Διαφήμιση

Η Xiaomi ανέβασε την αναμονή για Unlock του bootloader εως και τους 2 μήνες

• Ο/H akisjes έγραψε:

Ο παραλληλισμός συμφωνώ ότι είναι ως ένα σημείο υπερβολικός.Αλλα μιλάμε πάντα για μια εταιρεία που έγινε κυρίως γνωστή με την σειρά redminote και redmi δηλαδή με μέσο κόστος τα 125 ευρώ.Το να ακούω εδώ μέσα για apple και κάτι παρόμοια ειδικά από άτομα που έχουν γνώσεις μου ξινιζει κάπως
      Ναι υπερβολικος ειπες την XIAOMI HYUNDAI . Το σωστο ειναι LADA!

Δεν φταιει η XIAOMI που νομιζει οτι εγινε APPLE και πηρε πολυ ψηλα τον αμανε
      Κακο ειναι οτι ολοι φταιμε που εγινε ετσι.Πρεπει να την κανουμε να φαει τα μουτρα της
      σε παγκοσμιο επιπεδο,αλλα ολος ο κοσμος κοιμαται.ΑΝ πεσουν οι πωλήσεις της σε ιστορικο χαμηλο
      τοτε να δεις που θα σου στελνει το κινητο απο μονη της με ξεκλειδωτο bootloader για να σε κανει
      να το αγορασεις....αλλΑ που τετοιο πραγμα παντα θα υπαρχουν θυματα να στηριζουν αυτες τις εταιριες

Παρτε το χαμπαρι η μεγαλη μαζα κυβερναει {ο λαος} οχι οι λιγοι {εταιριες η πολιτικοι}

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΝ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ
    • Ο/H Germak έγραψε:

ΑΝ πεσουν οι πωλησεις της σε ιστορικο χαμηλο
      Τωρα που την εμαθε και ο γειτονας ΔΕΝ πεφτουν. ;)

Ο σκοπος της ηταν να την μαθει,απο εμενα εσενα κ.τ.λ :)

Μας εκμεταλλευτηκε (οχι οτι δεν το ξεραμε) λιγο, αλλα ειναι Win Win situation! :thumbsup:
      You may think you can fly - but you better not try
    • Φίλτατε Σπουδαστη @Germak
      εδώ έχεις δίκιο και άδικο.
      Η μάζα ποτέ δεν κυβέρνησε ποτέ δεν θα κυβερνήσει πέρα από κάποιες εξαρσεις στην ιστορία του ακριβώς επειδή ο καθένας μας βολεύεται να είναι διποδος παρά άνθρωπος.
      Όταν ο καθένας μας θα συνειδητοποιησει την έξοδο της σπηλιας και θα σταθεί στα πόδια του ανεξάρτητα της γνώμης των υπολοίπων τότε θα έχουμε κάνει την υπέρβαση της κοινωνίας των δίποδων.
      Πράγμα που δεν έγινε ποτέ και ούτε θα γίνει ούτε και στο μέλλον επειδή ανακαλύφθηκε η τεχνητή νοημοσύνη.
      ΖΗΤΩ ΖΗΤΩ ΖΗΤΩ.
      Η xiaomi λοιπόν μπορεί να νομίζει ότι ακριβώς θέλει αφού το επιτρέπει η θέση της στην οικονομία.
    • Διαφήμιση
    • Εμένα προσωπικά δεν με απασχολεί αν η Xiaomi κλειδώσει οριστικά τους bootloader.
      Ας το κάνει.
      Γιατί το λέω αυτό; Γιατί εμένα (προσωπικά πάντα) δεν με ενδιαφέρει πλέον να φλασάρω κάποια custom rom και να ρουτάρω το κινητό μου.
      Παλιά που ήταν διαφορετικές οι ανάγκες μου με ενδιέφερε περισσότερο.
      Το κινητό πλέον το βλέπω σαν εργαλείο για τη δουλειά μου και όχι μόνο. Το θέμα της ασφάλειας έχει αρχίσει να με απασχολεί περισσότερο.
      Και η Xiaomi έχει αλλάξει...
      Δεν είναι πλέον η μικρή εταιρεία που έβγαζε συσκευές μόνο με κινέζικο firmware και έπρεπε κάποια παιδιά από εδώ να μπουν στη διαδικασία να τις φέρουν στα δικά μας μέτρα.
      Θέλει λοιπόν να εδραιωθεί και στο παγκόσμιο στερέωμα και να κοιτάξει στα μάτια τους γίγαντες τους είδους.
      Το φάουλ της βέβαια ήταν ότι αύξησε ξαφνικά τους χρόνους χωρίς να έχει ήδη κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση.
      Οι σοβαρές εταιρείες που σέβονται την πελατεία τους οφείλουν και να τους ενημερώνουν εγκαίρως.
      Η τέταρτη θέση μάλλον έκανε τα μυαλά τους να πάρουν αέρα.
    • Ο/H kyrgeo1978 έγραψε:

Εμένα προσωπικά δεν με απασχολεί αν η Xiaomi κλειδώσει οριστικά τους bootloader.
      Ας το κάνει.
      Γιατί το λέω αυτό; Γιατί εμένα (προσωπικά πάντα) δεν με ενδιαφέρει πλέον να φλασάρω κάποια custom rom και να ρουτάρω το κινητό μου.
      Το κινητό πλέον το βλέπω σαν εργαλείο για τη δουλειά μου και όχι μόνο. Το θέμα της ασφάλειας έχει αρχίσει να με απασχολεί περισσότερο.
      Δεν είναι πλέον η μικρή εταιρεία που έβγαζε συσκευές μόνο με κινέζικο firmware και έπρεπε κάποια παιδιά από εδώ να μπουν στη διαδικασία να τις φέρουν στα δικά μας μέτρα.
      Θέλει λοιπόν να εδραιωθεί και στο παγκόσμιο στερέωμα και να κοιτάξει στα μάτια τους γίγαντες τους είδους.
      Το φάουλ της βέβαια ήταν ότι αύξησε ξαφνικά τους χρόνους χωρίς να έχει ήδη κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση.
      Οι σοβαρές εταιρείες που σέβονται την πελατεία τους οφείλουν και να τους ενημερώνουν εγκαίρως.

Ακριβώς το ίδιο είμαι και εγώ,βέβαια ακόμα δεν έχω το τηλέφωνο.Ελπιζω πως θα με καλύψει σε όλα και να μην χρειαστώ το ξεκλείδωμα.
      Τώρα για την εταιρία αυτό που με τρέλανε και είπες και εσυ είναι ότι δεν σέβεται την πελατεία της
      ούτε ιδιοποίησε κανένα πριν προβεί σ αυτήν την ενέργεια.
    • @Germak όταν με το καλό το παραλάβεις θα το δεις αυτό φίλε.
      Μπορεί να μη χρειαστεί να το ξεκλειδώσεις. :)
    • ευχομαι να μου εχουν στειλει οντως το global version οπως μου ειπαν και μαλον δεν θα χρειαστω ξεκλειδωματα
    • Διαφήμιση
    • Ο/H kyrgeo1978 έγραψε:

Εμένα προσωπικά δεν με απασχολεί αν η Xiaomi κλειδώσει οριστικά τους bootloader.
      Ας το κάνει.
      Η διαφορα ειναι οτι το κλειδωμα περιοριζει τους παντες, ενω το ξεκλειδωμα κανεναν.Ειναι επιλογη, οποιος θελει το κανει με ευθυνη δικια του.
    • @X4nd3r αν πρόσεξες γράφω προσωπικά για εμένα. Στο τέλος νομίζω ότι σε καλύπτω σ' αυτό που λες εσύ. Καλώς ή κακώς θέλει να ακολουθήσει το δρόμο των υπόλοιπων μεγάλων. Το φάουλ της είναι ότι δεν ενημέρωσε εσένα που θέλεις να ξεκλειδώσεις τον bootloader για να πας πχ σε One Plus.

Επίσης θέλω να προσθέσω ότι η Xiaomi και η κάθε Xiaomi έχει ως στόχο τη μεγιστοποίηση των κερδών της, την αύξηση των οικονομικών μεγεθών, των μεριδίων αγοράς κτλ.
      Δεν τα βλέπει τόσο ρομαντικά τα πράγματα.
      Αν δικαιωθεί ή όχι θα φανεί στην πορεία.
    • Η Xiaomi ανέβασε την αναμονή για Unlock του bootloader στους 2 μήνες

Επειδή αν και είμαι γνωστής των custom rom και της διαδικασίας φλασαρισματος γενικότερα (έχω RN3 PRO με custom rom) έχω να ασχοληθώ αρκετούς μήνες και θέλω να ρωτήσω /μάθω τα εξής.

Περιμένω μέσα στην επόμενη εβδομάδα να παραλάβω και εγώ το mi 8 με global rom από το Banggood.
      Με αυτά που διάβασα στο φόρουμ, έρχεται ξεκλείδωτο και πρέπει να το κλειδώσω για να ξεκλειδώσω με δικό μου account.
      Αρα θα περιμένω 1 ή 2 μήνες για να ξεκλειδώσω. Τραγικό μεν αλλά δεν χάθηκε και κόσμος.

Μετά όμως θέλω να βάλω ότι rom μου αρέσει. Χθες άρχισα να μαθαίνω το anti rollback. Παραθέτω αυτά που κατάλαβα και ζητάω επιβεβαίωση.

Αν έχω εγκατεστημενη την miui develop version 4 (τυχαίο νούμερο) και βλέπω ότι δεν δουλεύει καλά η κάμερα, δεν μπορώ να φλασαρω την version 3 που είχα πριν. Αν δοκιμάσω θα γίνει απλά brick για πάντα ή μπορώ να φλασαρω την version 4 ξανά;

Αν θέλω, μετά την miui που θα χρησιμοποιήσω για το ξεκλείδωμα, να βάλω την rom της κοινότητας εδώ, θα έχω θέμα;
      Αν την βάλω και δεν με ικανοποιεί για τον άλφα λόγο, μπορώ να γυρίσω στην προηγούμενη; πως θα ξέρω αν μπορώ ή αν θα μπρικαρει;

Επίσης, αν θέλω να βάλω custom rom aosp, μετά πως θα ξέρω σε ποια άλλη custom rom μπορώ να πάω με ασφάλεια ή σε ποια rom miui μπορώ να επιστρέψω, χωρίς να το μπρικαρω;;

Με όλα αυτά που διαβάζω τον τελευταίο μήνα έχω αρχίσει να αισθάνομαι ότι θα μπω σε ναρκοπεδιο με την αγορά του mi 8.

Περνάει από το μυαλό μου να γκρινιαξω στο Banggood που το στέλνει με ξεκλείδωτο bootloader και να ζητήσω να επιστρέψω το mi 8 και να παρω το one plus 6. Ώστε να μην έχω το άγχος του ποια rom πάω να βάλω και μήπως γίνει brick :(

Αν τα ερωτήματα μου υπάρχουν απαντημενα κάπου, πείτε μου τον σύνδεσμο για να μην σας κουράζω :)

Ευχαριστώ πολύ!

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • το global rom που περιμενεις ερχεται με ξεκλειδωτο bootloader αρα οτι custom ρομ απο αυτες που αναφερεις μπορεις να την βαλεις.
      αν θες ομως να βαλεις την official global rom δεν θα κλειδωσεις γιατι θα το παρεις στο χερι.
      Το arb ισχυει πανε τα μπρος πισω.απο miui 10 δεν μπορεις να πας σε miui 9
    • Διαφήμιση
    • Για το anti rollback μπορείς να πατήσεις πάνω στις λέξεις που έγιναν μπλε και να ενημερωθείς.
      Μπορείς να βάλεις custom όταν ξεκλειδώσεις τον bootloader.
      Και αφού είναι ξεκλειδωτος ο bootloader μπορείς με το Mi Flash να βάλεις μια fastboot rom και να ξαναγυρίσεις σε official global χωρίς όμως να κλειδώσεις bootloader γιατί τότε θα μπρικάρει.