Διαφήμιση

Xiaomi Mi 8 UD Display Fingerprint η Xiaomi Mi 8 pro

• Ο/H Germak έγραψε:

Το βήμα 10 το έκανες?αυτο είναι το ποιο σημαντικό γιατί αλλιώς πέφτει σε bootloop.

10. Ανοίγουμε CMD με Administrator permission και τρέχουμε εντολή fastboot format userdata

Παντως μιας και τώρα το είδα τα ρολόγια αυτά μπήκαν στην 9.1.1/2/3
      Εσυ λες πως το πρόβλημα ξεκινά μετά την 9.1.17 στην 9.1.24/26 δηλαδή.
      Άρα μιλάμε για τρεις rom μετά.π

Ο/H trifos έγραψε:

@geozn8 για το twrp εγω οταν το περασα ακολούθησα ότι έλεγε και άνοιξε.
      Παιδιά Καλημέρα. Εκείνη την εβδομάδα είχα κάνει τόσα φλας για τα σκ@τορολογα που είχε καεί ο εγκέφαλος φίλε @trifos και @Germak αφήνω ένα μικρό ποσοστό το no 10 να μην το είχα κάνει αλλά από ότι θυμάμαι ναι.. Θα το ξαναδω.. 8|

Στο θέμα μας @Germak καταρχάς στης Official china και global για το mi8 Pro δεν υπάρχει πουθενά ούτε dark mode ούτε ρολόγια χρωματιστά.. Στης ρομ του xiaomi eu αλλά και στης xtrv 9.1.17 βλέπουμε για πρώτη φορά τα 3 λευκά ρολόγια και στην xtrv 9.1.24 τα χρωματιστά πρώτη φορά.. Πριν την 9.1.17 είχε το κλασσικό 1 λευκό ρολόι το <<απλό>> on - off του ambient display.. Αρα για ποια ρομ 9.1.1/2/3 μιλάς.. :?:

Υ. Γ Μου απάντησε ένας mod από το eu. στο νήμα του bug που έχω ανοίξει στο σαιτ τους ότι και καλά δεν είναι πορτ από το mi9 αλλά υπάρχει μέσα στον κώδικα του mi8/pro.. :S
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Βρε συ για τις ρομ του eu λέω ότι τα χρωματιστά μπήκαν πρώτη φορά στην 9.1.1/2/3
      Δες το changelog στην rom του eu αυτήν που σου λέω.τοτε μπήκε πρώτη φορά.
    • Ο/H Germak έγραψε:

Βρε συ για τις ρομ του eu λέω ότι τα χρωματιστά μπήκαν πρώτη φορά στην 9.1.1/2/3
      Δες το changelog στην rom του eu αυτήν που σου λέω.τοτε μπήκε πρώτη φορά.

Κάτσε ρε συ @Germak για να καταλάβω εννοείς ότι είναι μέσα στον κώδικα της ρομ γενικά η αν φλασάρω την eu 9.1.1 θα δω στο κινητό μου τα χρωματιστά ρολόγια..?? Είσαι λάθος γιατί με έκανες και ξανά φλασαρα μόλις τώρα την eu που λες και έχει μόνο τα 3 λευκά για πρώτη φορά ..Τα χρωματιστά μπήκαν - τα έβαλαν αυτοί δηλαδή πρώτη φορά στην 9.1.24 δοκιμάσω..

Ο/H Octaviastikos έγραψε:

Για δες εδώ τι γίνεται...
      Στο ίδιο build.prop

Και γιατί στο AIDA 64 όταν έχουμε official rom στο android - fingerprint λεει 8.1.0 dipper (mi8) και όταν βάζουμε dev λέει 9.0 eqquleus και μέσα στο build.prop επίσης.. :/
      Εμένα το κινητό μου είναι global version συσκευή με το πρόβλημα.. Του φίλου Κώστα @ktsiaras είναι κινέζικη και δουλεύει όπως πρέπει με χρωματιστά κλπ.Στου Γιάννη @Octaviastikos με global version συσκευή όπως και σε μενα αυτού δουλεύει σωστά ενώ σε μένα όχι..Μόλις βάλω official δουλεύει και σε μένα σωστά !! Έλεος τι φταίει.. διαφορετικά πάνελ , παρτίδα κατασκευής, διαφορετικό δαχτυλικό (που σε σε όλους είναι Goodix -FP) κάποια επιλογή - διακόπτη στον κώδικα του on-off του δαχτυλικού σε σχέση με το ambient display τι στην ευχή... <X Όπως και να έχει όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Τρελός δεν είμαι ευτυχώς υπάρχουν κι άλλοι που το έχουν το θέμα αυτό και άλλοι μυστηριωδώς όχι !!

Άλλα παιδιά το αναφέρουν πριν απο μένα εδώ : Mi8 Pro Fingerprint / Wake from sleep | Xiaomi European Community

Άλλοι μετά από μένα εδώ : mi8 pro unlock with fingerprint when display is off | Xiaomi European Community

Και το επίσημο thread με το bug εδώ : New - Mi8 Pro Fingerprint / Wake from sleep / Unlock Fingerprint Problem | Xiaomi European Community
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

• Διαφήμιση
    • Στην xiaomi.eu τα χρωματιστά ρολόγια μπήκαν πρώτη φορά στην rom 9.1.1/2/3
      MIUI 10.3 - 9.1.1/2/3 | Xiaomi European Community

Οπα εχεις δίκιο έκανα λάθος έλεγα για τα 3 διαφορετικά στυλ εγώ και έγραψα για τα χρωματιστά.

Αυτό για το build prop είναι άλλο θέμα για το τι αλχημείες έχουν κάνει στο fingerprint της rom
      θα το δούμε αργότερα.
    • Ο/H Germak έγραψε:

Στην xiaomi.eu τα χρωματιστά ρολόγια μπήκαν πρώτη φορά στην rom 9.1.1/2/3
      MIUI 10.3 - 9.1.1/2/3 | Xiaomi European Community

Οπα εχεις δίκιο έκανα λάθος έλεγα για τα 3 διαφορετικά στυλ εγώ και έγραψα για τα χρωματιστά.

Αυτό για το build prop είναι άλλο θέμα για το τι αλχημείες έχουν κάνει στο fingerprint της rom
      θα το δούμε αργότερα.
      Τα χρωματιστά είναι μόνο στην 9.1.24 και μετά και ΦΛΑΣΑΡΑ ξανά τσάμπα.. Αυτοί και καλά λένε οτι υπάρχουν στον κώδικα του mi8/pro αν θέλουμε το πιστεύουμε.. Αλλά και με το πρόβλημα που έχω όταν η οθόνη είναι μαύρη χωρίς χρωματιστό ρολόι βάζω δάχτυλο και κάνει μόνο μια ελαφριά δόνηση δεν βλέπεις το κινούμενο-μπλε εφέ του δαχτυλικού καθόλου και δεν ξεκλειδώνει ενώ εαν πατήσω το πλαϊνό κουμπί και φωτίσει η οθόνη κανονικά δέχεται το ξεκλείδωμα.. Κατι παίζει με τον συγχρονισμό κάποια εντολής - διακόπτη- ρύθμισης δεν ξέρω μεταξύ του δαχτυλικού και την οθόνης - ρολόγια - ξεκλείδωμα - πανελ - hardware - software κώδικα δεν ξέρω.. Καλά Κρασιά :dash: :doofy: Θα δοκιμάσει και ο @trifos αύριο μεθαύριο στο mi8 pro του να βάλει για χατίρι μου την τελευταία xtrv να δούμε τι θα κάνει σε αυτόν.. :dance:

Μπορεί τελικά ο @gkalen ελπίζω να ακούει να βγάλει από την xtrv 9.3.1 τα ρολόγια του ambient display εντελώς η έστω το 1 λευκό που υπάρχει στην official global 9.3.1 να μου την στείλετε ?? :golly: :grumble:

• Νομιζω έχει να κάνει με υστέρηση χρόνου.κατι τέτοιο υπάρχει και στο mi 8.απλα στο mi 8 δεν γίνεται εύκολα αντιληπτό.

Μεταξύ μας μόνο η original rom αξίζει αυτή του eu είναι για κλοτσιες ώρες ώρες.
    • To fingerprint που βλέπετε στο build.prop είναι απλώς για να γίνει η πιστοποίηση της συσκευής στο playstore , δεν έχει να κάνει θεωρητικα με κάτι άλλο , δε πιστεύω ότι το πρόβλημα οφείλεται σ'αυτο ..
      Θα κοιτάξουμε να βρουμε σε ποια ρομ υπάρχουν τα παλιά ρολόγια , θα τα αλλαξουμε και θα δοκιμάσουμε τη συμπεριφορά με αυτά ..
      Απλώς έχουμε πολλά μπροστά μας και δυστυχώς ή ευτυχώς οι ρομς του EU δεν μας βοηθάνε και πολύ , πειράζει πολλά πράγματα και δε ξέρεις από πού ν'αρχισεις και τι να πρωτοδεις ..
    • Διαφήμιση
    • Τα παλιά ρολόγια σε xtrv το 1 το σκέτο το λευκό υπάρχει μέχρι και την xtrv 8.12.27. H Επόμενη έχει τα 3 λευκά xtrv 9.1.17 , και μέχρι στιγμής όλα δούλευαν ρολόι.. Από την xtrv 9.1.24 που άλλαξαν τα ρολόγια εκεί άρχισε το μπέρδεμα... <X Κάνε ότι καλύτερο μπορείς ώστε να ελαχιστοποιήσουμε πιθανότητες.. Εγώ αν θες προσφέρομαι για δοκιμή σε κάποιες ρομ αν θες :thumbup:

• Καλή Σαρακοστή παιδιά. Φίλε @trifos έκανες την δοκιμή σου δουλεύει εσένα?? Α ναι τότε κάτι παίζει περίεργο.. :huh:

• Καλή σαρακοστή, ναι έβαλα την ρομ και δούλευαν κανονικά και με την xtrv και με την eu.
      Mi 11i 8/256
    • Διαφήμιση
    • Τι να πω απίστευτο.. Δεν το πιστεύω... Χαχαχα Κερνάω καφέ κάποιον με Global version να το δω από κοντά.. Τι συμβαίνει ρε παιδιά θα τρελαθώ... lol