@Germak εκανα παλι τα ιδια βηματα με την διαφορα οτι εβαλα το twrp μεσα στην συσκευη και οχι σε otg για να το φλασαρω.
1-Fastboot boot Twrp.img
2-φλασαρα το twrp μεσα απο το twrp
3-reboot to recovery
4-φορματ
5-reboot to recovery
6-φλασαρισμα Disable_Dm-Verity_ForceEncrypt_v1.4
7-εγκατασταση ρομ.
ολα σωστα?
η παιζει και αυτο που ειπε ο @geoanto555 "Μπορει η συγκεκριμένη Ρομ να έχει σκριπτ που επαναφέρει το στοκ."
θα δειξει αν μαζευτουμε πολλοι με android P και arb.
περιπου 5 ωρες προσπαθω και δεν τα καταφερα.
χρηστο για δοκιμασε λιγο να μπεις στhn epilogh root μεσα απο το twrp και κανε το root απο κει μηπως και κλειδωσει εκει το twrp
βεβαιωσου οτι ειναι ξεκλειδωτος ο bootloader
Καλησπερα χαιρετω τα μελη του forum .... θα ηθελα να μου δωσετε τα φωτα σας σαν πιο εμπειροι χρηστες των xiaomi.
Αγορασα πριν απο λιγες μερες το MI8 6/64 απο banggood με την china version με global rom και προφανως ξεκλειδωτο bootloader....
1. θα εχω καποιο θεμα στο μελλον αν θα συνεχισω να χρησιμοποιω το κινητο ως εχει
2.Εχω καποιον περιορισμο στις λειτουργιες του nfc mobile banking
ή πρεπει αναγκαστικα να ξεκινησω τις ενεργειες που περιγραφονται στα νηματα για κλειδωμα bootloader και περασα china rom κ.τ.λ
Αν ναι υπαρχει καποιος που να μπορει να βοηθησει γιατι δεν ττο πολυ κατεχω απο αλλαγες ρομ?
Ευχαρτιστω πολυ
χρηστο για δοκιμασε λιγο να μπεις στhn epilogh root μεσα απο το twrp και κανε το root απο κει μηπως και κλειδωσει εκει το twrp
βεβαιωσου οτι ειναι ξεκλειδωτος ο bootloader
Τι κάνει η επιλογή ροοτ εκεί ποτέ δεν κατάλαβα.
Εννοείς να ξανακάνω όλη την διαδικασία με τα φορματ κτλ; η απλά να φλασαρω twrp και να δοκιμάσω αυτό που είπες;
Πάντως εγώ όσες φορές έβαζα twrp ποτέ δεν έκανα φορματ. Το φλασαρα με fastboot και ήταν έτοιμο.