Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 622.
-
Στην xiaomi.eu τα χρωματιστά ρολόγια μπήκαν πρώτη φορά στην rom 9.1.1/2/3 MIUI 10.3 - 9.1.1/2/3 | Xiaomi European Community Οπα εχεις δίκιο έκανα λάθος έλεγα για τα 3 διαφορετικά στυλ εγώ και έγραψα για τα χρωματιστά. Αυτό για το build prop είναι άλλο θέμα για το τι αλχημείες έχουν κάνει στο fingerprint της rom θα το δούμε αργότερα.
-
Το βήμα 10 το έκανες?αυτο είναι το ποιο σημαντικό γιατί αλλιώς πέφτει σε bootloop. 10. Ανοίγουμε CMD με Administrator permission και τρέχουμε εντολή fastboot format userdata Παντως μιας και τώρα το είδα τα ρολόγια αυτά μπήκαν στην 9.1.1/2/3 Εσυ λες πως το πρόβλημα ξεκινά μετά την 9.1.17 στην 9.1.24/26 δηλαδή. Άρα μιλάμε για τρεις rom μετά.
-
Παράθεση από geozn8: “Παράθεση από Germak: “Να ρωτήσω κάτι σε εσάς που έχετε το πρόβλημα? Αν περασετε μόνο την rom με clean install και τίποτα αλλο ούτε kernel ούτε magisk πάλι έχετε αυτό το προβλημα? ” Ναι ακριβώς όπως το λες καθαρή ρομ χωρίς τίποτα ξανά το πρόβλημα υπάρχει.. Μπορείς να βοηθήσεις να το λύσουμε ?? Εγώ είμαι Αθήνα με global version συσκευή και πρόβλημα αν θες και είσαι και εσύ Αθήνα μπορώ να στο φέρω να του ρήξεις μια ματιά αν και το ιδανικό θα ήταν να έχουμε και ένα global versi…
-
Παράθεση από papaflessas: “Θα συμφωνήσω γενικός η xiaomi έχει ελλείψεις σε θέματα ασφάλειας σε θέματα δυνατοτήτων λειτουργικού εφαρμογών της παντού ......... ” Παράθεση από Deadcpu: “Μόνο εγώ βλέπω τα OnePlus ένα σκαλί πάνω και με λογικές τιμές?(λιιιγο τσιμπημένες σε σχέση με Xiaomi)Καλό hardware,καλό software,σχετικά γρήγορες ενημερώσεις και χωρίς τα "θεματάκια" του Mi 8 [Widevine L1,4G+ στην ελλάδα (δηλαδή σωστό carrier aggregation),working GPS] ” Θα συμφωνήσω εν μέρη και με τους δυο σας. Τα υ…
-
There was a problem communicating with Google servers και προβλήματα με YouTube και επαφές. [SOLVED]
Germak - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΩραίος!άντε καλή συνέχεια!
-
There was a problem communicating with Google servers και προβλήματα με YouTube και επαφές. [SOLVED]
Germak - - Mi-8 (Dipper)
Μήνυμαμε xtrv δεν θα εχεις θεμα.
-
Germak - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΓια μένα κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.αλλα θα τα χάσεις ολα. Εδώ θα βρεις τον οδηγό για να βαλεις τα Google play services. [Device Team] Google Play Installation on Mi 8/SE Running China ROM! - Xiaomi Mi 8/SE/EE/Lite/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Germak - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΝαι όντως αυτό βλέπω. Τα Google play services τα πέρασες εσύ έτσι? Δεν τα είχε η room από την αρχή σωστά? Αν ναι ξανά περνά τα άλλη μια φορά μάλλον κάτι έχει συμβεί εκεί πέρα.
-
Germak - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠηγαινε system/accounts/sync μπες στο Google και αφαίρεσε όσους λογαριασμούς Google έχεις. Μετά πας εφαρμογές και όπου βλέπεις Google κάνεις clear cache και clear data. Επανεκκίνηση. Βάζεις ένα Google account μόνο και το βάζεις να συγχρονίσει τα πάντα. πες μας αν όλα είναι οκ η τι πρόβλημα σου βγάζει.
-
Germak - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΓια αρχή δοκίμασε να βγάλεις εντελώς το Google account και τα Google services από το κινητό ( clear cache,clear data) κάνε restart και δοκίμασε να τα ξαναβάλεις έχοντας μόνο τα δεδομένα ανοιχτά και δες αν στα περνάει.μετα ξανακάνε το ίδιο μόνο με το wifi ανοιχτό και πες μας τι έγινε.
-
Ξερεις γιατί ρωτάω γιατί διαγράφει και πράγματα που κατά τη γνώμη μου χρειάζονται delete("/system/app/Drive"); delete("/system/app/Duo"); delete("/system/app/MSA-Global"); delete("/system/app/Music2"); delete("/system/app/Photos"); delete("/system/app/talkback"); delete("/system/app/Videos"); Αλλά αν εσύ δεν τα χρειάζεσαι οκ πάσο.