραπάνω.σου ζητά τον αριθμό που σου έστειλαν όταν έκανες bind τον αριθμό σου με τον λογαριασμό. Δοκίμασε να μπεις στην κατάσταση ξεκλειδωματος στις επιλογές για προγραμματιστές και δες εκεί

• Το ξέρω αυτό απλα προσπαθώ να αποκρυπτογραφισω τι ενοει

• Λες τον κωδικό που σου στέλνει για το bind της συσκευής με τον λογαριασμό σου αφού έχεις βάλει κάρτα sim?

• Παράθεση από Makis 1024: “Και αυτό σωστό. ” Μήπως ενοεί ότι δεν ήταν ενεργοποιημένο το developer options και επίσης δεν ήταν ενεργοποιημένο το Oem unlock? Εγώ κάτι τέτοιο πιστεύω ήθελε να πει.

• NFC apps

Germak - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Αν είναι ξεκλείδωτο ο bootloader δεν πρόκειται να τρέξει ποτέ η εφαρμογή. Για να τρέξει ο μόνος τρόπος σε οποία rom και αν είσαι είναι Να έχεις play store. Να έχεις κάνει root με το magisk Να έχεις κρύψει όπως είπε και ο @vanni την εφαρμογή. Μονο τοτε θα μπορέσεις.

• Μόλις περάσεις το TWRP θα πρέπει να κανείς από μέσα format data. Με το format data θα διαγραφούν όλα. Μετά περνά το no verity

• Παράθεση από xristos9: “Προσπαθώ να φλασαρω το twrp αλλά συνέχεια μετά από reboot γυρνάει στο stock recovery. Δηλαδή έκανα εγκατάσταση την ρομ μέσω twrp κανονικά και μετά πάλι στο stock. Όσες φορές το δοκίμασα δεν έμενε το twrp. Έκανα clean install την 8.9.6 και έτσι το έχασα ενώ πριν λειτουργούσε κανονικά. Τώρα έχω την 8.9.11 global beta με Android P ” Βάλε αυτό που έχω ανεβάσει στο ποστ μου εδώ TWRP recovery για Mi 8 3.2.3 latest+Ελληνικά Αυτό είναι για το miui 10 Γιαυτο δεν στο κρατάει.

• Παράθεση από spideman3: “Σε ερώτηση στην κυρία ομάδα στην beta team αν κινδυνεύω με κάποια αναβάθμιση να μου γίνει brick η συσκευή ως απάντηση με παρεκαμψαν εδώ: Announcement on MIUI Version Can't Install On This Device - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σου είπαν ουσιαστικά ότι ξέρουμε ήδη και απλα επιβεβαίωσαν αυτό που λέω και εγώ τόσο καιρό δηλαδή φλασαρε την κινεζικη με δικό σου λογαριασμό και μείνε εκεί βάζοντας google play TWRP m…

• Παράθεση από vanni: “Παράθεση από Germak: “Όταν λέω πως πάει να γίνει apple δεν με πιστεύετε. Ποτέ η apple σας ρώτησε για το τι θα κάνει?ΠΟΤΕ Έτσι λοιπόν και αυτοί αποφασίζουν και διατάζουν. Σε όποιον αρέσει. ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠ ΟΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ROM ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝΕΙ ΕΚΕΙ. ΜΕΤΑ TWRP,ROOT ΜΕ MAGISK ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. ” Δεν καταλαβαίνω την σύγκριση με την Apple που αναφέρεις συνέχεια, δεν υπάρχει σύγκριση η Apple έτσι ξεκίνησε έτσι συνεχίζει και δ…

• Xiaomi Mi8 προβλήματα.

Germak - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Its up to you. Σου είπα τι συμβαίνει από και και πέρα αποφάσισε μόνος σου. Δεν θα σου πω ναι καλή καλή καλή είναι βάλτη βαλτη βαλτη και να γίνει καμία μαλακια από την xiaomi και μετά να λες αυτός ο μ@λ@κας μου είπε να την βάλω και να έχεις ένα ακριβό press papier στο χέρι σου.

• Xiaomi Mi8 προβλήματα.

Germak - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Εγώ προσωπικά με όλες αυτές τις αλλαγές που κάνει καθημερινά η xiaomi χωρίς να ενημερώνει κανένα θα έβαζα σε κινεζικό την κινεζικη rom και ότι άλλο είπα στο πάνω post μου. Δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου εγώ μια πρόταση κάνω.Οτι θες εσυ.

• Όταν λέω πως πάει να γίνει apple δεν με πιστεύετε. Ποτέ η apple σας ρώτησε για το τι θα κάνει?ΠΟΤΕ Έτσι λοιπόν και αυτοί αποφασίζουν και διατάζουν. Σε όποιον αρέσει. ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠ ΟΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ROM ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝΕΙ ΕΚΕΙ. ΜΕΤΑ TWRP,ROOT ΜΕ MAGISK ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.

• ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΣΕ XIAOMI MI 8

Germak - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Ρε παιδιά η official global που έχει και το δικό μου δεν έχει αυτήν την επιλογή όπως σωστά έγραψε πριν και ο @pavlidisc