Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 208.
-
Παράθεση από derveni: “Ρε παιδιά ψηφίστε και τον @mitch002 κρίμα είναι με 129 ψήφους είναι εδώ στο foroum μας. ” Σωστός, εγώ τον ψήφισα, είναι στην κατηγορία Popular Mod (Moderators)
-
Παράθεση από Konstantinos Skliris: “Πραγματικά θα ήθελα να ξέρω την διαφορά που έχουν οι επεξεργαστές μεταξύ τους στην τιμή, και τους αλλάζουν σαν τα πουκάμισα. Την μια snapdragon την άλλη Mediatek. Ευτυχώς δεν άρχισαν τα Exygos και Kirin ” Είναι και άλλοι λόγοι, όχι μόνο η τιμή. Π.χ. στην Ινδία λόγω πατεντών δεν μπορούν να πουλήσουν κινητά με Mediatek οπότε γι αυτούς πρέπει αναγκαστικά να βγάλουν σειρά με άλλο επεξεργαστή (είναι και μεγάλη αγορά οι Ινδοί από μόνοι τους) , η αναγνωρισιμότητα του…
-
Παράθεση από kwstas288: “Πιαιδια ξερει κανενας που μπορούμε να βρουμε θηκες για το Redmi note 3 special edition ?Από τον κωτσοβολο το αγωρασα ” Όπως είπε ο NasDriver Επιπλέον θα βρείς μερικές και στο ebay αν έχεις συνηθίσει να κάνεις αγορές με paypal. Αλλά για την ώρα Ελλάδα δεν έχει πουθενά
-
έχω το ΚΑΤΕ ???
ΜήνυμαΠαράθεση από mixalis_kr: “Επιβεβαιώνω και εγώ με εφαρμογή από play store ότι ενώ λέει όνομα συσκευής Kate δεν γράφει για band20. Αγορασμένο το δικό μου πριν 10 μέρες από κωτσο. Παίδες πρέπει να το ψάξουμε γιατί αν έχει παιχτεί μουφα από την infoquest πρέπει να πέσει ομαδική επιστροφή και καταγγελία! ” Εγώ περισσότερο θα αμφέβαλα για την αξιοπιστία της εφαρμογής παρά για το κινητό... Δοκίμασε άλλη εφαρμογή
-
Μη αναγνωριση sim
ΜήνυμαΌταν λες ξαφνικά έχασε οτ imei εννοείς ότι το έχασε χωρίς να γίνει κάποια αναβάθμιση; Για αρχή ανέβασε ενα screenshot του about phone να δούμε τι rom φοράει. Η κάρτα sim που χρησιμοποιούσες όλο αυτό τον καιρό ήταν κανονική ή κομμένη με το χέρι;
-
Σας πρόλαβα και ψήφισα πριν ανεβάσετε το θέμα (παρακολουθώ το miui forum) Ψήφησα ως cornillius
-
Παράθεση από nutrialex: “Παιδιά δε χρειάζεται πλέον να πάμε σε ομαδική. Υπάρχει στο aliexpress έμπορος (το μαγαζί inova optics) που πουλά την original fliptop και στα 2 χρώματα στα 12$. hχχps://www.aliexpress.com/store/1899313?spm=2114.10010108.0.0.QtXL4C Έχει και tpu. ” Δεν γίνεται συζήτηση για ομαδική παραγγελία. Απλά έχει μείνει ο τίτλος του θέματος. Τις ίδιες θήκες έχει και αυτός ο έμπορος που γράφεις, της lenuo. Θα τις βρείς και στο eBay από αρκετούς πωλητές. Ποικιλία δεν υπάρχει ακόμα. Ανα…
-
Δυστυχώς για την ώρα η μόνη επιλογή είναι οι θήκες της Lenuo. Φαντάζομαι ότι σιγά σιγά θα έχουμε περισσότερες επιλογές. Για όσους όμως θέλουν προσωρινά μία θήκη για να μην έχουν το τηλέφωνο τελείως απροστάτευτο μπορεί να χρησιμοποιηθεί θήκη από Redmi note 2 που είναι επίσης 152mm. Η τρύπα για το βίσμα του φορτιστή είναι στο σωστό σημείο όπως επίσης και οι τρύπες για τα μικρόφωνα. Δεν έχει όμως τρύπα για τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ενώ είναι λάθος οι τρύπες για το ηχείο, το βίσμα ακουστ…
-
έχω το ΚΑΤΕ ???
ΜήνυμαΣωστή ROM φοράς, για Kate και είναι και official. Άρα 99% φταίει κάτι από τα 2 πρώτα που σου έγραψα. Μίλα αύριο με έξυπ. πελατών του παρόχου σου για τα (1) και (2) που σου έγραψα και ξαναμιλάμε
-
έχω το ΚΑΤΕ ???
ΜήνυμαΠαράθεση από aquila: “2015161 Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Αυτός είναι πράγματι ο κωδικός του Kate. Κάνε μία παληκάρια αν δεν βαριέσαι και ανέβασε ένα screenshot του about phone... Παράθεση από aquila: “Αυτό με τον πάροχο θα το τσεκαρω Πάντως γενικά δεν έχω θέμα με το ίντερνετ απλά δεν πιάνει 4g ” Αν φταίει κάτι από τα 2 πρώτα που σου έγραψα τότε δικαιολογείται που έχεις internet αλλά όχι 4g
-
έχω το ΚΑΤΕ ???
ΜήνυμαΠαράθεση από aquila: “Καλησπέρα μόλις παρελαβα κι εγώ το Kate. Με το που το ανοιξα του έκανα update και έχει την miui 8 τωρα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει την b20 και δεν εχω 4g το τσεκαρα με εφαρμογή από store (LTE cell info) είναι φυσιολογικό αυτο; Αν ναι πως μπορώ να βάλω την b20; Ή συσκευή είναι σίγουρα Kate το τσεκαρα με droid info. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Δεν έχει να κάνει με τη συσκευή 1)Βεβαιώσου ότι έχεις κάρτα sim που υποστηρίζει 4G (ρωτάς τον πάροχό σου) 2)Ζήτα απ…
-
Αποστολή sms
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από frai: “Πως μπορώ να στείλω sms 160 χαρακτήρων με το redmi notte 3 pro; ” Στην Ελληνική ρομ υπάρχει αυτή η επιλογή με την χρήση κεφαλαίων...Αν έχεις - βάλεις custom recovery Μπορείς να την περάσεις και σε οποιαδήποτε ρομ. ” Eχει την εργοστασιακή global γιατί το πήρε από infoquest και καλό είναι να μην το πειράξει για λόγους εγγύησης
-
Σπασιμο οθονης
ΜήνυμαΑν πιάνουν τα χέρια σου είναι μικρή ζημιά. Ψάχνεις για "Redmi note 3 Display Assembly" θα σου κοστίσει 20-25 δολλάρια να το φέρεις απ' έξω. Δες βιντεάκια πως γίνεται η αλλαγή (έχει αρκετά στο youtube) youtube.com/watch?v=a98H1lPp0VU youtube.com/watch?v=CrzSCJVYBpY Αλλιώς όπως είπε ο geoanto το δίνεις σε μαγαζί που κάνει service κινητών. Αν τους δώσεις το ανταλλακτικό το κάνει οποιοσδήποτε. Βεβαιώσου ότι έχεις το KENZO και όχι το KATE (international/special edition) γιατί έχουν διαφορετικά ανταλλ…
-
Αποστολή sms
ΜήνυμαΠαράθεση από frai: “Καλημέρα και πάλι. Πως μπορώ να στείλω sms 160 χαρακτήρων με το redmi notte 3 pro; Έχω το κινητό που φέρνει η infoquest, αγορασμένο πριν μια βδομάδα. Ευχαριστώ. ” Στο Google play θα βρείς την εφαρμογή messenger της google. Κατεβάζεις και στο advanced settings θα ενεργοποιήσεις την επιλογή "Use simple characters"
-
Παράθεση από crubain: “εγω παιδια παντως το πηρα το κινητακι χτες με τιμολογιο μου βγηκε στην 20€ παραπάνω απο την τιμη του φθηνοτερου που δινει το kimovil και γενικως δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα τις 3 ημερες που το εχω που τωρα το μαθαινω.Το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι δεν βρισκω θήκη αν και πιστευω οτι θα λυθει και αυτο το θέμα μελλοντικα. ” Θήκη (για το Kate) προς το παρόν μόνο Κίνα (eBay,Ali κτλπ)
-
Παράθεση από maddoctor: “Έφερε το Geekbuying ζελατίνα προστασίας για το tablet μου, το chuwi hi10 plus, την παράγγειλα και η πρώτη ενημέρωση στο tracking number που μου στείλανε λέει αυτό: Δευ, 26 Δεκ 2016 01:29 - The Item is at the shippers warehouse, GREECE Έχει το Geekbuying αποθήκη στην Ελλάδα? Σημαίνει κάτι άλλο? ” Μήπως έχουν κάνει κανενα λάθος στο tracking.. Η Ευρωπαϊκή αποθήκη τους είναι στην Ισπανία (Μαδρίτη)