Διαφήμιση

Xiaomi Mi 8 UD Display Fingerprint η Xiaomi Mi 8 pro

• Πως γίνεται με costum beta rom και στο κινητό το δικό μου και του Γιάννη @Octaviastikos και του Κώστα @trifos να λέει στο Aida - Android dipper - dipper: 8.1.0/OPM1 ενώ και οι 3 φοράμε Android 9 ρομ και στου Τρύφωνα @trifos με official global beta να λέει eqquleus- eqquleus:9/PZKQ1 ..?? :S Τι παλαβά είναι αυτά ρε... :grumble:
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Ο/H geozn8 έγραψε:

Πως γίνεται με costum beta rom και στο κινητό το δικό μου και του Γιάννη @Octaviastikos και του Κώστα @trifos να λέει στο Aida - Android dipper - dipper: 8.1.0/OPM1 ενώ και οι 3 φοράμε Android 9 ρομ και στου Τρύφωνα @trifos με official global beta να λέει eqquleus- eqquleus:9/PZKQ1 ..?? :S Τι παλαβά είναι αυτά ρε... :grumble:
      Εαν λέει dipper εσείς που έχετε custom rom εκεί είναι το πρόβλημα η ρομ που έχουν φτιάξει είναι από dipper καί όχι από το equuleus. Μήπως έχουν αλλάξει μόνο την ονομασία στο build.prop απο την ρομ, εαν τρέξεις το cit / finger print στην οθόνη βγάζει pass;
      Mi 11i 8/256
    • Για δες εδώ τι γίνεται...
      Στο ίδιο build.prop

Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Διαφήμιση
    • Χωρίς να έχω ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα και βάση λογικής δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο το fingerprint "αναγνωριστικό συσκευής" στον αισθητήρα του δαχτυλικού.
      Φυσικά και υπάρχει λάθος εκεί αλλά δεν νομίζω να συνδέονται μεταξύ τους...

• Ο/H trifos έγραψε:

Ο/H geozn8 έγραψε:

Πως γίνεται με costum beta rom και στο κινητό το δικό μου και του Γιάννη @Octaviastikos και του Κώστα @trifos να λέει στο Aida - Android dipper - dipper: 8.1.0/OPM1 ενώ και οι 3 φοράμε Android 9 ρομ και στου Τρύφωνα @trifos με official global beta να λέει eqquleus- eqquleus:9/PZKQ1 ..?? :S Τι παλαβά είναι αυτά ρε... :grumble:
      Εαν λέει dipper εσείς που έχετε custom rom εκεί είναι το πρόβλημα η ρομ που έχουν φτιάξει είναι από dipper καί όχι από το equuleus. Μήπως έχουν αλλάξει μόνο την ονομασία στο build.prop απο την ρομ, εαν τρέξεις το cit / finger print στην οθόνη βγάζει pass;
      Δεν ξέρω τι παίζει ούτε τι αλχημείες κάνουν οι Ευρωπαίοι.. Εδώ τα δικά μας παιδιά π.χ ο @Germak ο @gkalen που ασχολούνται με προγραμματισμό η οποίος άλλος ξέρεις ίσως μπορεί να μας πει κάτι παραπάνω.. Εμείς που δεν ξέρουμε από προγραμματισμό το AIDA 64 εκεί κοιτάμε.. Βέβαια τα τεστ στο CIT όλα περνάνε θετικά.. Σε απάντηση σε pm από έναν moderator των xiaomi eu. όταν του είπα ότι στης Official roms στο eqquleus δεν υπάρχει dark mode ούτε χρωματιστά ρολόγια στο ambient display μόνο τα 1 λευκό μου απάντησε αλλά νταλον ότι δεν να καταλάβουν τι πρόβλημα και ότι δεν έχουν την συσκευή για αληθινή δοκιμή.. Αλλά απάντηση στο ότι το dark mode και τα ρολόγια τα χρωματιστά είναι δικιά τους πατέντα ούτε καν απάντηση γιαυτό.. Ότι να ναι οι αλχημείες αλχημείες όμως.. Γιάννη @Octaviastikos τα screenshot είναι από την ίδια ρομ?? Έτσι μου έρχετε να φλασαρω μια official fastboot να δω μετά θα λέει dipper η eqquleus..

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

• Και με το root κάνουμε;; Και custom kernel ;;

• Διαφήμιση
    • Θελω global rom με root και custom kernel μπορώ να έχω;; Εάν ναι πως;;;

• Αυτο εννοείται...όπως κάνω και τώρα...

Ρομ ...
      Ρόοτ...
      Κερνελ...

• Και εγώ για εκεί με βλέπω να πηγαίνω στην γνωστή 3 πλετα που αναφέρει ο @Octaviastikos.. Υπομονή κάνα μήνα 1.5 που θα έχουν βγει και ρομ για το mi9 μπας και οι Ευρωπαίοι με τα κόψε ράψε που κάνουν γιατί αυτοί φταίνε μπας και φτιάξουν κάτι καλό αλλιώς σβουντουρ μια official και γειά σας..!!! X/

Και κάτι τελευταίο η είμαστε πολλοί λίγοι που έχουμε το mi8 Pro η οι μισοί που το έχουν φοράνε Official.. Δεν μπορεί από δω μέσα μόνο εγώ και κάποιοι άλλοι στην Ευρώπη είμαστε οι τυχεροί που έχουν το πρόβλημα με το δαχτυλικό με costum rom? Κάποιος άλλος εδώ μέσα δεν το έχει κανείς άλλος ..?? :S ?( :S

• Διαφήμιση
    • China stable official.
      Κανενα προβλημα.
      Προφανως ειναι προβλημα της rom. Νομιζω το βλεπεις και μονος σου, η συντριπτικη πλειοψηφεια με custom roms εχει προβληματα.
      Είναι που οι κινεζοι κλασσικα βγαζουν χαλια sw, οι dev roms ειναι μονιμως προβληματικες.
      Η δε custom εχουν παψει πολυ καιρο να προσφερουν κατι ..
      Και προφανως δεν εχουν ολοι ολες τις συσκευες για να τεσταρουν τις custom roms που δινουν, ποσο μαλλον το pro που ειναι ιδιαιτερο.
      Και δε καταλαβαινω το λογο να αλλαξει καποιος kernel. Απλα για να εχει λιγο καλυτερα νουμερα στα benchmarks?
      Πρακτικα που βοηθα αυτο?
      Anyway..
      Images
      • Screenshot_2019-03-06-00-13-11-424_com.finalwire.aida64.png

251,42 kB, 1.080×2.248, viewed 107 times
      • Screenshot_2019-03-06-00-14-12-234_com.finalwire.aida64.png

241,98 kB, 1.080×2.248, viewed 94 times