Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 622.
-
το global rom που περιμενεις ερχεται με ξεκλειδωτο bootloader αρα οτι custom ρομ απο αυτες που αναφερεις μπορεις να την βαλεις. αν θες ομως να βαλεις την official global rom δεν θα κλειδωσεις γιατι θα το παρεις στο χερι. Το arb ισχυει πανε τα μπρος πισω.απο miui 10 δεν μπορεις να πας σε miui 9
-
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
Germak - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαγιαυτο ρωταω αν ειναι παλιο το account η νεο. καπου διαβασα οτι αν ειναι παλιο τοτε κανει 30 μερες αν ειναι νεο κανει 60. αλλοι λενε πως αν ζητας ξεκλειδωμα με κινεζικη τοτε θελει 30 αν ζητας με global θελει 60 αλλοι λενε πως την πρωτη μερα που ζητησανε ξεκλειδωμα ηταν 30 και οταν ξανασυνδεσαν για να δουν ποσο τους εμεινε αντι να πεσουν οι μερες ανεβηκαν. αντε βγαλε ακρη.....
-
ευχομαι να μου εχουν στειλει οντως το global version οπως μου ειπαν και μαλον δεν θα χρειαστω ξεκλειδωματα
-
Germak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Xristos Andreou9: “Εκανα τωρα τη διαδιακασια για το ξεκλειδωμα παιδια, 720 ωριτσες αναμονη!!! Εγιναν σκληροι κ@ργιοληδες και εκει στην Xiaomi τελικα!!! ” αν επιτρεπεται εχεις παλιο account η νεο?
-
Παράθεση από kyrgeo1978: “Εμένα προσωπικά δεν με απασχολεί αν η Xiaomi κλειδώσει οριστικά τους bootloader. Ας το κάνει. Γιατί το λέω αυτό; Γιατί εμένα (προσωπικά πάντα) δεν με ενδιαφέρει πλέον να φλασάρω κάποια custom rom και να ρουτάρω το κινητό μου. Παλιά που ήταν διαφορετικές οι ανάγκες μου με ενδιέφερε περισσότερο. Το κινητό πλέον το βλέπω σαν εργαλείο για τη δουλειά μου και όχι μόνο. Το θέμα της ασφάλειας έχει αρχίσει να με απασχολεί περισσότερο. Και η Xiaomi έχει αλλάξει... Δεν είναι πλέον…
-
Παράθεση από akisjes: “Ο παραλληλισμός συμφωνώ ότι είναι ως ένα σημείο υπερβολικός.Αλλα μιλάμε πάντα για μια εταιρεία που έγινε κυρίως γνωστή με την σειρά redminote και redmi δηλαδή με μέσο κόστος τα 125 ευρώ.Το να ακούω εδώ μέσα για apple και κάτι παρόμοια ειδικά από άτομα που έχουν γνώσεις μου ξινιζει κάπως ” Ναι υπερβολικος ειπες την XIAOMI HYUNDAI . Το σωστο ειναι LADA! Δεν φταιει η XIAOMI που νομιζει οτι εγινε APPLE και πηρε πολυ ψηλα τον αμανε Κακο ειναι οτι ολοι φταιμε που εγινε ετσι.Πρεπ…
-
Germak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΝα σαι καλα τπτ ρε συ αντε καλη αναμονη τωρα για το ξεκλειδωμα......
-
Germak - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμααρα εισαι ενταξει αποσυνδεσε το κινητο πλεον δεν χρειαζεται.
-
Germak - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαακυροοοοο παρακαλω να σβηστει σορρυ για το διπλο post!
-
Germak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Xristos Andreou9: “Τωρα μου βγαζει αυτο ” δεν μπορει να διαβασει το rom file. κατι δεν εχεις κανει σωστα.
-
Germak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Δεν έχει γίνει κανένα flashing, δεν μπορεί να διαβάσει σωστά την συσκευή. Διακόπτεις την διαδικασία και θα κάνεις πρώτα αυτό ---> Διορθώστε το "Mismatching image and device error" κατά το φλασάρισμα μιας Fastboot Rom σε όλα τα Xiaomi ” Έπαθε το ίδιο με τον άλλον που τον βοηθαγες.ακολουθησε τον οδηγό που σου λέει ο @NasDriver
-
Παράθεση από flytouch1111: “Να ρωτήσω εγώ τώρα κάτι που είμαι παλιός στο χακινγκ σε άλλους τομείς αλλά έχω παρατήσει το άθλημα εδώ και πολλά χρόνια. Τρόπος, για να επεμβουμε μόνοι μας στο κλείδωμα και στο Ξεκλείδωμα δεν υπάρχει ?? Δεν μπορεί να μην υπάρχει έστω και δύσκολος τρόπος αλλά πρέπει να υπάρχει, αυτό λέει η δική μου εμπειρία, όσο άλλη τεχνογνωσία και να είναι δεν μπορεί....! ” Χα χα χα δικός μου είσαι εσυ!!! Κοιτά αφού το activation γίνεται μέσα από authorization από τον server της xiao…
-
Germak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαScreenshot??? Βάλε ένα να δούμε κι εμείς τι βλέπεις.
-
Παιδιά η ip του καθενός που βλέπει ο κάθε admin δεν δείχνει την γεωγραφική θέση του καθενός. Δείχνει απλα το κέντρο του παρόχου.Για να μπορέσει να πάρει τα στοιχεία το που μένεις και να σου δείξει την ακριβή τοποθεσια αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσα από την εταιρία με εισαγγελική παραγγελία. Για να γίνει αυτό που θέλετε θα πρέπει να προσθέσει ο admin στον κώδικα ένα API key το οποίο να σε ρωτάει αν θες με βάση το gps σου να σου δείχνει τον καιρό στην θέση που βρίσκεσαι,όπως κάνουν και τα κινητά.Η…
-
Εδω θα βρειτε το θεμα απο το xda που εκαναν επισημη ερωτηση προς την XIAOMI για αυτο τοθεμα Περιμενουμε απαντηση. Users having 2 month-long wait times to unlock their Xiaomi bootloaders
-
Εγώ πιστεύω πως θα πέσει τέτοιο κράξιμο και όλα θα ξαναγινουν όπως παλιά!Ηρεμια! Δεν τους συμφέρει αυτό που κάνουν και θα το μαζέψουν...Η κοινότητα του customization είναι τεράστια και το ξέρουν γιαυτο το λόγο έβγαλαν και το pocophone που είναι dev friendly.Θα δείτε που αρθουν όλα!
-
Germak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΜα το android ειναι για customies.αν δεν θες customies τοτε apple.και ολα κλειδωμενα. Αλλα για αυτον τον λογο εχουμε android και μονο.Τωρα για ταφοπλακα δεν παιζει γιατι εκει στην xiaomi ξερουν πολυ καλα τι θα γινει αν συνεχισουν τις μ@λ@κιες....και δεν το νομιζω. Τωρα αυτο με τις ωρες εγινε γιατι εχουν πεσει παρα πολλοι απ ολο τον κοσμο για ξεκλειδωματα. Θα φτιαξει το πραγμα.Θα δειτε που και τα τηλεφωνα θα ξεμπρικαρουν και ολα θα γινουν σιγα σιγα. Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ!!…
-
Germak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους! Έτυχε και έπεσα σε ένα νήμα στο xda με ανθρώπους που έχουν φάει brick και ψάχνουν για authorized xiaomi accounts. Κάποιοι λοιπόν δοκίμασαν μια μέθοδο και λένε ότι δουλεύει. Μεταξύ μας δεν είχαν να χάσουν και τίποτα μιας και το κινητό ήταν brickαρισμένο. Η μέθοδος μοιάζει με αυτή που έκανε ένα παιδί από εδώ Νομίζω #omek07 είναι το όνομα του, μόνο που εδώ τα λεφτά τα στέλνεις μέσω PayPal και έτσι μπορείς να τα πάρεις πίσω αν σε γελάσουν. Λοιπόν πας στο site S-Unlock Server Το si…
-
Germak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από Germak: “Ρε συ κι εγώ αυτό πιστεύω αλλά σε άλλο forum λέει ένας αλλα Παραθέτω το λινκ χωρίς να θέλω να σπαμαρω. Xiaomi Mi8/Mi8 SE : Σελίδα 49 :: myphone forum ” Ρε τον κερατά!! Ότι να΄ναι γράφει... ” βρε δεν έλεγα για σένα έλεγα για το post αυτού νου που έκανες παράθεση και απάντησες! Πάντως αν ισχύει ότι έρχεται η global version από bangood θα το ανακαλύψουμε μιας και το περιμένω.Οποιος παραλάβει πάντως καλό θα ήταν να μας πει γιατί υπάρχει θέμα.